Seventy-five- Madison Smith

6.5K 260 22
                                    

Als ik de volgende dag op school kom is Scott weer niet op school, wat doet die jongen allemaal. Ik app hem waar die is en doe mijn telefoon weer in mijn zak. ''Maddie zullen we vanmiddag gaan zwemmen bij mij, het is zo warm'' zegt Katie lachend tegen mij. ''Jaa'' zegt Jesse voor de grap. ''Je mag best komen hoor'' zegt Katie lachend tegen hem. ''Oke wij komen'' zegt Gus die naast Jesse zit, met een lach.

''Ja is goed hoor, is wel gezellig'' zegt Katie en we moeten gaan werken en ik zit een beetje op facebook op mijn laptop omdat ik echt geen zin heb in school. Mijn telefoon trilt en ik pak hem uit mijn zak. Verslapen, staat er op mijn scherm, een bericht van Scott. Ik zucht en doe mijn telefoon terug in mijn zak, waarom doet hij zo kortaf. 

Als het pauze is zitten ik, Gus, Jesse en Katie in het gras omdat het echt verschrikkelijk warm is. We horen een scooter en Scott komt aangereden. ''Goedemorgen'' zegt hij als hij stopt voor ons. Hij heeft zijn pet achterstevoren op, een zonnebril op zijn neus en mooie kleren aan. ''Ey gap, waar was jij'' zegt Jesse tegen hem. ''Verslapen'' zegt Scott nonchalant en hij doet zijn zonnebril af. 

~~~~

''Schatje ik pak even drinken okay'' zegt Scott tegen mij als ik thuis aan het omkleden ben en hij beneden zit. ''Ja tuurlijk'' roep ik terwijl ik mijn bikini pak en hem aan doe. Daarna pak ik snel een crop-top en een korte broek en trek die aan. Daarna pak ik een handdoek stop alles in mijn tas en ren op mn blote voeten naar beneden. 

Scott zit onderuit gezakt op de loungebank met een glas water in zijn handen en kijkt op zijn telefoon. ''Zit je lekker'' zeg ik lachend en ik ga naast hem zitten. ''Perfect'' zegt hij terwijl ik een slokje van zijn drinken neem. ''Ah moet ik je voeren schatje'' zegt Scott lachend omdat hij het glas nog vast heeft terwijl ik ervan drink. Ik glimlach en veeg mijn mond even af terwijl ik tegen hem aan ga liggen. Het is echt zo verschrikkelijk heet. Gelukkig doet Scott weer normaal en we gaan zometeen naar Katie toe om te gaan zwemmen. 

Als we bij Katie aankomen laat ik Scott achter van mijn scooter afstappen en parkeer hem dan. Scott loopt nogsteeds op krukken dus ja ik heb gereden. Hij ziet er weer zo prachtig uit, hoe krijgt hij dat altijd voor elkaar. ''Ik heb het zo warm'' zucht Scott en we lopen achterom de tuin van Katie in, want ik heb de sleutel van haar poort. ''Hey lovebirds'' zegt Jesse meteen als we de tuin in lopen, ze liggen allemaal in het zwembad. ''Ik stik'' zeg ik lachend terwijl ik mijn tas op een van de stoelen zet en mijn shirt en broekje uit doe. ''Pff ik word echt van die krukken en knie he'' zegt Scott en hij gaat op een ligbed zitten.  ''Kan jij eigenlijk wel zwemmen?'' zeg ik tegen hem. ''Nee niet echt zwemmen, wel in het water staan, en dat ga ik doen want ik heb het echt stikheet'' zegt Scott en hij doet zijn rugzak af en zijn shirt uit.

''Kom'' zeg ik en ik sla mijn arm om hem heen zodat hij op mij kan steunen om naar het zwembad te lopen. Hij gaat zitten bij het trappetje en ik laat hem los en spring zelf in het water. ''Pfoe chill dit'' zeg ik lachend en ik kijk naar Augustus en Jesse die salto's maken van de kant. ''Maddie'' roept Katie en ik zwem naar haar toe. ''Alles weer goed met Scott?'' zegt ze zachtjes en ik knik. ''Hij doet weer normaal dusja dan is t goed toch'' zeg ik lachend. ''Goedzo, want jullie zijn echt het leukste stel dat ik ken'' zegt Katie lachend. ''Sukkel'' zeg ik lachend en we zwemmen samen naar Scott toe. ''Wil je er niet verder in?'' zegt Katie tegen hem, omdat Scott nogsteeds op het trappetje zit. ''Ik zit hier prima'' zegt Scott met een glimlachje 

''Wil er iemand drinken?' zeg ik vrolijk terwijl ik uit het water loop en een handdoek pak om mijn voeten af te doen. 'Jaa' roept bijna iedereen tegelijk en ik loop naar binnen om vijf glazen te halen en pak een fles cola en water. 'Kies maar' zeg ik en Katie, Gus en Jesse roepen meteen cola dus ik vul drie glazen met cola en geef ze aan hun. 'Wat wil jij Scott' zeg ik als ik langs hem loop. 'Water is goed' zegt Scott en omdat ik zelf ook water wil vul ik de twee andere glazen met water en ga naast hem zitten. 'Alsjeblieft' zeg ik lachend en hij pakt het glas van me aan. 'Thanks lieffie' zegt hij en hij neemt een slokje van zijn drinken. 

'Gaat het?' zeg ik als hij zijn knie langzaam een beetje beweegt en op een andere plek legt. 'Mwa' zegt Scott en hij kijkt me aan. Ik pak hem zachtjes bij zijn kin en geef een kusje op zijn lippen waardoor hij glimlacht. 'Ik hou van je Mad' zegt hij terwijl hij nogsteeds glimlacht. 'Ik ook van jou' zeg ik en Scott trekt me in een knuffel, ik meen het echt wat ik zeg, ik hou echt van hem. Ik pak mijn telefoon en zie dat ik snapchats heb. Ik open de snapchats en maak een snapchat, Scott ziet het en glimlacht naar de camera. 'Cutie' zeg ik lachend en ik sla de foto op. 'Jij bent de cutie hier' zegt hij glimlachend en hij slaat zijn arm om mij heen. Ik maak nog een foto terwijl Scott een kusje geeft op mijn wang, hij heeft zijn arm om me heen geslagen. Ik bekijk de foto en laat hem aan Scott zien, het is echt een leuke foto. Scott glimlacht en geeft me nog een zacht kusje op mijn wang. 



Vind iemand het nog leuk, ik krijg echt never meer reacties :o Kissess

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu