Ninety-five- Madison Smith

6.2K 210 27
                                    

Het is avond en eigenlijk ben ik best wel zenuwachtig om naar Scott te gaan. Ook al weet ik ergens wel dat ik het hem ga vergeven, maar als hij het ooit nog een keer doet geef ik hem nooit meer een kans. "Veel plezier he, het komt allemaal goed schat" zegt Brooklyn tegen mij als ik langsloop om mijn jas en scootersleutels te pakken. "Ik hoop het" zeg ik met een glimlachje. "Ik weet het zeker" zegt Brooklyn. Scott had gezegd dat ik bij hem ging eten dus ik heb nog geen avond gegeten.
Als ik bij hem thuis kom doet Mai de deur open. ''Hey Maddie'' zegt ze lief en ze geeft mij een knuffel. ''Hey Mai'' zeg ik met een glimlachje en ik loop verder. Scott staat in de keuken en is druk bezig pannenkoeken te bakken met zijn mond een klein stukje open. ''Hey'' zegt hij lief als hij mij ziet en ik loop naar de keuken toe. ''Hey'' zeg ik met een glimlachje en hij legt de laatste pannenkoek op het bord. ''Wil je met Ni en Mai eten of met z'n tweeën?'' zegt Scott en hij kijkt me aan. ''Met Niamh en Mai is prima'' zeg ik en ik pak het bord met pannenkoeken van de keukentafel. ''Ga je mee eten Mai?'' zeg ik tegen haar. Ze knikt en zet Niamh in zijn kinderstoeltje. Scott komt achter me staan en slaat zijn armen om mij heen waardoor ik glimlach. Hij geeft me een kusje op mijn hoofd en gaat dan naast me zitten. Scott maakt het eten van Niamh open en geeft hem een hapje. Mai geeft mij en zichzelf een pannenkoek en begint ook te eten. 

''Moet jij niet eten Scott?'' zeg ik tegen hem, omdat hij druk bezig is met Niamh. ''Jawel Ni heeft toch genoeg'' zegt hij en hij pakt een pannenkoek waar hij een heel klein stukje vanaf haalt en in zijn mond stopt. Hij eet een paar kleine hapjes en begint dan weer Niamh te voeren met hele kleine stukjes van zijn eigen pannenkoek. 

Als Mai klaar is zet ze haar bord in de keuken en loopt naar boven. ''Ben jij klaar?'' zegt Scott en ik knik omdat ik al twee pannenkoeken op heb.''Moet jij niet meer eten?'' zeg ik en ik kijk hem aan. ''Ik heb genoeg op'' zegt hij. ''Ja tuurlijk, want jij eet altijd maar een halve pannenkoek'' zeg ik en zijn ogen staan verdrietig. ''Sorry ik bedoelde het niet gemeen'' zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen. ''Het doet zo veel pijn Mad'' zegt hij zachtjes en ik geef hem voorzichtig een kusje op zijn kaak. 
''Kom, ik leg Niamh wel even in bed'' zeg ik, omdat de kleine jongen al bijna in slaap valt. ''Ik ruim even op dan kom ik okay''zegt Scott en ik knik terwijl ik Niamh uit zijn stoel pak. ''Gaan we lekker slapen Ni'' zeg ik lachend tegen de kleine baby die al tegen mijn schouder aan in slaap valt. Ik ben bezig met zijn luier te verschonen als Scott binnen komt lopen. ''Moet ik het overnemen?'' vraagt hij en ik schud mijn hoofd. Ik zorg dat alles goed is voor Niamh en leg hem in zijn bed, Scott staat in de deuropening en kijkt naar mij. ''Slaaplekker Ni'' zeg ik en Scott sluit de deur van de baby zijn kamer. ''Je bent zo lief voor hem he'' zegt Scott met een zwak glimlachje. 
Ik kijk hem aan door omhoog te kijken en hij geeft me een zacht kusje op mijn lippen. ''Ik wil echt graag dat je weer mijn meisje word'' zegt hij en ik glimlach. Hij begint me zachtjes te zoenen en ik zoen hem terug, maar hij trekt zich echt heel snel weer terug. De tranen staan in zijn ogen. ''Het spijt me, mijn kaak doet echt zo veel pijn'' zegt hij en hij trekt me in een knuffel. ''Maakt niet uit''zeg ik en ik kijk weer omhoog om hem aan te kijken. ''Jawel, ik wil je laten zien hoeveel ik van je hou'' zegt hij en ik glimlach weer. ''Er zijn ook andere manieren om te laten zien dat je van me houd'' zeg ik en hij geeft me weer een klein kusje op mijn lippen. 
Ik ga op de bank zitten en Scott pakt de afstandsbediening, daarna komt hij naast me zitten. ''Welke film wil je zien?'' zegt Scott en ik haal mijn schouders op. ''Maakt me niet echt uit'' zeg ik en hij kijkt weer geconcentreerd naar de tv om vervolgens een film te kiezen. Scott gaat op de bank liggen en trekt mij tegen zich aan. ''He'' zeg ik en hij glimlacht. ''Kom liggen schatje, ik heb je gemist'' zegt hij waardoor ik weer moet glimlachen. Ik ga met mijn hoofd op zijn borst liggen en hij legt zijn armen om mij heen, en om eerlijk te zijn, ik heb hem ook gemist. Met die gedachte in mijn hoofd sluit ik mijn ogen en val ik langzaam in slaap. 

Scott pov <---!!!

Ik word wakker als er iemand mij aantikt tegen mijn schouder. ''Wat?'' zeg ik schor en ik doe mijn ogen een klein stukje open. Madison ligt in mijn armen te slapen, ik heb mijn arm om haar heen en ze heeft heel slapjes mijn hand vast. ''Het is elf uur, ik zou Madison wakker maken om te vragen of ze naar huis moet en haar anders in bed leggen'' zegt Mai en ik kreun, ik lag best wel lekker te slapen voordat Mai kwam. 
''Maddie'' zeg ik zachtjes en ik geef haar een paar kusjes op haar wang. ''Ja'' zegt ze zacht en ze doet langzaam haar ogen open waardoor ik glimlach. ''Het is elf uur, ik weet niet of je naar huis wil'' zeg ik en ze kijkt me aan. ''Je mag hier blijven als je wil'' zeg ik meteen en ze glimlacht even, ik zie aan haar dat ze twijfelt. ''Niks doen vanavond, gewoon jij en ik, lekker knuffelen'' zeg ik en ze knikt. ''Hoeft niet he, als je per se weg wil'' zeg ik, met mijn gek schorre stem. ''Nee ik blijf wel, knuffelen met jou is altijd goed'' zegt ze en ze kruipt iets dichter tegen me aan. 
''Kom dan gaan we in bed liggen, dat ligt net iets beter en dan hoeven we er straks niet meer uit'' zeg ik en ik laat haar los om op te staan. ''Ik wil niet'' kreunt Mad en ik glimlach. ''Kom schatje'' zeg ik en ik til haar op, ze legt haar hoofd op mijn schouder en sluit haar ogen weer, ze is echt moe. ''Je hoeft me niet te tillen, denk aan je knie'' zegt ze zachtjes, maar ze komt toch niet uit mijn armen. ''Jawel lieverd, komt goed'' zeg ik en ik loop naar boven terwijl ik haar nog vast heb, ze is een stuk kleiner dus ik kan haar makkelijk tillen. Als we boven komen leg ik haar op het bed, ze glimlacht even en sluit haar ogen weer. Ze sliep volgensmij nog half en ik lach om het mooie meisje dat nu al weer op mijn bed ligt te slapen. ''Ik hou van je Mad'' zeg ik en ik geef haar een kusje op haar zachte lippen.


AWWHHH x Niamh 


The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu