Seventy-two- Scott Jackson

6K 199 1
                                    

Als ik terug kom van die kut fysio doet mijn knie echt fucking veel zeer. De fysio was ook alweer boos op me geworden en dat mijn knie zo nooit beter zou worden. Als ik mijn scooter parkeer in de garage zie ik dat die van Mad weg is, ik pak mijn krukken en loop de woonkamer binnen, en ja ik moet nu wel op krukken lopen omdat ze me echt pijn hebben gedaan. Jesse zit tv in zijn eentje tv te kijken en tegelijkertijd op zijn telefoon. ''Ey gap, hoe is t gegaan'' zegt Jesse. ''Kut'' zeg ik en ik ga op de bank zitten. ''Mad moest weg, Katie is met haar meegegaan'' zegt Jesse en ik knik.

''Ik ga zo ook denk, moet vanmiddag naar een verjaardag'' zegt Jesse tegen mij. ''Ja is goed man, ik ga pitten denk, ben echt doodmoe'' zeg ik en op dat moment komt Mai de kamer binnen. ''Waar was jij vannacht'' zeg ik meteen en ze kijkt me aan. ''Rose'' zegt ze, Rose is haar beste vriendin van school. ''Was het leuk?'' zeg ik en ze knikt. ''Ik ga even douchen, hoi Jesse trouwens'' zegt ze en Jesse zegt een hoi terug.

Als Jesse weg is loop ik naar boven, ik heb koppijn, kniepijn en voel me echt fucking kut. Ik ga op mn bed liggen en binnen een paar seconde stromen de tranen over mijn wangen, het is denk echt al een paar jaar geleden dat ik voor de laatste keer huilde.

Ik voel me echt kut over alles en heb echt helemaal nergens zin in. Papa en mama zijn meteen weer aan het werk gegaan, geen idee waar ze zijn. Ik pak mijn telefoon en zie de foto van mij en April op de achtergrond. Ik mis haar echt zo erg en de tranen blijven maar stromen, nooit geweten dat ik zoveel tranen heb.



Madison pov <——-!!

''Hey Maddie'' zegt Brooklyn als ik de tuin in kom gelopen met een glas water in mijn handen. ''Wat is er?'' zegt Brooklyn meteen, ze ziet meteen aan mij als ik ergens mee zit. ''Ja Scott'' zeg ik en ze kijkt me aan. ''Vertel'' zegt ze en ik ga naast haar zitten. ''Hij is zo fucking eigenwijs, hij doet gewoon niks wat iemand tegen hem zegt'' zeg ik. ''Kijk hij had z'n knie pijn gedaan toch, hij loopt gewoon niet op zijn krukken en gaat niet naar de fysio, ja denk je dan dat het ooit over gaat, net zoals de ortho enzo, gewoon afspraken overslaan, omdat hij geen zin heeft'' zucht ik.

''Dus hij gaat gewoon niet omdat hij geen zin heeft'' zegt Brooklyn verbaasd. ''Ja dat zegt ie, ik snap t ook niet'' zeg ik. ''Ik denk nu door dit alles dat hij gewoon niet wil dat mensen iets over hem te zeggen hebben en dat hij alles zelf wel weet'' zegt Brook en ik knik. ''Ja same'' zeg ik en Brooklyn glimlacht. ''Hij moet even nadenken over zijn zusje denk ik, het komt wel weer goed'' zegt ze. ''Ik ben wel mijn horloge kwijt trouwens'' bedenk ik me opeens hardop en Brooklyn lacht. ''Bel of die nog bij Scott ligt, papa en mama gaan niet blij zijn als je die kwijt bent'' zegt Brooklyn en ik pak mijn telefoon om Scott te bellen.

''Mad'' hoor ik de stem van Scott vrij snel. ''Hi, hoe was de fysio?'' zeg ik en ik hoor hem slikken, het lijkt echt heel erg of hij huilt. ''Kut, maar dat mag ik niet zeggen'' zegt Scott. ''Ligt mijn horloge nog bij jou?'' zeg ik en het blijft even stil aan de andere kant van de lijn. ''Ja'' zegt hij dan en je hoort dat zijn stem nu echt breekt. ''Kan je die morgen meenemen?'' zeg ik en hij mompelt een ja.

''Huil je?'' zeg ik voorzichtig en Brooklyn kijkt op. ''Nee'' zegt Scott meteen maar je hoort duidelijk aan hem dat hij huilt. ''Zeg als ik iets kan doen he'' zeg ik. ''Er is niks, ik neem hem morgen mee okay'' zegt Scott en hij hangt op. ''Okay hij was aan het huilen, maar hij zegt van niet'' zeg ik tegen Brooklyn en ze kijkt me weer aan.

''Hij schaamt zich dat hij moet huilen'' zegt ze. ''Ja boeiend, iedereen moet wel eens huilen toch, en zeker als je zusje is overleden'' zeg ik. ''Ik heb Scott nog nooit zien huilen en ik denk dat hij dat graag zo wil houden'' zegt Brooklyn en ik knik, ik snap wel wat ze bedoeld.



School killt me :(

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu