Part2- Three- Scott Jackson

4.3K 192 19
                                    

''Jij mag kijken'' zegt Madison gestrest tegen mij. Ik pak het staafje en zie meteen de twee streepjes wat betekend dat Madison dus zwanger is. ''Wij kunnen dit samen schatje'' zeg ik en ik trek het meisje dicht tegen me aan. Madison begint weer te huilen en ik start met haar troosten. Ik zat natuurlijk ook niet te wachten op een kind, maar om eerlijk te zijn, ik vind het ook niet heel erg. ''Je blijft wel bij me he'' zegt Madison zachtjes en ik kijk haar verbaasd aan. ''Natuurlijk Maddie ben je gek'' zeg ik en ik veeg voorzichtig haar tranen weg. ''Ik weet niet wat ik moet doen'' zegt Madison en ik kijk haar aan. ''Maddie serieus stress niet zo, het komt echt goed, en als jij het per se weg wil laten halen moet je dat doen'' zeg ik en ze kijkt me aan met haar grote blauwe ogen. ''Ik wil het houden'' zegt ze dan opeens vastberaden en ik glimlach even. 

''Gaat het?'' zeg ik tegen haar en ze knikt. ''Ik moet nog wel even een paar boodschapjes doen, je kan wel even meegaan als je wil?'' zeg ik en ze knikt. ''Is goed, Scott voel mijn buik eens'' zegt ze en ik leg voorzichtig mijn hand op haar buik. ''Wat is er?'' zeg ik. ''Hij voelt hard ofzo'' zegt Madison en ik kijk haar aan. ''Maak je geen zorgen, het komt goed'' zeg ik en ze knikt. Ik pak mijn petje en zet hem op mijn hoofd. ''Pretty thing'' zegt Madison lief en ik glimlach om haar. ''Kwartiertje, dan ben ik klaar ja'' zegt Madison en ik knik terwijl ik naar de woonkamer loop. Ik ga zitten op de bank en pak mijn telefoon. Ik zie dat ik een appje van Jesse heb of hij Finn, Katie en Gus vanavond mogen komen chillen. ''Schat is het goed als Jesse, Finn, Katie en Gus vanavond komen'' schreeuw ik naar de slaapkamer. ''Is goed'' roept ze terug en ik app hem dat het goed is terwijl niet veel later Madison de woonkamer weer in komt lopen. 


Madison pov!! <---

''Hey schatjes'' zegt Katie en ze geeft mij een kusje en Scott een knuffel. ''Hey lieverd'' zeg ik lachend, ik voel me een stuk beter dan vanmiddag. Wel hebben ik en Scott afgeproken nog niks te zeggen tegen de rest, al wil ik het Katie wel echt snel vertellen. Ik geef Finn ook een knuffel en ga dan naast Katie op de bank zitten. Finn is het vriendje van Katie en echt een schatje. Ze heeft hem op haar nieuwe opleiding ontmoet en zijn nu al bijna een jaar samen. Gus, Jesse, Scott, Finn, Katie en ik zijn nu echt heel close met elkaar. Gus en Jesse hebben geen vriendin en genieten maar een beetje van het leven om het zo maar te zeggen. 

''Wil er iemand nog meer bier'' zegt Gus terwijl hij naar onze keuken loopt. Jesse, Finn en Scott zeggen alledrie ja en Katie zegt dat Scott ook een fles wijn mee moet nemen. Gus komt niet veel later terug en geeft iedereen hun drinken. ''Hier schat'' zegt Katie en ze geeft mij een glas wijn. ''We moeten proosten op jullie nieuwe huis'' roept Jesse lachend en ik pak mijn glas om met iedereen te proosten. Daarna zet ik mijn glas terug en kijk Scott aan. ''Hoef je niet?'' zegt Katie. ''Niet zo'n zin'' zeg ik en Katie kijkt me echt heel verbaasd aan waardoor ik in de lach schiet. ''Lul niet, jij die geen zin heeft in wijn, lekker geloofwaardig Maddie'' zegt ze. ''Doe normaal en drink mee joh gek'' zegt Katie en ze duwt het glas in mijn handen. ''Mad ik haal wel iets anders voor je'' zegt Scott op een boze toon en hij trekt het glas wijn bijna uit mijn handen. ''Wat is er aan de hand'' zegt Katie en ze kijkt me aan. ''Nee niks, ik weet niet waarom die zo doet'' zeg ik lachend. ''Hoe is het met Maxie'' zeg ik snel om het onderwerp te veranderen. Katie heeft sinds kort een nieuwe hond die echt heel schattig is. 

''Finn godverdomme'' roept Jesse, de jongens spelen fifa tegen elkaar. ''Soms he'' zeg ik en Scott kijkt me even lachend aan. ''Soms wat?'' zegt hij heel lief en hij pakt me zachtjes vast. ''Zijn jullie echt kleine kindjes'' zeg ik lachend als Scott alweer naar het spelletje kijkt. ''Laat ons lekker'' zegt hij lachend en hij geeft me een kusje in mijn nek. ''Hoe was je trainingskamp eigenlijk?'' zegt Gus die naast ons op de bank zit. ''Ja best goeie, lekker warm'' zegt Scott. Binnenkort is er weer een belangrijke wedstrijd tegen Brazilië. ''Word je veel herkent nu?'' zegtGus en Scott knikt even .''Steeds meer, maarja dat krijg je als je in het nationale team mag spelen he'' zegt Scott lachend. ''En ik heb waarschijnlijk wel gewoon een basisplek tegen Brazilië'' zegt hij zo trots als een klein kindje. 



Sorry dat het zo lang duurde en sorry dat het zo kort is, maar ze is dus zwanger omg :). Reacties motiveren me en ik zal zo snel mogelijk weer een nieuw stukje plaatsen! xNiamh



The Different SideWhere stories live. Discover now