Hoofdstuk 79

74 4 0
                                    

Pov roos

We hebben de film net aanstaan als er 2 jongens komen langslopen, "wat zijn jullie aan het doen?" Vragen ze. "Film kijken en wat gaan jullie doen?" zeg ik terug. "rond lopen, we vervelen ons trouwens ik ben Tim en dit is Thijs ." Zegt tim van de 2 terug. "anders kijken jullie mee" zegt Ilse. "Wacht hebben ze hier geen Biemer ofzo, dat we met meer mensen kunnen kijken?" Vraagt Milan. "Vast wel" zegt Thijs. "Ik ga wel even vragen" zegt Tim en loopt weg. Na een poosje komt Tim weer terug en zegt: "kheb wat kunnen regelen, als jullie hier alles klaar maken zorgen wij voor de rest" zegt Tim. We knikken en Tim en Thijs gaan weer weg en wij verschuiven de bedden zodat iedereen goed kan zitten en heb kan zien. na een poosje komen Tim met de Biemer aanlopen en nog wat spullen. "Is het goed als er ook nog wat andere mensen komen?" We knikken en na een poosje komen er nog meer en zetten we de film weer aan en zitten met ze alle de film te kijken.

Pov Liam

Ik bel de moeder van Ilse op en na een poosje neemt ze op.
helga: hallo, met helgah
Ik: hallo, met Liam Payne. Ik ben de broer van roos die weer een vriendin is van Ilse.
Helga: ja, ik weet wel wie je bent. Ilse heeft wel eens over je verteld. Maar waarom bel je?
Ik: euhm, ik weet dag het slecht gaat met Ilse en wij gaan op Tour in Europa en wij vonden het wel een leuk idee als ze eens poosje mee ging op Tour.
Helga: tja, het is niet anders. Euhm ik vind het wel een leuk idee als het voor een paar weekjes is. Ik ga morgen wel even met de dokters overleggen of ze weg kan. Maar als dat kan vind ik het goed.
Ik: ja, dat begrijp ik. Hun weten natuurlijk wat het beste is, laten we hopen.
Helga: is goed. ik laat het nog weten, ik morgen middag toch even praten met de dokter.
Ik: is goed, we spreken elkaar nog wel
Helga: is goed, bedankt doei
"Waarschijnlijk mag Ilse mee op Tour voor een paar weken" zeg ik. "Echt?" Vraagt Louis. Ja, als de dokters het goedkeuren mag ze wel mee" zeg ik. Als we ons klaar maken voor de show krijg ik nog een bericht van roos met een foto. Het is een foto van Ilse, Milan en roos met een bericht: goodluck. Zijn jullie weer herenigd? Stuur ik terug, al snel krijg ik een bericht terug met: ja, weer zoals vroeger ☺️. "Jongens ik denk dat ik Milan ook mee vraag, ze zijn zo gelukkig met ze 3e". "Ja, is goed" zeggen ze allemaal. "Jongens bij elkaar!!! Selfie!" Schreeuwt Niall en binnen no-time is iedereen bij elkaar en zet Niall hem online. "Okee, time to go on stage" schreeuwt Paul. Op naar de laatste show totdat ik roos weer zie.

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now