hoofdstuk 6

232 5 0
                                    

POV ROOS

ik bedenk me geen moment En ren naar lily toe en zeg: lil luister goed naar me! Ga naar binnen en ga opzoek naar de jongens. Als ze vragen waar ik ben zeg je maar gewoon dat ik buiten ben en dat ik samen met me vader buiten ben maar dat ze moeten opletten dat hij gevaarlijk is. En als ik weg ben moet je bij de jongens blijven en mij beloven dat je naar ze luistert, en ik beloof dat ik terugkom. En voordat lily iets kan zeggen zeg ik: please lil ga! Ze kijkt me aan en geeft me nog een knuffel en zegt: doe voorzichtig en tot straks. Ik zie lily wegrennen en loop richting me vader en zeg: wat doe jij hier? Jou en lily ophalen dus waar is ze? Zegt die. Wij gaan niet mee en lily al helemaal niet.
Dus rot toch op man. Zeg ik en kijk hem strak aan. Alles wat ik voor je gedaan heb en dan dit. Zegt hij en ik val hem gelijk in de reden: alles wat je hebt gedaan eerder alles wat je niet hebt gedaan rot toch op. Ik ben zo klaar met jou! Nadat ik dat heb gezegt krijg ik gelijk een klap in me gezicht en hij zegt zo praat je toch niet tegen je adoptievader. Wat adoptievader? Vraag ik. Ja je hoort het goed rot kind ik ben je vader niet. wie wil nu vader zijn van zo rot kind. Alles spookt door mijn hoofd en opeens wordt ik weer wakker geshud door een paar harde klappen en ik val op de grond na nog een paar harde klappen zie ik opeens mensen die me vader vastpakken en hoor ik een paar mensen mijn naam schreeuwen. Maar langzaam word alles zwart en hoor ik niks meer.

POV LIAM

We zijn bijna klaar met repeteren als lily met tranen in haar ogen komt aangerend. Hee lil wat is er vraagt Louis. En lily begint te praten: roos is buiten samen met papa en papa leek heel boos en roos zei dat ik naar jullie moest en als roos weg was naar jullie moest luisteren. Stamelt ze. Laat zien waar roos is zeg ik en ze rent voor ons uit. Voordat ze de deur los doet zegt lil hij is gevaarlijk dat moest ik zeggen
Van roos, dat jullie moesten oppassen. Oke, harry haal de beveiliging zeg ik en harry komt al snel aanlopen met beveiliging die naar roos en haar vader toe rennen. We zien roos in elkaar zaken en rennen naar haar toe. We roepen haar naam maar ze valt weg, voordat haar vader van het terein word gehaald zegt hij: wacht, ik heb nog een brief voor roos. Ik pak de brief aan en doe hem in me broekzak en loop weer terug naar roos en til haar op. Wow wat is ze licht. Denk ik. Is ze zo licht? Vraagt niall. Oh, zei ik dat hard op? Vraag ik ze knikken. Ja maar vinden jullie de niet dun? Vraag ik en iedereen knikt. Daar hebben we het later nog eens over. Kom we gaan naar binnen. Binnen leg ik roos op de bank en leg een deken over haar heen. Nog 10 minuten krijgen we te horen. Ik geef roos een kus op haar voorhoofd en loop samen met de jongens naar het podium waar we worden ontvangen door een groot publiek. Maar mijn hoofd blijft toch bij roos maar gelukkig is er een bewaker bij hun.

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now