Eighty-five- Madison Smith

5.4K 213 55
                                    

Het is ondertussen kwart voor 12 en ik zie Jorik nog steeds nergens, ik snap het echt niet, een half uur geleden zei die dat hij er al was. ''En dan nu, Lil' Kleine en Ronnie flex'' schreeuwt de dj en een aantal meisjes vallen flauw, huh zijn ze zo populair. ''Oh my god'' schreeuwt het Nederlandse meisje waar ik net mee sprak en ik moet om haar lachen.
De twee jongens komen het podium op gerent en waarschijnlijk een van hun liedjes start. ''Jorik'' zeg ik verbaasd en mijn mond valt bijna open. ''Ik ben Kleine en dit is Ronnie, wij gaan er een feestje van maken'' schreeuwt hij in de microfoon. ''Is dat nou die Jorik'' zegt Scott een beetje arrogant tegen mij. ''Ja, hij is dus blijkbaar een beroemde Nederlandse artiest, wist ik ook niet'' zeg ik tegen hem en hij kijkt me even aan. Jorik en Ronnie beginnen te rappen, Jorik heeft een fles drank in zijn handen en hij drinkt er de hele tijd van tussen het rappen door.
"Iedereen hier in de zaal kent me als Lil'Kleine behalve één meisje, sorry als ik je heb laten schrikken schat'' zegt hij met zijn Amsterdamse accent en ik glimlach, hij zoekt de zaal af naar mij en als hij me ziet geeft hij me een knipoog. Ik glimlach en Scott slaat zijn arm om mij heen, om maar even te laten zien dat ik zijn meisje ben. Alicia is in de hele avond nog niet langer dan 5 seconden weg geweest bij Scott. Ik snap echt niet wat ze nou allemaal probeert te doen, ik word zo gek als ik ze ooit zal zien zoenen.
"Ik vind de muziek maar kut'' zucht Scott, Ronnie en Jorik zijn nogsteeds aan het optreden. ''Omdat je er niks van verstaat, het is best oke'' zeg ik lachend tegen hem. ''Ja omdat je verliefd bent op die Little'' zegt Scott en ik lach. ''Scott serieus doe normaal, er is maar één iemand op wie ik verliefd ben en dat ben jij'' zeg ik en hij glimlacht. Hij trekt me in een knuffel en begint me weer te zoenen, hij maakt me echt zo blij. ''Shotjes'' hoor ik Jesse schreeuwen en Scott geeft mij nog snel een klein kusje voordat hij me loslaat. ''Jawoor'' roept hij en ik lach om hem. Hij pakt twee shotjes van Jesse en geeft er een aan mij. Jesse heeft er te veel dus Scott pakt er nog een. ''Kijk elkaar in de ogen anders krijg je slechte seks'' zegt Katie lachend en we kijken elkaar allemaal in de ogen terwijl de glaasjes tegen elkaar aantikken en we niet veel later allemaal het shotje achterover gooien.
"Godverdomme deze brand'' zegt Katie en ik kijk naar Jesse en Scott die beide nog een keer proosten en dan het andere shotje achterover gooien. ''Woah'' hoor ik Scott zeggen en hij zoekt naar iets wat niet zo erg brand, want ja hij brand serieus en Scott en Jesse hebben er twee op. Scott besteld snel een mixdrankje en drinkt ervan. Jesse geeft mij ook nog drank, geen idee wat erin zit maar hij is pittig sterk.
Ik kijk naar het podium waar Ronnie even zingt en ik zie dat Jorik even snel een jointje aan het roken is. ''Ik wil ook een joint'' zegt Scott en Jesse kijkt hem aan. Ze lijken beide dezelfde gedachte te hebben en spreken een van de Nederlanders aan. Iedereen weet dat zij bekend staan om de wiet en ze denken vast dat ze bij zich hebben. Heel verbaasd kijk ik de twee jongens aan als ze vijf minuten later terugkomen met een joint, dat had ik dus echt niet verwacht.
''Ja hoor'' zegt Scott en hij steekt de joint aan, ze hebben er maar een dus moeten samen delen. Als ze een paar heisen hebben genomen, merk je al aan de jongens dat ze zich anders gaan gedragen. En ze zijn nog dronken ook, ze hebben ondertussen al heel veel op. Hopelijk wordt Scott niet weer zo agressief als de vorige keer toen ik hem stoned zag.
Jorik is ondertussen klaar met zijn optreden en is weer weg gegaan achter, een dj is weer aan het draaien. "Ik moet zo nodig naar de wc" mompelt Scott en hij loopt, niet helemaal recht meer, naar de wc. Alicia ben ik 2 seconde later ook kwijt. Ik voel een tikje op mijn schouder en draai me verbaasd om. "What?" zeg ik, de jongen achter mij doet even zijn zonnebril af en ik zie dat het Jorik is. "Hey Jorik omg, ik herkende je nieteens" zeg ik en hij lacht terwijl hij zijn zonnebril weer opzet. Hij heeft andere kleren aan, een zonnebril op, een pet op en daar zijn capuchon overheen. "Nee ik vind t niet chill om nu herkend te worden" zegt hij en hij glimlacht. "Jaa gewoon niet vertellen dat je kei beroemd bent he" zeg ik lachend.
"Mad, ik denk niet dat je je wil omdraaien maar je moet het weten" zegt Jorik opeens als we in een gesprek zijn en ik draai me meteen om. Scott en Alicia zijn aan het zoenen, serieus ik word echt helemaal gek. Ik wil naar ze toe rennen uit woede maar Jorik houd me tegen. "Mad niet doen, hij is het je echt niet waard" zegt Jorik en ik knik, zijn lippen zijn opeens zo prachtig en ik begin hem te zoenen. "Mad weet je het zeker, ik wil niks verpesten tussen jou en Scott" zegt Jorik. "Je verpest niks meer" zeg ik zachtjes tegen hem en zijn zachte lippen zitten niet veel later weer op die van mij.

Oh, oh, Jullie wilde meer drama :) x Niamh

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu