Fourty-five- Madison Smith

7.8K 231 6
                                    

Als ik de volgende ochtend wakker word hoor ik Scott praten met zijn moeder. "Scott hoe is je knie dan" zegt zijn moeder en ik hou m'n ogen dicht om stiekem te luisteren, wat ben ik toch badass. "Goed, ik heb pijnstillers al genomen" zegt Scott. "Goed Engels" zegt zijn moeder en ik hoor Scott zuchten. "Moet je Madison niet wakker maken?" zegt ze tegen hem. "Zo, ze ligt wel lief te slapen" zegt Scott. "Ze is echt heel lief, als je haar pijn doet" zegt Olivia. "Mam ik zou haar nooit pijn doen, je weet dat ik van haar hou, en ze is speciaal, niet zoals andere meisjes" zegt Scott en zijn moeder lacht. "Ooit leer je t jongen dat meisjes ook gevoelens hebben" zegt ze. "Mam dat is verleden tijd, daar hebben we het niet meer over" zegt Scott. Ik gaap rek me uit en doe net of ik op dat moment wakker word. "Goedemorgen" zegt Scott zacht en ik draai me om en leg m'n hoofd in het kussen. "Wakker worden slaapkopje" zegt hij met een glimlachje en ik trek de deken verder over me heen, ik haat het om vroeg op te staan, ookal was ik al even wakker en lag ik te luisteren.
"We moeten zo wel naar school" zegt Scott en ik draai me zijn kant op en hij slaat zijn armen om me heen terwijl ik m'n ogen nogsteeds dicht hou. "Goedemorgen" kreun ik zachtjes en Scott lacht, ja ik weet het, ik kan zo sloom zijn in de ochtend. "Ik ga me vast aankleden okay" zegt Scott, ik knik en hoor hem het bed uit stappen en zijn krukken pakken. "Dit ziet er wel leuk uit" zeg ik lachend als ik mijn ogen open doe, Scott staat voor zijn kast in alleen een onderbroek met een brace om zijn knie en krukken. "Ja echt sexy" zegt Scott terwijl hij zijn krukken op de grond legt en op zijn goede been gaat staan. "Ik ga m'n onderbroek uit doen dus als je t niet wil zien de andere kant op kijken" zegt Scott met een schuin glimlachje. "Geen problemen mee" zeg ik terwijl ik naar hem blijf kijken. "Dat dacht ik al" zegt hij lachend en hij loopt naar het bed. "Dit is gewoon het irritantste dat ik mezelf amper kan aankleden" zegt hij. "Moet ik helpen?" zeg ik tegen hem. "Als je zou willen" zegt hij en ik stap moeizaam het bed uit. Scott heeft zijn oude onderbroek half uit gedaan en ik doe de onderbroek voorzichtig verder over zijn pijnlijke knie, ja dat betekend dat hij naakt op zijn bed zit met zijn vriend nog geen halve meter van me vandaan. Ik pak de nieuwe onderbroek uit zijn handen en doe die ook weer voorzichtig over zijn knie. "Zo verder kan je m zelf wel optrekken" zeg ik lachend terwijl ik me uitrek.
Scott wil opstaan om een broek te pakken maar ik hou hem tegen. ''Ik pak hem wel, zeg maar waar die ligt'' zeg ik tegen hem. ''Is het mooi weer?'' zegt hij. ''Ja rond de 25 grade'' zeg ik tegen hem. ''Kan je dan gewoon een korte adidasbroek pakken, de rest ik veel te moeilijk aan te doen nu'' zegt hij. ''Ja tuurlijk'' zeg ik terwijl ik zijn kast inloop en een korte trainingsbroek zoek.
''Is deze okay?'' zeg ik als ik terug kom met een zwart adidasbroekje. ''Ja is helemaal goed'' zegt Scott en ik doe de broek voorzichtig over zijn pijnlijke knie en hij doet hem verder zelf omhoog. ''Thanks Maddie'' zegt Scott en hij trekt mij op zijn schoot. ''Scott niet doen ik moet me aankleden'' zeg ik lachend. ''Je mag ook best zo blijven hoor'' zegt hij lachend. ''Nee doei, we moeten naar school'' zeg ik lachend en Scott pakt bij mijn onderrug en geeft me een kusje. ''Je bent zo mooi'' zegt hij en ik voel me blozen. ''Je bent schattig als je bloost'' zegt hij nog een keer lachend en ik geef hem snel een kusje voordat ik snel van zijn schoot af stap en mijn kleren van een stoel pak. Ik ben zo verliefd op deze jongen.
Ik doe mijn onderbroek uit en een schone aan terwijl ik mijn oude in mijn koffer stop. Ik voel Scott naar me kijken maar hij ziet toch alleen maar de achterkant. Daarna pak ik mijn kleren en trek ze aan, een rokje met een zwart topje, waarbij je een heel klein stukje van mijn buik kan zien. Daarna pak ik mijn ketting, oorbellen en horloge uit mijn koffer en doe ze om.
Als ik helemaal aangekleed ben loop ik naar Scott zijn badkamer en haal mijn haren uit een staart. Ze golven mooi dus ik doe er niks mee, ze vallen over mijn schouders tot onder aan mijn rug.
Als Scott klaar is doe ik snel mijn hakken aan en loop achter hem aan naar beneden. "Waarom doe je altijd hakken aan" zegt Scott tegen mij. "Anders ben ik zo klein, hoezo vind je het stom?" zeg ik. "Nee het is super leuk, maar het is schattig als je klein bent" zegt hij met een glimlachje.
"Scott wat heb jij nu weer aan" zegt zijn moeder als we beneden komen. "Ik kan niet veel anders aan" zegt Scott. "Nu kan je helemaal die wond zien" zegt ze. "Ja doei mam ik ga echt geen lange broek aan doen het is kei warm" zegt Scott en hij huppelt/loopt naar de keuken. "Goedemorgen Madison" zegt Olivia en ik groet haar terug. "Mad wat wil je eten" zegt Scott en ik loop naar hem toe. Greg komt op dat moment de kamer is en is in zijn iPhone aan het praten. "Een boterham is goed" zeg ik en Scott pakt drie boterhammen uit de kast en legt ze op twee bordjes. "Het is rond" zegt Greg blij als hij de telefoon ophangt. "Schat ik ben zo blij voor je" zegt Olivia en ze vliegt hem om zijn nek en hij geeft haar een kusje. "Wat is er precies gebeurd?" zegt Scott zonder enige interesse. "Je vader is zojuist een van de belangrijkste zakenmannen van de wereld geworden door een hele belangrijke deal" zegt Olivia. "Cool" zegt Scott zonder naar zijn vader en moeder te kijken. "Hij is beroemd vanaf nu" zegt Olivia vrolijk. "Je maakt een grap" zegt Scott. "Sorry schatje je zult voortaan gefotografeerd worden" zegt Olivia en Scott zucht en kijkt mij aan. "Wat wil je erop?" zegt hij chagrijnig. "Jam?"zeg ik en Scott pakt de jam uit de koelkast en smeert het op de drie boterhammen. "Hier" zegt hij tegen mij en hij geeft mij een van de boterhammen.
"Scott wat is er?" zeg ik als we op de bank zitten. "Hun maken mij zo chagrijnig, April ligt in t fucking ziekenhuis en wat doet m'n pa, hij word lekker beroemd en gaat lekker nog meer verdienen, leuk" zegt hij en hij kijkt me aan. "Ik snap je, maar ik denk je ouders ook" zeg ik. "Ze vinden het denk ik heel moeilijk dat April zo ziek is" zeg ik tegen hem. "Jij rookt en blowt om het een beetje te vergeten en jou ouders vergeten het een beetje door hard te werken" zeg ik en hij kijkt naar de tv zonder iets te zeggen.

Scott is echt lief voor Mad, maar is hij in een keer veranderd en wil hij nou echt geen andere meisjes meer? x

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu