Hoofdstuk 96

63 2 0
                                    

Pov roos

De laatste dag in Ierland al weet en dan weer veder, ik vind het wel jammer dat deze zo snel voorbij gaan. Over ongeveer 6 dagen zitten we in Parijs en over 8 dagen is Lily jarig alleen dan zijn we onderweg naar Nederland dus dat word het vieren in de bus. Ik probeerde altijd me best te doen zodat ze een leuk feest had en nu is het in een bus, maar ja we maken er het beste ervan. Vandaag heeft Niall nog een plan van ons en 's avonds gaan we onderweg naar Stockholm.

*tijdsprong (7 dagen)*

De jongens maken zich klaar voor het laatste optreden in Parijs en we slapen nog in het hotel en morgen ochtend vertrekken we vroeg naar Nederland, "Liam is het nog gelukt met de versieringen?" Vraag ik aan Liam hij knikt en zegt: "ja, vanavond als Lily ligt te slapen versieren de jongens en ik de bus" ik knik en loop naar Ilse die op de bank zit. De laatste dagen is haar gezondheid achteruit gegaan, ik weet gewoon dat ik binnenkort afscheid moet nemen ookal houd iedereen vol dat dat niet zo is. "Eten!" Schreeuwt Paul door de zaal we lopen met ze alle er na toe en gaan aan tafel zitten voor de laatste maaltijd hier in Parijs, ik vind het echt jammer dat we uiteindelijk niet naar Disneyland zijn gegaan wat eerst wel het plan was. Dat was Ilse haar enige wens maar als de jongens een paar dagen vrij hebben gaan we naar Disneyland. Na het eten kleden de jongens zich om en maken zich klaar. Ik kan nog steeds genieten van elke show die de jongens doen. "Oke, er is iemand van de familie die morgen jarig is alleen dan zijn wij de hele dag onderweg dus we wilden haar op het podium vragen en dan met ze alle haar vast toezingen. Dus Lily kom maar het podium op" zegt Niall door de microfoon Lily kijkt verbaasd naar mij en ik geef haar een knikje dat ze het podium op mag lopen. Louis komt onze kant opgelopen en pakt Lily haar hand vast en ze lopen samen het podium op. Ze beginnen het deuntje van happy birthday te spelen en dan begint de hele zaal te zingen, je ziet Lily haar gezicht helemaal opvrolijken en staat er trots bij. Ze komt weer terug lopen en ik zeg: "leuk vervroegd verjaardagscadeautje" ze knik blij en we kijken de show af, zodra de jongens klaar zijn gaan we terug naar het hotel waar we nog een film gaan kijken en met ze alle op 1 kamer gaan slapen na een poosje val ik in slaap.
Ik word wakker en merk dat de meeste al wakker zijn, ik knik en we beginnen met ze alle 'er is er 1 jarig' te zingen en als Lily wakker word heeft ze gelijk een grote glimlach op haar gezicht, na dat ik mijn kettinkje aan Lily heb gegeven waar ze heel blij mee was gaan we eten en stappen in de bus op weg naar Nederland denk ik. Als we een stukje onderweg zijn moeten Ilse, Lily en ik een blinddoek om doen voor een verrassing, na een poosje stappen we uit en de jongens begeleiden ons ergens heen na een poosje van lopen en af en toe ergens tegen aan lopen staan we stil en zegt Liam: "oke, wij tellen af en dan mogen jullie de blinddoeken afdoen" we knikken en de jongens tellen met ze alle af "3...2...1.." Horen we en doen de blinddoeken af. Als ik zie waar we zijn zeg ik: "meen je dit serieus? Jullie hadden toch allemaal plannen staan?" Ze schudden hun hoofd en Niall zegt: "gewoon om jullie niks te laten merken, en gefeliciteerd Lily" we staan er met ze 3e met een mond vol tanden.

Die ene ontmoeting.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ