Hoofdstuk 90

67 1 0
                                    

Pov Milan

Ik moet gewoon even met roos praten en besluit om naar haar kamer te lopen en klop aan, ze doet los en ik zeg: "kunnen we even praten?" Ze knikt en zegt tegen Ilse dat ze gaat en loopt dan mee. "Waar wil je heen?" Vraagt roos "euhm er is een parkje hier tegenover daar kunnen we wel even gaan zitten" zeg ik ze knikt en we lopen het hotel uit en proberen zo min mogelijk opgevallen voor de paparazzi, want die zijn eigenlijks niet echt te ontlopen. We gaan op een bankje zitten. Ik zucht en zeg: "ik wilde even met je praten vanwege een foto die vandaag gemaakt is, ik weet niet of je weet welke foto ik bedoel?" Ze pakt haar telefoon en laat een foto zien die Liam naar haar heeft gestuurd "deze?" Vraagt ze. Ik knik "Liam begon er vanmorgen ook over hoe het tussen ons ging en ik dacht misschien is het slim om daar even met jou over te hebben" "tja die bemoeid zich graag met dit soort dingen, maar wat heb je tegen Liam gezegd?" zegt roos. "Ik heb tegen hem gezegd dat het wel goed gaat tussen ons maar dat ik niet weet of het ooit zoals vroeger word. En dat we het altijd gezellig hadden en ik een maatje had, en toen vroeg hij of ik jou nog leuk vond en ik zei
Dat ik het niet wist maar mijn gevoelens eigenlijk nooit echt weg zijn gegaan, maar ik weet hoe moeilijk je het had toen we uit elkaar moesten... Dus dat" zeg ik "ahh, dat is echt lief van je. En om eerlijk te zijn is dat ook hoe ik er over denk en wat ik al tegen je heb gezegd is dat mijn gevoelens ook nooit weg zijn gegaan" zegt roos "misschien kunnen we het opnieuw proberen, of in ieder geval eerst zo goede vrienden worden als vroeger en dan veder kijken" zeg ik. Roos knikt en het is even stil. "Ik heb dit echt gemist, gewoon onze gesprekken" zegt roos na een poosje "ik ook" zeg ik. "Ik heb het gevoel dat we bekeken worden" zeg ik na een poosje "oh, ik ben dus niet de enige. Ik dacht dat ook al" zegt roos we kijken om ons heen en zien dat de meeste paparazzi weg is bij het hotel en als ik naar rechts kijk zie ik dat ze foto's van ons maken "ze maken foto's van ons, dus zullen we terug gaan naar het hotel?" Zeg ik roos knikt en samen lopen we het hotel in en roos zegt: "als je het niet erg vind ga ik slapen" "nee tuurlijk niet, ik ben ook moe slaaplekker" we geven elkaar een knuffel en lopen allebei naar onze eigen kamer.

Pov roos

We besluiten om een keer gezellig met ze alle op een kamer te ontbijten. Na het nieuws komt het nieuws over de sterren op tv. Na de reclame, je hoeft niet beroemd te zijn om in de gaten te houden geworden. Over welke beroemdheid en zijn zusje het zal gaan zien jullie straks. "Zet die tv wat zachter, het is toch reclame" zegt Harry we zetten de tv zachter en gaan veder na een poosje zegt Calum: "zijn dat niet roos en Milan?" De tv wordt harder gezet: tot nu toe heeft roos Payne het zusje van Liam Payne zich nog aardig uit de spotlights kunnen houden maar gister avond is ze gespot met een nog onbekende jongen. Gisteravond kwamen roos en de jongen met ze 2e uit het hotel en gingen op een bankje zitten en hadden daar een volgens ons gezellig gesprek, toen ze door hadden dat ze bekeken werden zijn ze weer het hotel in gegaan. Maar nu veder over de jongen hij is de afgelopen dagen sinds de jongens in London zijn op bijna alle foto's te zien, samen met nog een ander meisje. Wie zijn de 2 nieuwe gezichten in de one direction binnenkort meer. Ondertussen komen er foto's van mij en Liam. Foto's van Milan en mij en ook nog de groepsfoto van gisteravond. "En daar gaat mijn privé leven" zeg ik als het stukje is afgelopen "dat had ik je van te voren al kunnen vertellen, maar een betere vraag wat deden jij en Milan gisteravond buiten?" Zegt Niall. "We wilden gewoon ergens rustig praten alleen was dat dus geen rustig plekje" zeg ik. "Wen er maar aan, je word nu vaker in de gaten gehouden. En waarschijnlijk gaan we er ook vragen over krijgen" zegt Louis. "Komt goed" zeg ik en we eten verder.

Die ene ontmoeting.Where stories live. Discover now