Hoofdstuk 104

59 2 0
                                    

Pov Milan

Ik word wakker en zie dat roos nog ligt te slapen, dat zal wel na zo heftige droom. Ik denk dat ze er nog vaker aan gedacht heeft ze bleef een beetje onrustig tijdens het slapen het doet haar zoveel om Ilse zo terug zien te gaan. Morgen avond weer naar roos haar vader toe ik was echt verbaasd dat haar vader naar therapie was gegaan maar vind het wel super goed van hem. Ik merk dat roos wat begint te draaien en is vaak een teken dat ze wakker word, als ze langzaam haar open doet zeg ik: "Morning" ze kijkt mij met haar slaperige ogen aan en zegt: "Morning" "zo, wat zijn de plannen voor vandaag?" Vraag ik "moeten we het daar zo vroeg over hebben? Maar ik ga naar Ilse toe en dan nog even winkelen voor morgen avond en dan zien we wel" ik krijg en lach op mijn gezicht en zeg: "Jup, ik denk dat iedereen wel even meegaan naar Ilse. Maar zullen we zo gaan ontbijten?" Ze knikt en draait zich nog een keer om en zegt: "ik kom zo"  "hoe eerder je je bed uitkomt hoe eerder je naar Ilse kunt" zeg ik ze zucht en zegt: "i know" en ik ga vast het bed uit en na een poosje komt ook roos het bed uit en volgens mij stuurt ze Ilse een berichtje en dan lopen we naar de rest toe om te gaan ontbijten "goed geslapen?" Vraagt Liam als we binnen komen lopen roos haalt haar schouders op. We gaan ontbijten en als we allemaal ons ontbijt zo goed als op hebben word roos gebeld ze neemt op en loopt dan weg en kijkt op een gegeven moment wel geschrokken over wat er word verteld.

Pov roos

Als we aan het ontbijten zijn word ik gebeld en als ik zie dat het Ilse haar moeder is loop ik weg van de tafel
Ik: hallo, met roos
Moeder: heey roos, met mij. Ik moet je wat vertellen
Ik: wat is er niks met Ilse toch?
Moeder: ik bel je omdat jij ook een berichtje naar Ilse had gestuurd maar die is natuurlijk nog niet beantwoord maar dat komt omdat Ilse nu ligt te slapen, vannacht heeft Ilse een hele slechte nacht gehad en is het ook niet beter gegaan met haar gezondheid dus ze licht nu nog te slapen door de medicijnen
Ik: kan ik wel naar haar toe?
Moeder: ja, dat mag wel zolang ze maar rust heeft
Ik: bedankt voor het doorgeven, en laten we van het beste uitgaan
Moeder: daarom, misschien zie ik je straks nog en anders nog een andere keer. En meis we blijven hoop houden
Ik: ja, Dankje
Ik hang op en heb gewoon geen zin om terug naar het ontbijt te gaan ik wil naar Ilse toe gelukkig hadden we ons al klaar gemaakt voor de dag en ik loop naar de jongens en leg het snel uit en ze begrijpen dat ik gelijk naar Ilse wil dus we stappen met ze alle in de auto na een poosje komen we bij het ziekenhuis en lopen we naar de kamer van Ilse. Ik loop de kamer binnen en schrik toch wel een beetje van hoe Ilse eruit ziet ik ga naast haar zitten en zie dat ze 1 van de enveloppen al heeft geopend ik ga naast Ilse haar bed zitten. "Wauw, de kamer heb je echt mooi gemaakt" zegt Niall "Dankje" zeg ik kort want dat is echt het laatste waar ik mee bezig was na een poosje moeten we echt gaan voor Ilse haar rust voordat ik de kamer uitloop zeg ik nog tegen Ilse: "blijf sterk en ik zie je snel weer. Ik geloof in je" en geef haar een kus op haar wang. We gaan eerst terug naar het hotel en ik pak dan mijn tas en ga met Lily de stad in om voor morgen avond wat kleren te kopen, ook al heb ik er totaal geen zin in vind ik dat we toch een beetje goed voor de dag moeten komen na een poosje rondgelopen te hebben gaan we even wat drinken. We hebben beide een jurkje en gaan nu alleen nog even kijken naar schoenen en dan kunnen we weer terug naar de jongens, het is wel gezellig maar mijn gedachten blijven afdwalen naar Ilse. Ze zag er zo slecht uit, ik weet niet of ze het nog lang volhoud. Nee niet daar aan denken Ilse is sterk zeg ik in mezelf na een poosje hebben we alles en gaan we terug naar het hotel ondertussen heb ik de hele tijd contact gehouden met Ilse haar moeder maar Ilse slaapt nog steeds, als alles goed is zou ze rond een uurtje of 5 weer wakker worden maar wel heel slap zijn. Ik ga op mijn bed liggen en kijk nog een keer naar het filmpje wat Ilse naar mij had gestuurd en denk terug aan mijn leven met Ilse wat misschien binnenkort ophoud.

Die ene ontmoeting.Onde histórias criam vida. Descubra agora