Fifty-nine- Madison Smith

6.4K 238 8
                                    

''Mad zin om even een stukje te lopen door Amsterdam, ik heb echt te veel energie'' zegt Scott en hij kijkt me aan. Het is in de avond en we zitten samen op onze hotelkamer. ''Ja is goed, kan je goed lopen al weer?'' zeg ik terwijl hij zijn schoenen zoekt. ''Jawel, als het echt niet gaat ga ik wel gewoon weer op mn krukken lopen'' zegt Scott. ''Is goed'' zeg ik en ik pak ook mijn schoenen en zijn krukken. Als ik mijn schoenen aanheb geef ik zijn krukken aan hem.
''Mam wij zijn even een stukje lopen, we zijn zo terug'' zegt Scott tegen zijn moeder als we in de kamer van zijn moeder en April staan. April slaapt met haar moeder, voor als het mis gaat ofzo, Mai met haar vader en Niamh en ik met Scott. ''Ja is goed hoor, tot zo'' zegt zijn moeder en we lopen samen naar buiten.
''Ik ben eigenlijk best wel moe'' zeg ik tegen hem en hij kijkt een beetje om zich heen naar de winkeltjes van Amsterdam die nog open zijn. ''Sorry, wil je terug?'' zegt hij tegen mij. ''Nee hoeft niet, zulen we hier even binnen kijken?'' zeg ik en hij knikt terwijl we samen het winkeltje binnen stappen. ''Wow'' zegt Scott en hij kijkt lachend om zich heen. ''Holy'' zeg ik lachend terug. Echt heel het winkeltje staat vol met spullen, grappige dingen, maar ook heel veel wiet en seks.
''Mad'' zegt Scott lachend terwijl hij een string pakt met Amsterdam erop. ''Haha grappig Scott nee'' zeg ik met een glimlachje en hij lacht om mij. ''Het zou je mooi staan denk ik'' zegt hij zachtjes tegen me. ''Doe normaal'' zeg ik lachend en hij legt het terug.
''Zo veel wiet wow'' zegt Scott en hij kijkt naar alle lollies en alle dingen met wiet. ''Niet doen Scott'' zeg ik en hij kijkt me aan. ''Hier word je toch niet stoned van, ik rook zometeen wel een echte'' zegt Scott en ik kijk hem verbaasd aan. ''Grapje Mad'' zegt hij en ik sla tegen zijn borst. ''Ik schrok'' zeg ik lachend. ''Goedzo'' zegt hij lachend en hij geeft me een kusje. ''Zullen we wel even een trui kopen voor April en Mai met I heart Amsterdam'' zegt Scott en ik knik. ''Een roze en een paarse alsjeblieft'' zeg ik tegen de man achter de balie en hij pakt de twee hoodies. Scott zit me ondertussen uit te lachen.
''Shut up Scott'' zeg ik lachend en ik geef hem weer een tikje tegen zijn borst, niet dat hij dat voelt ofzo. ''Dankuwel'' zeg ik en ik pak het tasje met de twee truien. ''Zullen we ergens even een terrasje pakken?'' zeg ik tegen Scott. ''Ja is goed hoor'' zegt hij en we lopen samen naar de dam om daar op een terrasje te gaan zitten. ''Wow het begint wel koud te worden'' zeg ik terwijl ik ga zitten. ''Doe een van die truien aan'' zegt Scott lachend. ''Nee dat vind ik zielig'' zeg ik lachend. ''Boeiend'' zegt Scott. ''Nee dat vind ik niet leuk'' zeg ik lachend en Scott komt naast me zitten.
''Wat wil je drinken?" zegt hij tegen me. "Thee is goed" zeg ik en Scott besteld het drinken bij een van de meisjes, gelukkig voor hem kunnen ze Engels. "Vind je het leuk om ergens te zijn waar iedereen je oude taal spreekt?" zegt Scott tegen mij. "Jaa opzich is het wel grappig, maar ik versta ook niet alles 100% hoor" zeg ik lachend en Scott is weer aan het typen op zijn telefoon. "Waarom ben je zo vaak aan het appen" zeg ik tegen hem. "Gewoon" zegt hij en ik kijk hem aan. "Scott serieus" zeg ik. "Niks, het is papa" zegt hij. "Waarom app je hem dan" zeg ik lachend. "Wacht nu maar af, verrassing" zegt hij en hij kijkt me met een grijns aan. "Ah nee, ik hou echt niet van verrassingen" zeg ik lachend.
"Toch zul je moeten wachten tot morgen" zegt Scott lachend en hij pakt mijn hand terwijl hij zijn telefoon weer in zijn zak doet. "Je bent gemeen Scott" zeg ik lachend. "Ik ben heel lief" zegt Scott met een glimlachje. "Oke je bent wel lief" zeg ik lachend en hij geeft me een zacht kusje op mijn lippen.
Een vrouw komt de thee brengen en ik warm mijn handen aan de thee terwijl ik een beetje kijk naar de mensen die langs lopen. "Mad je weet dat het echt heel slecht gaat met April he" zegt Scott op een gegeven moment zachtjes tegen me. "Weten jullie al veel meer?" zeg ik en hij kijkt me aan. "Het is uitgezaaid, er is een hele kleine kans dat ze gaat overleven" zegt Scott en ik hoor zijn stem breken. Ik sla mijn arm om hem heen. Ik knuffel hem en hij knuffelt me terug, we zeggen niks en het voelt fijn om gewoon even bij hem te zijn.
"We gaan van deze dagen genieten hier in Amsterdam Mad" zegt Scott en hij geeft mij een kusje op mijn haren. "We gaan het perfect maken voor haar" zeg ik tegen hem met een glimlach.
Als we niet veel later samen in het grote hotelbed liggen begint Scott me weer te knuffelen. "Ik ben trouwens wel echt heel trots op je Scott" zeg ik tegen hem en hij kijkt me aan, ookal is het donker. "Waarom?" zegt hij. "April herinnert je als een hele goede broer nu, die goed bezig is, niet de hele dag stoned en dronken" zeg ik met een glimlachje tegen hem. "Ja opzich wel, ik ben wel blij dat ik veranderd ben" zeg ik. "Ik ook" zeg ik met een glimlachje en hij drukt een kusje op mijn lippen voordat ik in een diepe slaap val.


10k reads oh my god! Super vet! Ik ben zo emotioneel de laatste tijd en moest weer bijna huilen bij dit hoofdstuk x

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu