hoofdstuk 17

162 5 0
                                    

Pov liam.

Ik ben opzoek naar roos die buiten is gezet. Ik loop naar buiten en zie roos met een kerel staan die wil uithalen, ik loop snel naar haar toe en ga achter haar staan en zeg: ga je mee? Ze knikt en loopt met me mee maar wordt uiteindelijk terug getrokken en ik wacht bij de deur op haar. Hij fluistert iets in haar oor en het is niet bepaald aardig als ik haar reactie zie. We lopen met ze 2e door de gangen en ik vraag aan haar: wat was dat nou met die man? Ohh, dat was niks. Dat was die vriend van me vader. Zegt ze en kijkt naar de grond en loopt snel van me weg. Als we bij de zaal zijn ben ik eindelijk bij haar en pak haar arm vast en draai haar naar me toe. Ze blijft naar de grond kijken, ik til haar gezicht op en zie iets raars op haar wang. Ik veeg de pluk haar weg en schrik een beetje van wat ik zie. Roos, wat is dat? Vraag ik ze zegt niks en kijkt me ook niet aan. heeft die vriend van je vader dat gedaan? Zeg ik en ze knikt een klein beetje. Ahh, zeg ik en trek haar in een knuffel en wat fluisterde hij tegen je toen we weg wouden gaan. Niks belangrijks zegt ze zacht. Roos, ik weet dat je liegt, dus zeg de waarheid maar ik word echt niet boos op je zeg ik. Nou, begint ze en ze gaat veder: hij zei: ik zie jou nog wel een keer, en dan zou ik maar niet zo onbeschoft zijn, want dan kan je vriendje je niet redden. Ik slik en kijk haar aan en zeg: roos, hij gaat jou niks aandoen. Daar zorgen de jongens en ik wel voor. Laat je niet gek maken. maar ik wil niet dat de andere het zien zegt ze zacht. Ik denk even na en pak dan mijn beanie en doe die bij haar op en doe plukken langs haar gezicht. Ja, zo kan je er wel mee door zeg ik en zie dat ze een lach op haar gezicht krijgt. Ze geeft me een knuffel en zegt: dankje. Tuurlijk alles voor mijn kleine prinses. Ik leg mijn arm rond haar middel en trekt haar tegen mij aan. Ze maakt een rare begin en ik vraag: doet het zeer? Ze knikt en ik leg me arm op haar schouder en lopen zo met ze 2e naar de rest.

Pov niall.

We zijn roos inmiddels kwijt en gaan weer terug naar de kleedkamer als liam word gebeld. Als we horen dat roos eruit is gezet moeten we lachen en liam gaat haar ophalen. Naar een poosje zijn ze nog niet terug en ik besluit om ze even te gaan zoeken als ik op het podium sta zie ik ze boven in de zaal staan, het ziet er heel serieus uit en na een poosje doet liam zijn beanie op bij roos en komen ze met ze 2e naar beneden lopen. Ik loop snel naar de kleedkamer en wacht tot ze ook de kleedkamer inlopen. Ready to go? Vraagt louis en we lopen met ze alle naar buiten.

*yeah! Al in totaal meer dan 100 lezers! Bedankt aan alle mensen die het boek lezen en ik hoop dat jullie het nog leuk vinden. Het je tips of vragen let me know! Comment and vote ♥

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now