Hoofdstuk 60

93 3 0
                                    

Pov roos

wat ga je doen met die berichten die ze heeft gehad, heb je het daar al over gehad? Hoor ik Louis vragen. Het is niet dat ik graag mensen afluister maar ik moet gewoon weten wat ze hierover weten. ik weet gewoon niet hoe ik er over moet beginnen of wat ik er van moet zeggen, ik had juist het gevoel dat ze beter ging eten dat het gewoon beter ging in het algemeen. Maar nu, ik snap wel waarom ze weinig at door al die berichten maar wat nu, ik wil niet dat ze er onder door gaat. Zegt Liam ik vind het zo erg dat hij dit denkt, nu hoor ik Louis weer wat zeggen: Tja, ik had het ook nooit verwacht ze liet gewoon niks merken. En geloof me jij was niet de enige die dacht dat het beter ging, maar we moeten haar gewoon in de gaten houden en misschien is het slim om met de andere jongens het erover te hebben en uiteindelijk ook met roos en misschien nog voordat ze naar Nederland gaat daar heeft ze een paar dagen niemand om zich heen van ons tenminste. Voordat 1 van hun nog iets kan zeggen loop ik weer naar ze toe en ga zitten, het enige dat in mijn hoofd omgaat is hoe ik hun kan laten geloven dat het weer goed met mij gaat, ik wil niet dat hun zich zorgen over mij maken als ik alleen in Nederland ben ze moeten genieten van de Tour niet zorgen maken om mij. Roos? Roos? Aarde aan roos? Ik word uit me gedachten geschud en kijk Liam vragend aan. Wat, je was zo diep in gedachten is er iets? Zegt Liam. Ohh, niks ik dacht aan Ilse. Zeg ik snel hopend dat hij me geloofd. Riemen vast we gaan landen horen we iedereen gaat weer zitten en doet hun riem vast en na een poosje staan we op de grond, als we het vliegtuig uitlopen moeten we nog even wachten totdat we naar de bus kunnen. Ik word gebeld en neem een beetje verbaast op als er Milan op me scherm staat.
Ik: hee Milan, waarom bel je?
Milan: hee, euhm ben jij ook gebeld door Ilse haar moeder?
Ik: ja, het gaat niet zo goed met haar maar dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Hoe gaat het eigenlijk met jou en je vriendin?
Milan: ja, ik vlieg morgen naar Nederland om haar op te zoeken en ik heb geen vriendin meer..
Ik: doe haar de groeten van mij en vertel haar dat ik snel kom, ohh wat is er gebeurd en als je het niet wil zeggen hoeft het ook niet
Milan: don... Maar ik wil het er liever niet over hebben, kunnen we misschien afspreken als we in Nederland zijn?
Ik: ja tuurlijk, is het goed als ik je bel als ik in Nederland ben
Milan: is goed, ik spreek je wel weer maar ik moet gaan
Ik: oké bye
Was dat Milan? Vraagt Louis als ik opgehangen heb ik knik en zeg: hij gaat Ilse opzoeken, gaat vandaag of morgen naar Nederland. Lets go roept Paul en we lopen met ze alle naar de bus op naar het hotel.

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now