Hoofdstuk 71

89 3 3
                                    

Pov roos

"Wat gaan we nou vandaag doen?" Vraag ik na een poosje. "Gewoon de toerist uithangen" zegt Harry. Na het ontbijt pakken we nog snel wat spullen en gaan we weg. 'S middags gaan we bij een restaurantje eten en ik bedenk dat dit het beste moment is om me vader te bellen. "Ik ga me adoptievader even bellen" zeg ik en loop weg naar het terrasje. Ik typ het nummer van me adoptievader in en druk op bellen.
Stiefvader: "ja, met mij wat moet je?"
Ik: "met roos, ik had een vraagje overmorgen in Nederland en ik wou vragen of we ergens konden afspreken om te praten"
Stiefvader: "eerst wil je me niet meer spreken en nu wil je ergens afspreken."
Ik: "ja, het is raar maar ik wil je gewoon even spreken over alles wat er gebeurd is. Misschien is het alleen nog even praten en dan kunnen we alles achter ons laten en kunnen we veder gaan."
Stiefvader: "ja tuurlijk, wanneer en waar dan zal ik mijn agenda even checken"
Ik: "het is vandaag maandag en ik kom dinsdag avond laat aan dus misschien woensdag gelijk."
Stiefvader: "tuurlijk hoelaat en waar?"
Ik: "euhm, om 1 uur zodat we ergens kunnen eten. En dan in het restaurantje waar we vroeger altijd met mama heen gingen, the brew?"
Stiefvader: "ja, tuurlijk zie ik je woensdag om 13.00 daar."
Ik: "oké tot dan"
En voordat nog iets anders kan zeggen hangt me vader al op. Dat ging makkelijker dan ik dacht nu hopen dat die ook echt komt opdagen. Ik loop weer terug naar de tafel en ga weer zitten. "En?" Vraagt Liam gelijk die naast me zit. Ik zucht en zeg: "woensdag om 1 uur heb ik met hem afgesproken bij een restaurantje waar ik vroeger altijd heen ging, the brew." "Weet je al wat je gaat zeggen?" Vraagt Liam. "Beetje, ik denk dat ik gewoon heel eerlijk ga zijn en zeggen wat ik wil zeggen, dat lijkt mij het beste" zeg ik Liam knikt en we eten rustig door. Na een poosje gaan we terug naar het hotel omdat Paul ons zo komt ophalen voor het interview. We worden naar het gebouw van het interview gebracht en eerst worden de haren gedaan van de jongens en Lily en ik kunnen in de kleedkamer mee kijken met het interview. Na het interview gaan we gelijk naar de zaal waar het concert plaats vind en blijven we daar tot na het concert en na het concert gaan we gelijk door na het vliegveld. En ik door naar Nederland. Nu nog maar even genieten van de laatste paar uurtjes met elkaar en dan op naar Nederland.

Pov Liam

Het concert is nu bijna afgelopen, nog 1 liedje. "Helaas zijn we aangekomen bij het laatste liedje, we willen jullie alvast bedanken voor deze geweldige avond! Dit is if i could fly!" Schreeuw ik door de microfoon en bij de laatste zin kijk in naar roos die daar met een glimlach op haar gezicht staat als ze hoort welk liedje we gaan doen. Ik ga haar echt missen ookal is het voor een paar dagen en let Milan op haar, toch.
Het concert is inmiddels afgelopen en we hebben nu nog 2 uurtjes voordat we naar het vliegveld gaan. "Wat gaan we doen?" Vraagt Louis "film kijken?" Zegt roos iedereen is het er mee eens en we besluiten om up te gaan kijken.  Voordat we het doorhebben is de film afgelopen en moeten we naar het vliegveld, roos heeft een ander vliegtuig dan ons, eerst zou ze met ons mee vliegen en dan zelf door naar Nederland alleen nu had ze de mogelijkheid om een directe vlucht naar Nederland te krijgen en die neemt ze nu. We staan op het vliegveld en roos neemt afscheid van iedereen, als ene laatste komt ze bij mij en geeft me een knuffel "ik ga je missen voor die paar dagen" zeg ik. "Ik jou ook" zeg ik terug en dan is ze bij Lily aangekomen ze geeft Lily een knuffel en Lily klemt zich ook stevig om roos heen. Na een poosje moet roos echt gaan en staan we allemaal te zwaaien naar roos die een andere kant oploopt en wij lopen ook naar de andere kant naar ons vliegtuig. Lily loopt dicht tegen ons aan en is een beetje stil, ik pak haar hand vast en knijp er een keer in. Ze kijkt me aan en ik zeg "het komt goed, echt waar" Lily knikt en zo lopen we met ze alle zonder roos naar het vliegtuig

Die ene ontmoeting.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon