Hoofdstuk 81

79 4 0
                                    

Pov liam

Over ongeveer 3 uur zijn we in Nederland, dan is het als het goed is 4 uur in Nederland. We wachten nu totdat we het vliegtuig in mogen. Als me mobiel afgaat staat er: moeder van Ilse.
Ik neem snel op.
Ik: hee, met Liam
Helga: hee, met Helga de moeder van Ilse. Ik ben vanmorgen naar de dokter gegaan om het even te bespreken
Ik: en wat zei de dokter?
Helga: nou, hij vond het goed. Ze gaan haar vandaag medicijnen geven zodat ze geen chemo meer hoeft ze moet alleen dan de pillen nemen. Maar over hoeveel weken waren jullie weer in Nederland?
Ik: wauw, dat is geweldig. Euhm we gaan vanavond met het vliegtuig naar London en dan blijven we daar ongeveer een week dan naar Ierland, Stockholm, Kopenhagen, Frankrijk en dan Nederland uit me hoofd. Dus ongeveer 3 weken misschien iets langer.
Helga: ja zoiets dacht ik ook, dan moet Ilse weer op controle komen maar dat word dan allemaal geregeld. Want ze krijgt pillen mee voor 4 weken zodat ze sowieso genoeg heeft.
Ik: dat is helemaal geweldig, dat komt vast wel goed. We houden sowieso contact. Maar ik moet gaan.
Helga: ja, geen probleem we zien je waarschijnlijk vanavond wel. Tot ziens
Ik: doeg
"Ilse mag mee op Tour!" Zeg ik. "Beterr" zegt Louis. We gaan in onze stoelen zitten en doen onze riemen vast. Nog 3 uur en dan zijn we in Nederland.

Pov roos

We zitten nu met de hele groep waar we ook film mee keken te eten. Ik krijg een berichtje van Liam: we gaan nu het vliegtuig in dus nog 3 uur en dan zijn we in hetzelfde land 😂😜. Ik krijg een lach op me gezicht en Ilse stoot me aan en zegt: "dan kan ik ze eindelijk in het echt ontmoeten" ik knik maar kijk dan toch iets minder blij, Ilse kijkt me gelijk vragend aan. Ik zucht en zeg: "over 3 uur zijn ze in Nederland en vanavond gaan we naar Londen toe, dus ik ben ook nog maar een paar uur met jou." "We overleven het wel" zegt Ilse ik knik en stuur Liam een berichtje terug: alsof dezelfde wereld al niet genoeg is 🌍. Hahaha zien jullie straks, goede vlucht 😘. Liam en ik sporen allebei echt niet, ach ja daar zijn we broer en zus voor, ben er inmiddels al aangewend. "Zullen we vanmiddag gaan shoppen?" Vraagt Ilse. "Mag je wel weg?". "Voor 2 à 3 uurtjes vast wel" zegt Ilse weer. "He, laat je ons hier zo achter?" Zegt Tim, "nou je mag ook wel mee hoor" zeg ik. Hij wil toch niet mee maar tegen alle verwachtingen in zeggen de jongens: "oke, is goed" Ilse en ik kijken elkaar aan en ik haal me schouders op. "Even spullen pakken en dan kunnen we gaan" zeg ik en loop samen met Ilse naar haar kamer. "Weet je al wat je met Lily haar verjaardag gaat doen?" Vraagt Ilse ik schud me hoofd en zeg: "nee, volgens mij zijn we dan nog onderweg. Ik weet het niet, heb al wel een cadeautje voor haar." We pakken onze spullen en lopen weer naar beneden, "klaar om te gaan?" Vraagt Thijs. Ilse en ik knikken en lopen naar de bus waar we mee naar de stad gaan. We gaan met Milan, Tim, Thijs, levi, Ilse en ik dus in totaal 6. Als de bus aankomt is die zo goed als leeg en de jongens lopen gelijk naar achter, "serieus wat is dat met jongens dat ze altijd helemaal achteraan willen zitten" zeg ik terwijl Ilse en ik ook naar achter lopen. "Wat dat zit gewoon leuk met zo'n grote groep, jullie gaan nu toch ook niet naast elkaar zitten" zegt Levi. "Dat komt door zoveel ruimte en anders praat het rot als je niet goed kan omdraaien en nu ga je al schuin zitten dus dat is handiger" zegt Ilse. De jongens zitten achteraan op de lange bank en Ilse zit aan de rechter kant ervoor en ik aan de linkerkant ervoor. Na een gezellige bus reis komen we in de stad aan en lopen winkel in winkel uit maar ook de jongens willen ene winkel in ene winkel uit.

Die ene ontmoeting.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora