Sixty-three- Madison Smith

6.9K 206 9
                                    

De volgende ochtend word ik wakker van Scott die in zijn onderbroek met Niamh op schoot op ons bed zit. ''Niet zo boos kijken Ni, we gaan zo eten'' hoor ik Scott zachtjes zeggen tegen de kleine baby in zijn handen, wat een schatjes.

''Goedemorgen'' zeg ik en Scott kijkt op. ''Hi'' zegt hij vrolijk en hij legt Niamh naast mij neer. ''Hey Niamh'' zeg ik en de baby lacht naar me terwijl ik even met mijn hand over zijn haar ga. ''Hij lijkt zo veel op jou Scott'' zeg ik tegen Scott als ik ze om de beurt aankijk. Scott glimlacht even en geeft mij een kusje waardoor Niamh zijn armpjes uitstrekt en Scott om hem moet lachen. ''Wat is er kleine boef'' zegt hij en hij geeft Niamh ook een kusje.

''Heb je hem opgehaald?'' zeg ik tegen Scott die Niamh een beetje aan het plagen is. ''Ja papa belde me, of Niamh met ons mee mocht vandaag'' zegt Scott en hij pakt een shirt uit zijn koffer die hij aandoet. ''Ah ja leuk'' zeg ik en ik begin ook maar een beetje tegen Niamh te praten terwijl Scott zich aan het aankleden is.

''Schatje als jij je even aankleed dan kleed ik Ni wel aan en verschoon ik zijn luier'' zegt Scott en ik kijk hem verbaasd aan. ''Serieus'' zeg ik lachend, nooit verwacht dat Scott dat ooit zou doen. ''Ga je nu maar snel aankleden voordat ik me bedenk'' zegt hij lachend en ik loop naar mijn koffer om leuke kleren voor vandaag te zoeken, het is nogsteeds echt mooi weer dus ik besluit om een kort broekje aan te doen.

Ik pak het zwarte broekje en doe er een wit shirtje op en pak daarna mijn sieraden en hakken. ''Ben je klaar schatje?" zegt Scott en hij tilt Niamh op. "Hebben we een kinderwagen voor Ni?" zeg ik en Scott knikt. "Ga jij op je krukken?"zeg ik en dit keer schud hij zijn hoofd. "Niet nodig die brace is genoeg" mompelt hij en ik glimlach terwijl ik Niamh van hem overpak en mijn tas pak terwijl ik naar buiten loop. "Jij houd het pasje bij" zeg ik lachend als Scott onze deur achter zich dicht doet. "Ja is goed lieverd" zegt hij lachend en hij geeft mij een kusje waardoor Niamh hem verdrietig aankijkt. Scott geeft Niamh ook een kusje en hij glimlacht, net alsof hij gewoon serieus ook een kusje wilde.

"Gaan we op een boot?" zegt Scott als we langs het verhuur komen. "Jaa ik zou t best willen" zeg ik en we stappen de verhuur binnen. Scott begint tegen de man te praten, hij koopt twee tickets en de man geeft uitleg in gebrekkig Engels waar we moeten wachten op de boot. "Okay thanks" zegt Scott en hij komt weer naar ons toe. "We moeten daar naar die boot en onze tickets inleveren volgensmij" zegt Scott glimlachend en ik duw de kinderwagen van Niamh terwijl we naar de boot lopen.

"Zullen we hier zitten?" zegt Scott terwijl hij op een van de bankjes naast het raam gaat zitten. "Ja is goed hoor" zeg ik lachend en ik geef Niamh aan hem die gelijk begint te lachen. Scott begint zachtjes te praten tegen de kleine baby die hij tegen zijn borst aanhoud. Ik pak mijn telefoon en maak snel een foto van de twee, ze zijn echt heel schattig samen. "Hee" zegt Scott als hij ziet dat ik nog n foto maak. "Hi" zeg ik lachend terwijl ik Scott aankijk. "Sukkel" zegt hij met een glimlachje. "Ik hou ook wel van jou" zeg ik en hij glimlacht. "Ik veel meer van jou" zegt hij terwijl hij me snel een kusje geeft.

Als we alle bezienswaardigheden hebben gezien in Amsterdam met de boot lopen we richting de Bijenkorf, die winkel, om te gaan kijken voor kleren voor Ni. "Hier hebben ze mooie kleren" zeg ik als we naar de lift lopen van het grote warenhuis.

"Deze is zoo schattig" zeg ik als ik een kleine romper pak van Ralph lauren en Scott lacht. "Wil je die Niamh" zegt hij tegen de kleine baby die maar wat rond ligt te kijken in zijn kinderwagen. "Uhm ik denk dat we maat 4 maanden moeten hebben, want Niamh is wel iets ouder maar hij is heel klein" zegt Scott en ik pak de goede van het stapeltje. ''Twee tot vier maanden of vier tot zes'' zeg ik tegen Scott en hij kijkt naar allebei de rompertjes. ''Doe maar vier tot zes dan, hopelijk past hij dat, ookal is hij vijf maanden'' zegt Scott en ik glimlach terwijl ik de goede aan hem geef.

Als we bij de kassa staan gaat Scott zijn telefoon. ''Hi'' zegt Scott in zijn telefoon en hij begint een gesprek met volgensmij zijn vader. Hij lult iets in het Iers en hangt dan op. ''Het is nogsteeds zo grappig als jij Iers praat'' zeg ik lachend en hij kijkt me even aan met een glimlachje en loopt dan naar de kassa om de kleren te betalen.

''We moeten naar het hotel komen om daarna terug te vliegen'' zegt Scott als hij betaald heeft en we op de dam lopen. ''Jaa is goed hoor, hoe is het met je knie?'' zeg ik tegen hem. ''Mwa, okay'' zegt Scott als ik zie dat hij een beetje moeilijk loopt. ''We zijn bijna bij het hotel, dan moet je straks maar weer gewoon op krukken lopen'' zeg ik tegen hem en we lopen even door totdat we bij het hotel zijn, daar brengen we Niamh even weg en lopen dan naar onze eigen kamer.

''Ik kan niet meer'' kreunt Scott zachtjes en hij gaat op ons bed liggen. ''Gaat het?'' zeg ik terwijl ik naast hem ga zitten. ''Ja'' zegt hij maar hij liegt weer eens heel hard omdat je aan hem kan zien dat het niet gaat. ''Liegenaar'' zeg ik en hij glimlacht even en ik geef hem een kusje op zijn wang. ''Je bent echt veel te lief Mad'' zegt hij tegen mij en hij kijkt me aan. ''Jij bent eerder veel te lief voor mij'' zeg ik met een glimlachje en ga half over hem hangen dat mijn haar in zijn gezicht komt. ''Ah ja lekker Mad'' zegt hij lachend en hij gaat met zijn handen door mijn haar en probeert er een vlechtje in te maken. ''Niet doen'' zeg ik lachend en pak het plukje van hem over. ''Wel'' zegt hij en hij kijkt me weer even aan. ''Dan gaat het door de war lieverd'' zeg ik lachend en hij geef me een kusje op mijn neus.




Hiii iedereen, ten eerste, sorry dat het zo lang heeft geduurd, ik was op vakantie en kon daar niet schrijven. Ten tweede, sorry voor dit shitty hoofdstuk, ik zit een beetje met een paar hoofdstukken 'ertussenin' zegmaar en ja die zijn shit, het spijt me. Ik zal zo snel mogelijk proberen een nieuw hoofdstukje te plaatsen x

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu