Kahramanlar

2.1K 437 70
                                    

Burak Özkaya: Okulun popüler çocuğu, uzun boylu, esmer, kahverengi gözlü, sportif yapılı her kızın karşı koyamayacağı kadar yakışıklı ve karizmatik birisidir. Derslerinde başarılı, yardımsever tam bir hayvan dostudur. Spor yapmayı, kitap okumayı, film izlemeyi seven birisidir. Kızlarla hiçbir şekilde konuşmayan hatta aynı ortamda bile bulunmayan zoraki konuşan Burak bilindiğinin aksine gizemli bir çocuktur. Hiçbir kötü alışkanlığının olmaması sakin bir hayatı herkesin merak konusu olmuştur. Ta ki Canan gelene kadar...

Canan Taşkıran: Babasının işi nedeniyle yatay geçiş yapmak zorunda kalmıştır. Tesettürlü, orta boylu, mavi gözlü, esmer bir kızdır. Fotoğraf çekmeyi, resim yapmayı, enstrüman çalmayı seven birisidir. Derslerinde başarılıdır hatta okuduğu okulları okul birinciliğiyle bitirmiştir. Canan hiçbir erkekle çıkmamış hatta erkeklerle konuşmayan onlara güvenmeyen birisidir. Erkekler onun gözünde yalan söyleyen, aldatan, çıkarları için yakınlaşan tiplerdir. Ama Canan'ın ailesinin hatta kendisinin dahi bilmediği sırları vardır. Kendisinin ve başka kimsenin bilmediği bu sırları yıllardır anahtarını boynunda taşıdığı bir sandık da gizlidir. Ama hiç açıp bakma isteği duymamıştır. Çünkü öğreneceği şeylerin onu korkutacağını düşündüğü için...

Emir Koç: Okulun çapkın kendini beğenmiş tipidir. Burak Özkaya'nın en yakın arkadaşıdır. Bu yüzden bütün kızların ikinci gözdesidir. Sarışın, yeşil gözlü, uzun boylu, kaslı birisidir. Kızlarla dalga geçmeyi seven her gün başka kızla olan birisidir. Aşka inanmayan hatta bu kelimeden nefret eden birisidir. Ezgi'yle tanıştıktan sonra hayatı değişmeye başlayacaktır.

Ezgi Akın: Kendi halinde birisidir. Kimseyle samimi olmaz hatta herkese karşı mesafelidir. Bunun nedeni lisede en yakın arkadaşlarının onu mezuniyet töreninde rezil etmeleridir. O günden sonra kimseyle samimi olmaya cesaret edememiştir. Orta boylu, kumral, kahverengi gözlü bir kızdır. Canan Taşkıranla çok iyi dost olacaklar. Emir Koç'a okula ilk geldiği günden beri aşıktır.

Buse Özdemir: Okulun havalı, kendini beğenmiş, burnu bir karış havada kızıdır. Açık saçık giyinip aşırı makyajla ilgi toplamaya çalışan birisidir. Yeşil gözlü, esmer, hafif uzun, okulun voleybol takımın kaptanıdır. Burak Özkaya'ya sırılsıklam aşık olması ve sürekli ona yazmasıyla bilinir. Okuldaki her kızın nefret ettiği bir kızdır.

İnci Kartal: Buse Özdemir'in en yakın arkadaşıdır. Saftirik yapısı, aptalca tavırlarıyla dikkat çeker. Esmer, mavi gözlü, orta boylu birisidir. Erkeklerle sürekli muhabbet halinde olan her olaydan haberi olan kızdır. Okulun tele kulağıdır.

Mert Tuna: Okulun popüler çocuklarından diğeridir. Bir günde birden fazla kızla takıldığı için lakabı Bay Kazanova'dır. Uzun boylu, sarışın, mavi gözlü, her kızın isteyebileceği bir erkek modelidir. Burak Özkaya'nın eskiden en yakın arkadaşı hatta kardeşim dediği kişiydi. Bir olay yüzünden araları açıldı ve birbirlerine düşman oldular.

Kerem Ata:Canan'ın çocukluk arkadaşı ve önceden hoşlandığı çocuk. Anne-babasını trafik kazasında kaybetti. Kazadan sağ kurtulan böbrek yetmezliği hastası olan kız kardeşi var. Gizemli tavırları olan birisi, Canan'a aşık ama onu bırakıp gitti. Hayatı tamamen gizemden oluşan birisidir. Sarışın, yeşil gözlü, uzun boylu, sportif yapılı birisidir.

Duru Ata:Böbrek yetmezliği hastasıdır. Lise öğrencisi ama hastalığı yüzünden dışarıdan okuyor okulunu. Sarı, dalgalı saçları olan köyü yeşil gözlü birisidir. Abisi Kerem Ata onun için her şeyi yapabilecek birisidir. Abisinin gizemli hayatının merkezindeki kişidir.

İlerleyen bölümlerde yeni karakterler geldikçe ekleme yapılacaktır. Takipte kalın.😉😉😉
Hikâyenin ilk bölümü en kısa zamanda gelecektir. Vote ve yorum bırakmayı unutmayın arkadaşlar. İyi okumalar...😊😊😊

SEN BENİMSİN ⚠Kısa Bir Ara Verildi.⚠Where stories live. Discover now