8

1.1K 199 84
                                    

Στο σπίτι των Χεμς επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Όλοι περιμέναμε τον Τάιλερ για να μάθουμε τι ήταν εκείνο που δολοφόνησε το άτυχο αυτό αγόρι. Οι περισσότεροι μέσα στο δωμάτιο υποστήριζαν ότι ήταν η Σερένα. Ωστόσο ο Έρικ ήταν πολύ σιωπηλός. Βλέποντας την Κατ στην αγκαλιά του Ίαν, αισθανόταν αμήχανα. Η Κατ δεν τον κοιτούσε καθόλου, όμως ήξερα ότι η αμηχανία και των δύο ήταν μεγάλη. Η Κατ δεν είχε φύγει από το σπίτι των Χεμς. Με τη βοήθεια του Έρικ θα μπορούσε να κρατήσει το πνεύμα μέσα της ανίσχυρο, ωστόσο από ότι ήξερα δεν είχαν ξεκινήσει να κάνουν κάτι για αυτό. Όσο αμήχανα και αν ένιωθαν όμως αργά ή γρήγορα έπρεπε να ξεκινήσει η εκπαίδευση της Κατ. Ο Ίαν το ήξερε αυτό, όμως είχε αμφιβολίες. Όχι για εκείνη, αλλά για τον Έρικ. Δεν τον εμπιστευόταν, δεν εμπιστευόταν την Κατ δίπλα του, όμως δεν είχε άλλη επιλογή. Η Κατ του είχε υποσχεθεί ότι δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσα τους, ωστόσο ο Ίαν ένιωθε να απειλείται από τον Έρικ.

Η Κάθριν μιλούσε συνέχεια στο τηλέφωνο. Ο Σκοτ την ενημέρωνε για ότι είχε μάθει σχετικά με την επίθεση. Ο Τάιλερ δεν είχε γυρίσει ακόμα και αυτό με ανησυχούσε. Καθόμουν στο σαλόνι μαζί με τους υπόλοιπους. Ο Λούκας ήρθε και κάθισε δίπλα μου και άνοιξε την τηλεόραση σε ένα τοπικό κανάλι. Αμέσως όλων τα βλέμματα πέσανε επάνω στην τηλεόραση και δεν μιλούσε κανείς. Μία δημοσιογράφος βρισκόταν έξω από το δημαρχείο του Φροστ Βάλλευ. Η είδηση που μετέφερε μας έκανε όλους να παγώσουμε.

- Όχι, δεν γίνεται αυτό. Και άλλο πτώμα;

Η Άλισον έτρεξε αμέσως στο γραφείο του Νίκολας για να τον ενημερώσει. Η Κάθριν μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα της, ο οποίος είχε ακούσει ήδη την είδηση.

- Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Λούκας είχε σηκωθεί και μιλούσε στον Έρικ. Δίπλα του στεκόταν ο Μάλκομ ο οποίος βρισκόταν εδώ και πολλές μέρες στην πόλη. Δεν είχε φύγει ακόμα, παρόλο που τα αδέρφια του είχαν επιστρέψει στην πόλη του. Χτύπησε το κινητό μου και απομακρύνθηκα από το σαλόνι γιατί επικρατούσε φασαρία.

- Τάιλερ;

- Κριστίν, σε λίγα λεπτά θα είμαι σπίτι. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και μη βγει κανένας έξω.

- Τάιλερ τι συμβαίνει; Βρήκαν και άλλο πτώμα. Η Σερένα...

- Όχι όχι Κριστίν. Δεν είναι η Σερένα. Είδα τα σώματα. Και τα δύο είναι φαγωμένα. Υπάρχει αίμα μέσα τους. Αυτή δεν είναι επίθεση της Σερένα. Νομίζω ότι ο Λίαμ Χαρτ επέστρεψε στο Φροστ Βάλλευ.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now