Κεφάλαιο 26

201 18 1
                                    

"Τι έγινε ρε μαλάκα, πες μου γαμώτο."του φώναξα στο τηλέφωνο. Με αυτόν τον βλάκα θα με ακούσει όλη η γειτονιά στο τέλος.

Άνοιξε την τηλεόραση και άρχισε να ουρλιάζει.Μάλλον θα το βγάλανε στις ειδήσεις την απόδραση σου.Α, και μάντεψε και ποιος άλλος είναι εδώ...Ο ηλίθιος από το μπαρ...Τότε που την έψαχνε... 

"Μμ...Μάλιστα...Πολύ ωραία." του είπα, καθώς τώρα ξέρει ότι είμαι εδώ, και αυτός ο τρόμος που της δημιούργησε αυτή η είδηση, κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Τώρα μένει να βρούμε έναν τρόπο να ξεφορτωθούμε αυτόν το βλάκα. Δεν ανησυχώ, κάτι θα βρεθεί... Πάντα κάτι βρίσκεται

"Τι άλλο γίνεται;"τον ρώτησα.

Τίποτα ιδιαίτερο, οι γλύκες των ζευγαριών. Α, τώρα ανεβαίνουν πάνω , μάλλον πάνε για ύπνο... Μμ... υπέροχη η παρακολούθηση. Ωραία πέρασα το ρεπό μου. Ευχαριστώ φίλε, σου χρωστάω...

"Έλα ρε γκρίνια έλα... Και σου έχω και μια έκπληξη για τώρα... Έτσι για να δεις τι καλός φίλος που είμαι...Με ποια είχες πρόβλημα τώρα τελευταία;"

Με την Νίνα, τώρα τι μου την θύμησες. Θες να αρχίσω να τα σπάω όλα;Γαμώτο της, μου λείπει ρε φίλε...Πολύ γαμώτο...

"Και αν σου έλεγα ότι τα μιλήσαμε και κατάφερα να την κάνω να σε συγχωρέσει και ότι αύριο το μεσημέρι θα είναι σπίτι σου, τι θα μου έλεγες; "

ΜΑΛΆΚΑ, ΕΊΣΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΦΊΛΟΣ... ΠΩ ΡΕ ΘΗΡΊΟ, ΠΏΣ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕΣ;

"Έχω τον τρόπο μου..."

Ελπίζω αυτός ο τρόπος να αφήνει τους άλλους ακέραιους, επειδή τον τρόπο σου με τις γυναίκες τον ξέρω...

"Ρε θα έκανα κάτι τέτοιο στο φιλαράκι μου ρε; Όχι, απλά της μίλησα, της έβαλα και κάνα δυο μελιστάλαχτα για σένα, ξέρεις ότι πίνεις, μεθάς είσαι μέσα και κάτι τέτοια, την έπιασε το φιλότιμο, και μπαμ, πίσω σε σένα..."

Λοιπόν, είπες σε καμιά ώρα...Είναι δύο παρά τέταρτο, οπότε έχω ώρα ακόμα... Φίλε την κάνω... Πρέπει να ξεκουραστώ κιόλας, δεν θέλω να σέρνομαι αύριο και έχω πάλι μουρμούρα.

"Όκ, άντε γεια...Και καλά να περάσεις ρεμάλι..." του είπα και έκλεισα. Επιτέλους... Περίμενα καιρό για την στιγμή που αυτή η κοπέλα θα μετανιώσει για όσα μου έχει κάνει, όπως πλήρωσε και η οικογένεια της. Έμεινα να κοιτάζω για λίγο το παράθυρο που μέχρι πριν λίγο  έβγαινε φως και ύστερα γύρισα να φύγω.

Μακριά σου.(Υπό διόρθωση.)Where stories live. Discover now