Κεφάλαιο 12

340 26 6
                                    

Πήγα κατευθείαν, με το που ήρθα , στο μπάνιο για να κάνω ένα ντούζ για να μπορώ να ετοιμαστώ πιο εύκολα το βράδυ.Σε είκοσι λεπτά βγήκα από το μπάνιο και μπήκα στο δωμάτιο μου για να βάλω κάτι πρόχειρο. Μετά από εμένα μπήκε κατευθείαν ο Άρης για μπάνιο. Εγώ έβαλα μία μαύρη μπλούζα και (ντροπή μου) ένα κουφετί σορτσάκι.Πήγα κάτω και έβαλα να δω τηλεόραση. Άκουσα τον Άρη να με φωνάζει από τον πάνω όροφο.

-«Τι θες;» του είπα καθώς περπατάω πρός το μπάνιο.

-«Ναι, να μου φέρεις μία πετσέτα, αν δεν σου κάνει κόπο.» μου φώναξε από την άλλη πλευρά της πόρτας.Μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα και βρήκα μία σώματος.

-«Να μπώ ή θα δω κάτι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 18 ετών; » τον ειρωνεύτικα λίγο.

-« Χα χα, γελάσαμε μωρό μου.» μου είπε καθώς έμπαινα μέσα και του έδινα την πετσέτα.Αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα να βγώ και είδα έναν βρεγμένο Άρη να βγαίνει από την ντουζιέρα με μόνο μία πετσέτα στην μέση. Τα μαλλιά του είναι ανάκατα και οι κοιλιακοί του είναι πολύ εμφανείς.

-« Πές μου ό,τι άλλο θές εκτός από το « Βλέπεις κάτι που σου αρέσει;». Πραγματικά είναι πολύ σπαστικό» του είπα

-«Και επειδή μου αρέσει να σου σπάω τα νεύρα επειδή σ' αγαπώ...Μήπως βλέπεις κάτι που σου αρέσει;Διασκεδάζεις το θέαμα;» καθώς έρχεται πρός το μέρος μου.Με παίρνει αγκαλιά και μου δίνει ένα φιλί.

-«Τι ώρα είπαμε είναι το πάρτυ; Με περιμένουν οι θαυμάστριες.» μου είπε. Εγώ του πάτησα το πόδι επίτηδες καθώς έφευγα νευριασμένη από το μπάνιο . Ξέρει πολύ καλά πως γίνομαι όταν μου λέει κάτι τέτοια. Επειδή βαριόμουνα, πήρα τηλέφωνο την Χρύσα και την Τζένη για να έρθουν σπίτι μου να ετοιμαστούμε. Αφού έκλεισα με τα κορίτσια, πήρα την Δέσποινα να της πώ να περάσει από το σπίτι μου για να ετοιμαστούμε και να της γνωρίσω και τις φίλες μου.

Η ώρα τής προετοιμασίας του πάρτυ έφτασε και τα κορίτσια ήταν σπίτι μου με τα εργαλεία της η κάθε μία. Μισό τόνο μεικάπ στην τσάντα της η κάθε μία ξεχωριστά με ό,τι μπορείς να φανταστείς.Από ρούζ, μέχρι για επαγγελματικά είδη των Μέικαπ άρτιστ.Η Δέσποινα άργησε κανένα τέταρτο γιατί δεν έβρισκε το σπίτι αλλά τελικά έφτασε σχετικά εγκαιρα.Αφού φτιάξαμε η μία την άλλη,ήρθε η ώρα να ντυθούμε. Εγω προτίμησα ένα (κλασσικά) στράπλες μαύρο κοντό φόρεμα μία παλάμη πάνω από το γόνατο,το οποίο είναι σφιχτό στην μέση αλλά στο τέλος ανοίγει και καταλήγει με τούλι και τις μαύρες μου γόβες, μαζί με τον μαύρο φάκελό μου .Η Δέσποινα φόρεσε ένα κουφετί φόρεμα μία παλάμη πάνω από το γόνατο μαζί με τις μπέζ γόβες της και την μπέζ την μικρή τσαντούλα.Η Χρύσα φόραγε ένα μπλέ φόρεμα με πετρούλες σε όλο το μέρος του στήθους μέχρι την μέση και μετά άνοιγε με τούλι προς τα κάτω, με μπλέ γόβες και είχε και έναν μπλέ φάκελο. Τέλος η Τζένη, προτίμησε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνιες στο ντεκολτέ και στην κοιλιά. Έιναι μία παλάμη πάνω από το γόνατο και συνδιασμένο με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες.

Μακριά σου.(Υπό διόρθωση.)Where stories live. Discover now