hoofdstuk 41

111 3 0
                                    

Pov liam

Ik word wakker door me wekker met hoofdpijn en besluit om eerst na beneden te lopen en een aspirine te nemen, ik kom beneden en kom erachter dat ik niet de enige ben met dit idee. De koffers staan al beneden en inmiddels zijn alle jongens beneden. Kom we gaan omkleden en ik ga roos en lily wakker maken iedereen knikt en we lopen met ze alle naar boven en ik loop eerst naar de kamer van roos en lily. goodmorning, wakker worden we gaan over een uur weg! Zeg ik. Yeaahh, we gaan weg! Roept lily en begint de kamer rond te springen. Kun je weggaan? Dan kunnen we omkleden. Zegt roos. Ik loop naar me eigen kamer en bedenk waarom roos zo bod doet, misschien gewoon een ochtend humeur. Ik probeer het te vergeten en kleed me om.

Pov roos

Liam heeft ons net wakker gemaakt. ik reageerde eigenlijk best bot hij verdient het niet maar na wat hij gister zei, zou het waar zijn? Ik kleed me om en ga naar beneden om de laatste spullen in me koffer te doen. Als ik beneden kom zie ik het doosje met aprine al staan, ik schud lachend me hoofd. Ik pak een mandarijn en ga buiten zitten omdat ik geen zin heb in een gesprek met de jongens.

Pov liam

We zijn inmiddels allemaal weer beneden en roos zit buiten. Ik zucht en zeg: guys weten jullie wat er mis is met roos, ze doet al bot tegen me sinds vanmorgen. geen elke idee, misschien moet je met haar praten? Zegt luke. Als ik überhaupt met haar kan praten? Probeer het tenminste zegt louis terwijl hij mij naar buiten duwt. Ik zucht en ga naast roos zitten. Voordat ik nog iets kan zeggen zegt roos: sommige mensen zeggen dat als je dronken bent je dingen zegt die je als je nuchter bent niet durft te zeggen. Denk je dat dat waar is? Ik zucht en zeg dan: het verschilt per persoon, maar soms zeggen ze van wel. Wie en wat heeft die persoon gister tegen ons gezegt? Was het een van de jongens? diegene zei iets wat me pijn deed maar dat kwam waarschijnlijk omdat die persoon zo dicht bij mij staat. Zegt roos en staat op ik sta op en pak haar arm vast zodat ze zich omdraait en ik zeg: wat zei die? Je wilt het echt weten hè, nou dit waren letterlijk zijn woorden: Net zoals altijd, waarom zo ongezellig. Heb een keer plezier in je leven. Je geeft alleen om jezelf en al je geheimen, wees een keer eerlijk en eet eens wat je bent net een plank. En met de laatste woorden gaat de bel en ze zegt: we moeten gaan, de taxi is.

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now