Untitled Part 34

684 14 0
                                    


  Nasmijala sam se, a zatim napravila neku grimasu.
Ariel: A dobro mogao si me barem malo pustiti da uživam u pobjedi.
Tada je zapljusnuo još jedan val i na trenutak mi prešao preko lica. Ponovo sam napravila grimasu pokušavajući da ispljunem so iz usta, a Harry se počeo smijati.
Ariel: A nije smiješno. Piii....
Polako sam otvorila oči iako me so pekla, a Harry je počeo da mi sklanja kosu s lica. Imao je neki neobičan smiješak.
Ariel: Šta je?
Harry: Nikad te prije nisam vidjeo mokru.
Prevrnula sam očima.
Ariel: I to je nešto posebno?
Harry: Pa ti si meni prije pet minuta rekla da želiš da me vidiš mokrog.
Tada sam se nasmijala sam samoj sebi jer djelujem kao neka senilna baba, a sve to samo zato što sam popila malo vina. Nisam znala šta da kažem na to pa sam ga samo uvatila za mokre kovrdže. Izgledao je zaista čarobno jer ga je napola obasjavao mjesec dovodeći do izražaja njegove predivne crte lica dok je druga polovina bila zatamnjena i nekako misteriozna. To i jeste na neki čan prikazivalo njegove dvije strane koje posjeduje...Onu jednu svijetlu kao što je trenutno. To je onaj pažljivi i simpatični Harry sa onim prelijepim osmijehom i svijetlo-zelenim očima. Ali tu je isto tako i onaj misteriozni, zavodljivi ali u isto vrijeme i opasni Harry. Ali bez obzira na to, ništa ne može promijeniti moje osjećaje prema njemu. Jer ga poznajem i uspjela sam da otprilike spoznam sva njegova lica kao i dobre i loše strane. Zagizao je usnicu i spustio malo niže glavu.
Harry: Na stranu tvoju zaboravnost, želio sam da ti kažem da si slatka sa mokrom kosom.
Stisnula sam oči dajući mu do znanja da me postidio, a on se nasmijao i spustio usne na moje. To je bio još jedan veoma slan i mokar poljubac ali isto tako i savršen.Po vratu su mi stalno kapale sada već hladne kapi sa njegove kose ali mi to nije smetalo. Najvažnije mi je bilo da smo tu. Zajedno.Tada je odvojio usne od mojih i krenuo da ustane.
Harry: Hajde, neću da se prehladiš.
Uhvatila sam ga majicu.
Ariel: Neću se prehladiti.
Harry: Ariel...Hajde ustaj.
Ariel: Nije fer.
Nasmijao se.
Harry: Jeste hajde. Ne želim da te još jedan val zapljusne.
Ariel: A kao da je to nešto kad sam već sva mokra.
Ustao je, a zatim mi pružio ruku i pomogao mi da i ja ustanem. Za par trenutaka sam se našla na nogama. Uzela sam kosu i iscijedila je među rukama. Već je sva bila uvijena što mi se obično desi kada je mokra.
Harry: Nisam znao da ti je kosa takva.
Uzeo je par pramenova i počeo ih zagledati.
Ariel: Ma jeste kad je mokra.
Iskoristila sam priliku i pogledala njegovo tijelo i savršene mišiće koji su se oslikavali ispod mokre majice dok mu je kosa bila u opštem neredu mada je i takva bila savršena. Pogledala sam prema njemu i shvatila da je skontao da ga gledam. Kao i svaki put mi se to mora desiti...Oblizao je usne, a ja sam okrenula glavu na drugu stranu. On me je zagrlio oko struka i poljubio u obraz, a zatim šapnuo na uho.
Harry: To je uredu.
Ariel: A znam da se sad umišljaš...
Nasmijao se.
Harry: A znaš šta još?
Pogledala sam prema njemu.
Ariel: Šta?
Harry: Mislim da te je voda otrijeznila.
Nasmijala sam se.
Ariel: Otkud znaš?
Harry: Pa zato što se ponašaš kao prije.
Ariel: Aaaa.
Tada me je odjedanput čvrsto uhvatio i pribio uz sebe, a zatim poljubio najjače što je mogao. Nasmijala sam se.
Ariel: Šta ti je Harry?!
Tada me je još jednom poljubio u usta onako sočno i još me više stegnuo oko truka.
Harry: Ne znam..Došlo mi je.
Nasmijala sam se.
Ariel: I onda meni kažeš da sam pijana.
Harry: Ali meni uzrok tome nije alkohol.
Ariel: Nego?
Harry: Ti.
Nasmijala sam se i poljubila ga.
Harry: Obožavam te.
Zagrlila sam ga.
Ariel: I ja tebe. Ali govorim to potpuno trijezno.
Nasmijao se i zatim me ponovo počeo ljubiti. Stavila sam ruke na njegova prsa osjećajući potpuno njegove mišiće pod prstima čemu je uzrok bila mokra majica. On je za to vrijeme držao ruke iza mog struka polako ih zavlačeći ispod majice. Na trenutak je odvojio usne od mojih.
Harry: Znaš majica ti je jako mokra. Trebala bi je skinuti.
Ariel: Nasmijala sam se.
Ariel: Ne ovdje.
Harry: Onda idemo.
Odvojio se od mene i sageo.
Ariel: Nećeš me valjda ponovo nositi.
Harry: Što da ne? Hajde.
Ariel: Ali...
Harry: Ne želim da mi se djevojka umara ako je bole noge. Hajde.
Nasmijala sam se, obuhvatila ga rukama oko vrata, stavila noge preko njegovog struka i on se polako uspravio.
Harry: Drži se čvrsto.
Ariel: A Harry....Nisam malo dijete.
Harry: Ali zato si moja princeza...Moja Julija.
Nasmijala sam se i poljubila ga u kosu.
Ariel: A ti si moj kovrdžavu, ustvari trenutno mokri, Romeo.
Nasmijao se.
Harry: Sviđa mi se to.
Osjećala sma se prelijepo iako sam se u početku malo plašila visine. Ipak, osjećam se sigurno zato što znam da je tu Harry i da on ne bi dopustio da mi se bilo šta desi.
Harry: Je li ti hladno?
Ariel: Ne.
Ipak, lagala sam. Veče nije bila toliko topla da bi se moglo okolo hodati u mokroj odjeći i sa mokrom kosom. Isto tako sam mogla osjetiti licem da je Harryeva kosa jako hladna, a uzrok tome je vjetar i voda.
Harry: Sigurno?
Ariel: Pa ne bih ti lagala.
Harry: Ali noge su ti se naježile.
Tek tada sam shvatila da mi drži noge i da mi naravno mora osjetiti da sam se naježila.
Ariel: Možda malo.
Harry: Hajde strpi se još malo, brzo ćemo stići u vikendicu.
Ubrzao je korak iako je nosio mene što je još više dokazivalo koliko je zapravo snažan. Polako sam spustila glavu i poljubila ga u obraz.
Ariel: Je li tebi hladno?
Harry: Ne. Griju me tvoji poljupci.
Nasmijala sam se i spustila još jedan nježni poljubac na njegov obraz.
Harry: Čvrsto se drži.
Ariel: Držim se ne brini.
Još malo niže sam spustila glavu da sam dodiriva njegov vrat. Spuštala sam male i zavodljive poljupce dok je on proizvodio neke neobične zvukove.
Harry: Ariel...Nastavila sam da ga ljubim, a on je još više ubrazo korake.
Harry: Zašto mi to radiš?
Nasmijala sam se.
Ariel: Šta?
Na jednom mjestu sam ga lahgano gricnula, a on je proizveo neki tihi jecaj.
Harry: Ariel...
Ariel: Hm?
Sad ti nisi fer.
Nasmijala sam se i nastavio da ga ljubim. Napokon smo stigli do vikendice.
Harry: Drži se sad dobro.
Ispustio je jednu moju nogu, a ja sam je omotala oko te strane njegovog struka dok je on počeo da po džepu traži ključ. Izvukao ga je i nabrzinu otključao vrata. Otvorio ih je, ušao unutra i spustio me na zemlju. Iste sekunde me je pribio uz vrata, ujedno ih i za tvorio, a zatim me počeo ljubiti. Poljubac je od samog početka bio strasan i pun požude. Usput je zaključao vrata ne odvajajući usne od mojih. Zatim me je povukao sebi i počeo me voditi prema stepenicama. Nasmijala sam se brzini njegoovih pokreta dok je on bio veoma ozbiljan i nestrpljiv. Tada me je odjednom podigao i dalje održavajući poljubac i krenuo uz stepenice. Stavila sam noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata. Bio je pomalo neobičan osjećaj s obzirom da sam ja bila s njegove prednje strane tako da sam išla unazad ali i nisam toliko tome pridodavala pažnju jer sam bila skoncentrisana samo na njegove poljupce. Stigli smo do sobe, a Harry je otvorio vrata i napokon smoo ušli unutra. Pribio me je uza zid još uvijek me držeći u vazduhu. Tada je jednom rukom počeo da mi skida rimljanke dok sam ja uporno stiskala njegove loknice među prstima.
Harry: Volim kad mi diraš kosu.
Nasmijala sam se i nastavila ga ljubiti. Uskoro su mi obe rimljanke bile izute i bačene na pod. Zatim me je napokon spustio na pod, a ja sam prstima obuhvatila njegovu majicu i skinula je. On nije gubio ni sekunde i odmah me je pribio uz sebe. Tada sam primijetila da skida jednu od rastegljivih narukvica sa svoje ruke. Zatim mi je obuhvatio kosu ne prekidajući poljubac i počeo da je veže. Na trenutak sam odvojila usne od njegovih i nasijala se.
Ariel: Šta radiš?
Harry: Biće ti hladno ako ti bude mokra padala preko leđa.
Po ko zna koji put me je iznenadio sa svojom pretjeranom brigom ali nisam puno razmišljala o tome već smo samo nastavili poljubac. Otkopčao mi je farmerke i polako ih svukao prema dole. Izvukla sam se iz njih i prošla rukom kroz njegovu mokru kosu. Zatim me je iznenada srušio na krevet i legao preko mene. Nasmijala sam se i otkopčala njegove farmerke dok je on spretno obuhvatio moju majicu i počeo da mi je prevlači preko glave.
Harry: Hajde idi gore.
Sišao je sa mene, a ja sam se povukla prema vrhu kreveta. On je sasvim skinuo farmerke i došao meni nastavio je da me ljubi. Zatim mi je obuhvatio noge, zagruo deku i stavio ih ispred.
Ariel: Harry?
Harry: Biće ti toplije. Rekao sam ti da ne želim da se prehladiš.
Nasmijala sam se, a on se takođe zavukao ispod deke. Zatim sam polako skinula njegove bokserice kao i on moj veš.
Harry: Je li ti sad hladno?
Ariel: Ne, hajde.
Poljubio me je u čelo, a zatim polako počeo dopuštajući mi da se opustim i prilagodim. U svakom slučaju osjećala sam se prelijepo kao i uvijek kad sam sa njim. I dalje ne mogu da vjerujem da jedan dečko zaista može da se odnosi prema djevojci i pokaže joj koliko mu je stalo do nje. Oduvijek sam mislila da se niko ne može porediti sa Edwardom ali me je Harry uvjerio da itekako može. Jedino se bojim jedne stvari..Da više nikada neću moči da nađem nekoga poput njega.
................. ...................... ................
Ujutru sam se probudila jako umorna i sa užasnom glavoboljom. Nisam opšte mogla da otvorim oči jer su mi kapci bili užasno teški. Tada sam polako počela da dolazim sebi i prisjećam se svega što se sinoć dogodilo. Naravno ako zanemarimo pomalo mutno sjećanje od onog trenutka kada sam popila vino pado pada u more. Krenula sam da se okrenem ali nisam mogla. Polako sam otvorila oči i shvatila da mi se glava nalazi ispod Harryevog vrata dok su njegove ruke čvrsto obamotane oko mog struka kao i njegove noge oko mojih. Bukvalno, bila sam zarobljena s njegovim tijelom ali mi to nije smetalo. Jedino što me je zaista čudilo, bilo je to kako cijelu noć nismo promijenili položaj i kako je uspio da me cijelo vrijeme drži oko struka, a da se ne pomjeri. Osjećala sam mali grč ali me je bilo strah da ću ga probuditi ako se pomjerim. Polako sam pomjerila glavu i pogledala u njegovo prelijepo lice. Izgledao je poput nađela. Kosica mu je sva bila razbarušena vjerovatno zato što je svježe 'oprana' dok su mu usne bile znatno rumenije i nateknutije nego inače. Oči su mu takođe bile podadule i silno sam željela da vidim one predivne zelene kuglice koje su sada bile prekrivene kapcima i gustim, crnim trepavicama. Polako sam pokušaala da pomjerim ruku i izvučem nogu koja je bila zarobljena između njegovih ali se on u tom trenutku namrštio, proizveo neke čudne zvukove i još me više pribio uz sebe. Jedva sam se suzdržala da se ne nasmijem jer ne želim da ga probudim samo ne mogu da vjerujem da ni u snu ne želi da me pusti. Uzdahnula sam osjećajući kako mi noga sve više trne. Pokušala sam da napravim još jedan mali korak ali je data on ponovo ispustio neke zvukove negodovanja ilii čega već.
Harry: Ariel....
To je izgovorio pomalo nejasno i promuklo ali sam mogla da razaznam svoje ime. Pomislila sam da se probudio ali sam po njegovom disanju shvatila da ipak sanja. Nasmiješila sam se sa ogromnom željom da uđem malo u njegove snove i vidim šta se trenutno dešava u tom njegovom svijetu. Pomjerio je glavu tako da mu je sasvim upala kod mog vrata. Sada sam mogla da osjetim kako me njegov dah golica po koži i osjećaj je bio poprilično neobičan.
Harry: Nemoj ići....
Još uvijek nisam mogla vjerovati da sanja. Tiho sam se nasmijala i pažljivo sklonila par kovrdža sa njegovog čela. Duboko je disao što je mene sve više golicalo po vratu. Ipak sam shvatila da je bolje da se ne pomijeram dok se ne probudi. Tako je i bilo. Ležala sam i razmišljala o svemu pomalo...O tome kako će sada biti teško kada se moji vrate i kako će mi definitivno nedostajati ovakvi trenutci. Isto tako sam razmišljala i o tome kako bih trebala danas razgovarati sa Vciky kao i o tome da ni danas nisam otišla u školu i da sam se potpuno zaboravila javiti tetki. Uzdahnula sam iznervirana sopstvenom neodgovornošću. Isto tako, dijelom je za to kriv i ovaj kovrdžavi slatkiš koji mi trenutno puše u vrat. U sebi sam se nasmijala čime sam automatski stvorila vibracije u mojim plužima kao i stomaku gdje se nalaze Harryeve ruke. Tada se on ponovo malo namrštio i bolje me obuhvatio rukama oko struka i privukao sebi. Nisam više znala šta da radim s rukama pa sam jednu stavila na njegov obraz i lagano ga pomazila. Odmah je prestao da se mršti i izraz lica mu je postao nekako mirniji.
Ležali smo u takvom položaju još nekih 15 minuta, a onda je on polako počeo protezati noge. Pretpostavila sam da to znači da se razbuđuje. Pogledala sam prema njemu i u tom trenutku je polako otvorio samo jedno oko. Nasmiješila sam se, a on je otvorio i drugo, a zatim ih stisnuo par puta kako bi došao sebi i kako bi mu se valjda vid izoštrio. Zatim se i njemu pojavio pospani smiješak na licu. Oblizao je usne koje su mu do tada bile suhe, a ja sam ga nježno poljubila.
Harry: Dobro jutro Julija.
Glas mu je bio veoma dubok i promukao. Prošla sam mu rukom kroz kosu.
Ariel: Dobro jutro Romeo.
Tada sam napokon pokušala da se izvučem iz njegovog zagrljaja, a on me zbunjeno pogledao.
Harry: gdje ćeš?
Ariel: Harry boli me svaki dio tijela.
Harry: Zašto?
Ariel: Zato što si me zarobio.
Nasmijala sam se i krenula da se odmaknem ali me je on privukao nazad sebi.
Ariel: Harry!
Harry: Neću te tako lako pustiti.
Poljubio me u vvrat i nasmijao se.
Ariel: Pa evo ne puštaš me cijelu noć.
Harry: Neću te pustiti ni cijelu vječnost ako je potrebno.
Uzdahnula sam i pogledala ga kao ozbiljnom facom.
Ariel: Stvarno nisi fer.
Zjevnuo je i klimnuo glavom.
Hary: Znam.
A zatim se nasmijao.
Arel: Daću ja tebi. Hajde Harry pusti me moram se istuširati.
Harry: Ne moraš.
Ariel: Moram. Ako se ne sjećaš sinoć smo bili u moru.
Harry: Naravno da se sjećam.
Ariel: Pa eto. Moram se tuširati. Hajde.
Par trenutaka je oklijevao, a onda je napokon popustio stisak. Odahnula sam i krenula da ustanem ali sam onda shvatila da sam potpunoo gola.
Ariel: Daj mi deku.
Harry: Zašta će ti?
Ariel: Da se ogrnem.
Harry: Zašto?
Ariel: Pa eto tako.
Nasmijao se.
Harry: Ariel nije valjda da se mene stidiš? Pa vidjeo sam te već golu.
Ariel: Pa? Hajde daj deku.
Krenula sam da povučem deku na svoju stranu ali je on uhvatio i spriječio me.
Ariel: Harry!
Nasmijao se.
Harry: Hajde idi neću gledati.
Ariel: A kao povjerovaću ti.
Harry: A zaista te ne razumijem.
Uzdahnula sam.
Harry: Jesam li ti ikad rekao da si najčudnija djevojka koju poznajem?
Ariel: Hmmm. Da razmislim. Jesi.
Harry: E pa nisam pogriješio
Prevrnula sam očima i ustala. Njemu se odmah na licu pojavio smiješak, a ja sam mu splazila jezik i brzim korakom izašla iz sobe. Ne znam zašto ali na neki način me je sram da stojim tako gola pred njim iako znam da me je već vidjeo. Kako god, mislim da sam zaista čudna ali šta je tu je. Ušla sam u toalet, uključila već ugrijanu vodu i ušla unutra. Ne pamtim kad sam zadnji put obavila ovako jutarnje tuširanje jer uvijek žurim u školu. Podigla sam glavu i dopustila vodi da mi se slijeva niz lice. Polako sam krenula da odvežem kosu ali sam tada shvatila da to nije nimalo jednostavan zadatak s obzirom da je Harry svezao onako nespretno i to dok je još bila mokra i zamršena. Očajnički sam pokušavala da odvežem ali nije išlo. Za to vrijeme me je polijevala voda sasvim zaglušujući moje uši svojim šuštanjem. Čak mi ni nokti nius pomagali da odvežem gumicu. Odjedanput sam osjetila nečije prste naa mojima. Brzo sam se okrenula i vidjela Harrya.
Ariel: Šta radiš tu?
Harry: Tuširam se i pomažem tebi da odvežeš kosu.
Ariel: A Harry...
Harry: U čemu je problem?
Uzdahnula sam.
Ariel: Kako god...Mogao si sačekati dok ja završim.
Harry: Ali mi je ipak ljepše s tobom.
Tada je prstima počeo pokušavati da mi skine gumicu koja se sasvim umrsila u moju kosu.
Ariel: Ajj...
Harry: Čupam li te?
Ariel: Malo.
Harry: Izvini.
Ariel: Ma nema veze.
Na kraju je ipak nekako uspio da skine gumicu, a zatim me je zagrlio oko struka i počeo ljubiti po ramenima. Ja sam naslonila glavu na njegovu i uživala u njegovim poljupcima dok nam se niz tijela slijevala vruća voda. Zapravo mi i nije bilo toliko krivo što je došao. Okrenula sam se prema njemu i vidjela ponovo onog Harrya sa mokrom kosom koji je bio mnogo drugačiiji od onog kovrdžavog Harrya ali jednako savršen. Tada je u ruku usuo šampon i počeo ga trljati po mojim ramenima, a zatim i kosi.
Ariel: Znaš, mogla sam to i sama.
Harry: Ali ja želim da ti pomognem.
Nasmijala sam se.
Ariel: Okej.
Stavila sam ruke oko njegovog vrata i nježno ga poljubila.
Harry: Nedostajaćeš mi sljedećih dana.
Ariel: Znam...I ti meni.
Naslonio je čelo na moje i nježno uvijao moju kosu među prstima.
Harry: Ali naću neki način da se viđamo, ne brini.
Ariel: Sigurno?
Harry: Obećavam ti. Vjeruj mi.
Klimnula sam glavom, zagrlila ga i poljubila.
Ariel: Vjerujem ti.
Ubrzo smo završili sa tuširanjem, izašli, obrisali se i obamotali peškirima. Nazvala sam tetku da joj kažem da sam dobro, a ona je već i sama pretpostavila gdje sam zaglavila. Harry je shvatio da nema nita u frižideru, a s obzirom da sam ja umirala od gladi, uskoro smo se spremili i polako krenuli. Obukla sam ono što mi je on kupio jer se preko noći osušilo. On je isto tako obukao svoju staru odjeću. Izašli smo iz kuće. Zaključao je, uhvatio me za ruku, a zatim smo krenuli prema autu. Bio je zaista neobičan osjećaj biti vani i držati se s njim za ruku ali kad nema nikoga u blizini, što da ne? Otvorio mi je vrata od auta koje je bilo parkirano nedaleko od vikendice. Zatim je prešao na drugu stranu i polako smo krenuli. Cijelo vrijeme sam držala prozor otvorenim i uživala u vjetru koji me je milovao po licu.
Harry: Ariel kosa ti je mokra.
Pogledala sam ga značajno.
Ariel: Harry već sam ti rekla da nisam malo dijete.
Harry: Znam da nisi ali samo se brinem za tebe.
Nasmiješila sam se, a zatim nagela prema njemu i poljubila ga u obraz.
Ariel: Hvala ti.
Nasmijao se.
Harry: Ne dekoncentriši me, vozim.
Ariel: Šta ti radm?
Još jednom sam ga poljubila u ćošak usana. Malo se promeškoljio u mjestu, a zatim nasmijao.
Harry: Da ti nisi i jutros pila malo vina?
Ariel: Nee...Neću više nikad. Samo sam vesela i to je to.
Na trenutak je pogledao prema meni.
Harry: Zašto?
Ariel: Zato što sam s tobom.
Nasmiješio se i nastavio da vozi.
.............. ................ ............
Popodne sam otišla do knjižare da se vidim sa Jennifer, Vicky i Emily. S obzirom da su one sinoć bile u mnogo lošijem stanju od mene, osjećale su mnogo veću glavobolju. Emilyinoj majki nije bilo drago što se onako pripita vratila kući pa joj je rekla da danas mora mirovati dok Jennifer i Vicky ne mogu da podnesu glavoboljnu. Cijelo vrijeme sam pokušavala da započnem s Vicky priču o Robertu ali nisam mogla. Jednostavno znam da će se odmah naljutiti i početi govoriti kako ga ja ne volim i samo želim da ih rastavim što ustvari i jeste istina. One su ipak na kraju otišle da kupe nešto protiv glavobolje, a ja sam ostala sama u knjižari. Opet, mislim da od tog nije bilo prevelike koristi s obzirom da niko nije ulazio u nju. Sjela sam za stolicu i počela se vrtiti. Nisam mogla da izbacim Harrya iz glave i mislim da se nikada nisam osjećala ovako. Toliko sam željela da osjetim njegov miris, dodir, usne...Ma sve. Tada sam začula zvuk mobilnog. Izvadila sam ga iz džepa i ugledala ime koje mi uvijek izmami osmijeh na lice. Harry. Ušla sam u poruku.
'Nedostaješ mi Julija Kovrdžavi Romeoxx'
Nasmiješila sam se i odgovovorila mu da i on meni nedostaje. Uzdahnula sam i počela hodati po knjižari tražeći neku zanimaciju. Samo sam željela da vidim Harrya. Je li to previše? S obzirom da oni večeras imaju koncert, sada su na nekakvim probama i nemoguće je da se vidimo. Vidjela sam da su knjige u opštem neredu pa sam počela da ih slažem. Odmah mi je za oko upala 'Romeo i Julija' pa sam se sjetila onog dana kada je Harry bio sa Niallom iza police i tražio tu knjigu samo da bi mene zainteresovao. Nasmijala sam se i nastavila sa slaganjem. Tada su se začula vrata od knjižare. Pretpostavila sam da su Vicky i Jennifer s obzirom da skoro niko nije ušao u knjižaru već sat vremena.
Ariel: Jeste li kupile išta?
Nisu ništa govorile.
Ariel: Heej.
Okrenula sam se.
Ariel: Cu...re.
Zaustavila sam se kada sam iza sebe vidjela Roberta. Imao je neki neobičan ali dosta zastrašujući izraz lica. Pogledala sam ga zbunjeno.
Ariel: O-otkud ti ovdje? Vicky je izašla.
Odmahnuo je glavom, napravio par koraka naprijed i nageo se.
Robert: Ja sam došao da razgovaram s tobom.

DNA by:LoRa StylesWhere stories live. Discover now