34

1K 172 82
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


ΤΑΙΛΕΡ

Όλοι κάποια στιγμή στεκόμαστε μόνοι μας και αντιμετωπίζουμε τους δαίμονες μέσα μας. Για μένα είχε έρθει αυτή η ώρα τόσο ξαφνικά που κάθε δαίμονας μέσα μου πάλευε αιφνιδιαστικά με κάθε μου ζωντανό κύτταρο. Είχα την ευκαιρία να κάνω αυτό που ονειρευόμουν μια ζωή. Είχα αυτή την γαμημένη την ευκαιρία να τον πιάσω στα χέρια μου και να τον καταστρέψω όπως έκανε και εκείνος με εμένα. Εμφανίσθηκε με τις απολογίες του και νόμιζε πως όλα θα ήταν καλά. Αλλά όχι. Τίποτα δεν είχε αλλάξει. Για εμένα εκείνος πάντα θα είναι ο άνθρωπος που με πρόδωσε. Ο άνθρωπος που με παράτησε στο έλεος ενός δαίμονα. Ο άνθρωπος που με κατέστρεψε μέσα σε μία στιγμή. Λένε ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το παρελθόν να καθορίζει ποιοι θα είμαστε. Στη δική μου περίπτωση όμως το παρελθόν μου καθορίζει το παρόν και το μέλλον μου. Καθορίζει αυτό που είμαι, αυτό που έγινα και αυτό που θα συνεχίσω να είμαι. Αν τα 'θέλω' των άλλων γίνονται 'θέλω' σου, μια μέρα θα διαπιστώσεις ότι μίκρυνες πολύ. Έτσι αισθάνομαι τώρα. Δεν με αφήνουν να τελειώσω αυτό που άρχισα. Δεν με αφήνουν να σκοτώσω εκείνον που ευθύνεται για εμένα. Νιώθω μικρός. Νιώθω μικρός μέσα σε μία τεράστια θάλασσα οργής. Και πνίγομαι όλο και περισσότερο. Θέλω να σκοτώσω τον Στέφαν για όσα μου έκανε και για όσα έκανε στην Κριστίν. Θέλω να τον σκοτώσω για όσα πρόκειται να κάνει στο μέλλον. Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολλά. Δεν θα σταματήσει να είναι αυτός που είναι.

Το μόνο που με κρατάει από όλο αυτό το μαρτύριο που με βασανίζει αυτή τη στιγμή είναι η σκέψη της. Η σκέψη της Κριστίν μου. Θέλω τόσο πολύ να την αγγίξω. Να την νιώσω να ζητάει το φιλί μου, να την ακούω να ψιθυρίζει το όνομά μου. Την έχω τόσο πολύ ανάγκη αυτή τη στιγμή. Θέλω να δω τα γαλάζια μάτια της και να χαθώ μέσα στην μαγική θάλασσα του βλέμματός της. Θέλω να με φιλήσουν αυτά τα κόκκινα χείλη, που είναι η προσωπική μου πύλη προς τον παράδεισο. Αν είχα έστω αυτήν την ευκαιρία τώρα, ίσως να σκεφτόμουν λογικά.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now