Twenty-five- Madison Smith

7.9K 271 9
                                    

"Ga je mee naar mij?" zeg ik tegen Scott als April weer in slaap gevallen is. "Ja is goed" zegt hij en hij geeft April nog een kusje voordat we samen naar buiten lopen.
"Hey" zeg ik als we de woonkamer binnenstappen. "Hallo, hoe is het?" vraagt mama. "Goed, ze krijgt volgende week een operatie" zegt Scott en ik zie aan hem dat hij blij is dat zijn zusje in ieder geval een operatie krijgt. "Gelukkig! Er staat eten in de keuken" zegt mama. "Kom" zeg ik zachtjes tegen Scott en hij loopt achter mij aan naar de keuken. "Wat kan je eten?" zeg ik tegen hem. "Niet zo veel denk ik, het doet echt zeer op dit moment" zegt Scott. "Yoghurt?" zeg ik tegen hem en hij knikt. "Ik vind dat wel zielig voor je ouders, maken ze helemaal eten en dan eet ik het nieteens" zegt hij. "Ah boeiend, iemand anders eet dat nog wel op" zeg ik lachend. "Wat moet ik nu zeggen tegen je ouders?" zegt Scott schamend. "Je kan toch gewoon zeggen dat je tanden pijn doen, je hoeft je daar echt niet voor te schamen hoor, iedereen hier in huis heeft een beugel gehad en papa is ortho" zeg ik tegen hem. "Serieus?" zegt hij. "Jaa, hij vind dat echt niet raar hoor" zeg ik lachend tegen Scott terwijl ik yoghurt voor hem in een bakje doe en zelf pasta opschep.
"Kom dan gaan we naar de woonkamer" zeg ik terwijl ik nog snel twee glazen met water vul. Scott pakt zijn glas en loopt achter mij aan naar de woonkamer. "Lust je geen pasta jongen? Oh sorry ik had ook iets anders moeten maken" zegt mama meteen als we aan tafel gaan zitten. "Nee mevrouw, de volgende keer eet ik gewoon mee pasta hoor, ik vind pasta hardstikke lekker, het is alleen een beetje moeilijk te eten op dit moment" zegt Scott tegen haar. Alleen papa en mama zijn nog in de woonkamer, Brad en Brook zijn volgensmij boven. "Heb je net een beugel?" zegt papa en ik zie dat Scott zich al meteen ongemakkelijk voelt. "N week" zegt Scott. "Heb je er veel last van?" zegt papa. "Redelijk, maar t is allemaal heel raar, t zal wel" zegt Scott terwijl hij een hap van zijn yoghurt neemt. "Scott hebben we ons bio project al af?" zeg ik snel tegen hem om het onderwerp te veranderen. "Ja bijna, ik moet even de laatste dingen editen" zegt Scott en ik eet ook van mijn pasta. "Gaat het goed op school met jou Scott?" zegt mama tegen hem. "Jawel" zegt Scott. "Zit je bij Madison in de klas?" zegt papa. "Ja ik ben vorig blijven zitten en ben toen bij Madison in de klas gekomen" zegt Scott. "Oh je bent blijven zitten?" zegt papa. "Jep, ik deed niet heel veel vorig jaar" zegt Scott. "Hoe oud ben je dan?" zegt mama. Ze zitten hem samen echt helemaal uit te horen. "17, bijna een jaartje ouder als Madison" zegt Scott.
"Wij gaan even naar boven okay" zeg ik tegen papa en mama als Scott en ik allebei ons eten op hebben. "Ja is goed" zegt papa en we lopen eerst naar de keuken om onze borden weg te zetten en daarna naar mijn kamer. "Sorry voor mijn ouders" zeg ik tegen Scott. "Maakt niet uit, ik snap t wel hoor, alleen ik ben nou niet echt een perfecte vriend" zegt Scott lachend. "Hoezo niet" zeg ik tegen hem. "Nou ik rook, ik drink, mijn school gaat nou niet echt super en ik ben al een keer blijven zitten, en dan zeggen we maar niets over die jointjes" zegt Scott. "Dat roken, drinken en drugs hoef je ze echt niet te vertellen, en voor de rest ben je wel gewoon super lief en ik weet zeker dat mijn ouders je mogen" zeg ik met een glimlachje.
''Wel toevallig dat jou vader ortho is'' zegt Scott en ik kijk hem aan. ''Ja sorry, hij zal je er vragen over stellen want hij vind het interressant'' zeg ik tegen hem. ''Moet je eigenlijk lang een beugel?'' zeg ik tegen Scott. ''Ja helaas wel, ik mag blij zijn als het in drie jaar klaar is'' zegt hij. ''Zo lang?'' zeg ik. ''Ja er klopt echt helemaal niks van he'' zegt Scott. ''Dat kan je zo echt helemaal niet zien, alleen dat ze niet precies recht staan'' zeg ik tegen hem. ''Kijk'' zegt Scott en hij doet zijn wang naar achter. ''Zie je hier links staan achteraan twee tanden hoger, met die veertjes moet dat naar beneden, en aan de andere kant ook een'' zegt Scott. ''En'' zegt Scott terwijl hij zijn mond open doet, ''dit in mijn verhemelte, fucking raar allemaal'' zegt hij. ''Awh i feel sorry for ya'' zeg ik en hij glimlacht. ''Als het goed is komt het ooit goed'' zegt Scott en hij gaat op mijn bed liggen. 
''Zullen we een film kijken?'' zeg ik en Scott knikt dat het goed is. Ik zet mijn tv aan en start netflix op via apple tv. ''Welke film?'' zeg ik tegen Scott. ''Kies maar, t maakt mij niet uit'' zegt hij terug. ''Doe ander horror, das wel lachen'' zegt Scott. ''Ik hou echt niet van horror'' zeg ik. ''Alsjeblieft'' zegt Scott en hij lacht. ''Okay voor deze keer'' zeg ik en ik klik een van de horror films aan. 
''Kom kleintje'' zegt Scott en ik ga naast hem zitten op mijn bed. ''Dat jij zo groot bent'' zeg ik en hij lacht. ''Ik ben nieteens groot, je broer en vader zijn allebei groter'' zegt hij. ''Je bent nogsteeds groot'' zeg ik. ''Of jij bent gewoon klein'' zegt Scott lachend en hij geeft mij weer een zacht kusje op mijn wang, echt heel lief dat hij dat altijd doet. 
''Omg'' zeg ik voor de tweeduizendste keer als er weer iets engs is. ''Kom hier'' zegt Scott en hij slaat een arm om mij heen terwijl hij mij tegen zich aan trekt. ''We kijken wel iets anders als je het echt heel eng vind'' zegt Scott lief tegen mij. ''Nee hoeft niet, ik durf het wel'' zeg ik lachend en ik verstop me half in zijn shirt. 

Still no first kiss im so mean hahah :)

The Different SideWhere stories live. Discover now