chapter thirty-seven.

3.6K 291 8
                                    

Přidávám vážně krátký díl, jen tak na zahnání nudy :)

Poslepu nahmatám první mobil, který mi padne pod ruku a podívám se na čas. Je dopoledne a Hazel mě neprobudila pláčem. Když se podívám na druhou půlku postele, vidím jen rozházené deky a polštáře. S povzdechem se zvednu do sedu a nohy položím na studenou podlahu. Při vzpomínce na včerejšek, se usměji. 

Přinutím se k pohybu, zvednu se z postele, pustím jeho pokoj a přejdu k tomu svému. Rita, Noah ani Hazel tady nejsou. ''Harry?!'' rozkřiknu se po bytě. Ale žádná odezva. Podívám se do obýváku, nic. Až v kuchyni na stole najdu malý papírek se vzkazem a hned vedle něj talířek s čokoládovým pečivem a šálek čaje.

''Dobré ráno spící princezno, šli jsme se jen projít, tak se neboj. Harry.''  znovu mi na rtech vyskočí úsměv. Jsem sice trochu nervózní z toho, jak se Harry postaral o Hazel a Noaha a jestli je dobře oblékl, ale snad mu Rita pomohla. Posadím se tedy ke stolu a pustím se do své snídaně. V zámku zachrastí klíče, a hned poté slyším krůčky směřující ke kuchyni. ''Kaylee!'' zapiští Noah a rozběhne se ke mně, stále s botičkama na nohou. ''Ahoj!'' nakloním se a vezmu ho do náruče. ''Kam jste mi utekli?'' vykulím na něj oči a šťouchnu ho do nosu. ''Harry nás vzal na Londýnské oko!'' objeví se Rita, vypadá přímo nadšeně. ''Jo? Jaké to bylo?'' zeptám se a vyzvu ji, aby se posadila vedle mě. 

''Boží!'' zkonstatuje Rita jedním slovem. ''Dobré ráno.'' jeho rty se přitisknou na temeno mé hlavy. ''Dobré.'' otočím se k němu a našpulím pusu, se smíchem protočí očima a políbí mě na rty. ''Tady je moje zlatíčko!'' zaraduji se a doslova mu Hazel ukradnu z náruče. ''Harry už-'' ''Ano jedla, stejně tak Noah i Rita. Jaký jsem?'' ušklíbne se a já si oddechnu. ''Úžasný.'' ach to jeho ego. 

''Děkuju Harry,'' s upřímností se mu zadívám do očí a on přikývne. Všechny tři děti jsou v pořádku, takže bych řekla, že to zvládl na jedničku. Rita sundá Noahovi boty a odnese je do chodby, mezitím co já posadím Hazel do sedačky tak aby měla rozhled na vše co se kolem ní děje. Harry k ní přejde a schová její malé ručičky do těch svých. ''Tatínek je tady.'' zašeptá a nakloní se k ní. Zlehka otře nos o ten její a ona se zašklebí. Doslova se nad nimi rozplývám, dokud se Harry neotočí zpět ke mně. 

''Jak ses vyspala?'' přejde ke mně a usrkne mého čaje. ''Vlastně dobře, a ty?'' celé mé tělo je nabité energií a pozitivní náladou, konečně se věci začínají dařit. ''Božsky.'' zatváří se dramaticky a promluví hlubším hlasem. Pokroutím nad ním hlavou a prázdný talířek odložím do myčky. 

''Chtěl jsem tě vzbudit, aby jsi šla s námi. Ale byla si tak zatraceně roztomilá, že jsem to nemohl udělat.'' zašeptá mi do ucha, když mezi námi překoná vzdálenost. Slabě ho udeřím do ramene a začervenám se. ''Já sám jsem uvažoval, že zůstanu ležet u tebe a-'' vrní dokud ho nepřeruším. ''Harry!'' zasměji se a odstrčím ho. ''Tady se někdo stydí.'' píchne mě do žeber a odejde z kuchyně. ''Idiot.'' uchechtnu se tiše směrem k Hazel, která už zase spí. 


Rebel Love Song II. h. s. ICZIKde žijí příběhy. Začni objevovat