Thirty-seven- Madison Smith

8.5K 287 35
                                    

Het is vrijdagmiddag en ik ben aan het just dansen met Brad als Scott mij belt. "Wacht even" zeg ik tegen Brad en ik neem mijn telefoon op. "Hey Maddie" zegt de lieve stem van Scott. "Heyy" zeg ik tegen hem. "Heb je zondag iets te doen?" zegt hij een beetje onzeker tegen mij. "Ehm nee volgensmij niet" zeg ik tegen hem. "Ik moest van mama vragen of je mee gaat skiën zondag" zeg hij. "Skiën, t is zomer?" zeg ik verbaasd. "Jaa we vliegen zondagochtend naar Oostenrijk, skiën een dagje en gaan savonds weer terug" zegt hij. "Vind jij t ook leuk als ik mee ga?" zeg ik lachend. "Jaa tuurlijk" zegt hij lachend terug. "Ik moet even overleggen maar ik app je wel okay?" zeg ik tegen hem. "Jaa is goed hoor" zegt hij. "Okay doei" zeg ik met een glimlachje. "Doeei" zegt hij voordat hij ophangt. "Brad ik moet even iets aan papa vragen" zeg ik en ik ren naar de keuken.
"Papaaaa" roep ik lachend. "Maddie" zegt hij lachend, oke gelukkig is hij vrolijk. Op dat moment krijg ik een appje van Scott dat we trouwens op zaterdagavond gaan, en daar in hun huisje slapen. "Ik heb zondag niks te doen toch" zeg ik tegen hem. "Wat wil je doen?" zegt papa. "Mag ik mee met Scotts familie een dag skiën in Oostenrijk, en dan gaan we zaterdagavond en dan slapen we in hun huis daar en dan zijn we zondagavond weer thuis want t is maar n uurtje vliegen ongeveer, en alles is gewoon van hun dus ik hoef niks te betalen, en alles wat ik moet betalen doe ik zelf" zeg ik in een adem. "Van mij mag je" zegt mama die blijkbaar mee aan het luisteren was. "Zolang je geen gekke dingen doet" zegt papa. Dat ging echt een stuk makkelijker dan ik verwacht had. Snel app ik Scott om te zeggen dat ik mee mag.

~~~~~

"Maddie" zegt Mai als ik met mijn koffer aan hun deur sta. "Hey kleine" zeg ik lachend. "Ik ben al bijna groter hoor" zegt ze lachend. "Shht" zeg ik lachend terwijl ik naar binnen stap en nog even zwaai naar papa. "Hey Madison" zegt de vader van Scott met zijn leuke Ierse accent. "Hey, super lief dat ik mee mag!" zeg ik tegen hem. "Geen probleem, is leuk voor Scott en Mai" zegt hij. Ik leg mijn snowboard en koffer op de grond en ga aan tafel zitten bij de rest van de familie. "Heyy" zegt Scott lief tegen mij. "Hey" zeg ik terug. "Heb je er zin in?" zegt hij tegen mij. "Jaa echt heel erg!" zeg ik en hij lacht. "Goedzo" zegt hij dan en hij neemt de laatste slok van zijn drinken.
"Scott je haren" zeg ik dan lachend omdat het me nu pas op valt. "Ja rotjoch" zegt zijn moeder lachend. "Vind je het leuk?" zegt Scott tegen mij. Hij is blijkbaar naar de kapper geweest en zijn haren zijn nu opgeschoren.(een beetje zoals op de foto, die foto is heel lelijk omdat hij heel raar gerekt is maar jullie snappen het hoop ik) "Jaa ik vind het wel leuk hoor" zeg ik lachend terwijl ik met mijn hand door zijn haren ga. "Mad nee" zegt hij lachend. "Ijdeeel" roept Mai meteen. "Zijn jullie klaar jongens dan kunnen we naar de AirPort rijden" zegt Greg, de vader van Scott dus. "Jaa" roept Mai en ze pakt haar tas. Scott pakt de twee tassen van hem en zijn moeder en we lopen allemaal naar de range rover die in de garage staat, ik verbaas me er echt over hoeveel auto's ze eigenlijk hebben. Greg zet mijn spullen achterin, ik, Mai en Scott gaan op de achterbank zitten en hun ouders voorin. Niamh blijft bij Ann en April natuurlijk in het ziekenhuis, gelukkig komen wel haar opa en oma uit Ierland dus heeft ze toch een leuke dag.

~~~~~

We zijn aangekomen in Oostenrijk en zitten nu in de auto richting het huisje. Uptown funk is op de radio en Mai en Scott zingen beide mee. Ze kunnen eigenlijk allebei goed zingen. "Zullen we hier even iets gaan drinken voordat we naar het huisje gaan" zegt Greg. "Jaa" gilt Mai meteen en Greg stopt de auto op de parkeerplaats en we lopen allemaal het restaurant binnen en gaan aan een van de tafels zitten. Meteen komt er een ober aangelopen die vraagt wat we willen drinken. "Doe maar een biertje" zegt Greg in t Duits, ik kan alleen echt geen Duits. "N wit wijntje" zegt Olivia in t Engels gelukkig. Olivia is de moeder van Scott. "Cola graag" zegt Mai. "Ik ook" zeg ik tegen de jongen. "Ik ook een biertje graag" zegt Scott tegen de jongen. Eigenlijk mogen we in Engeland pas met 18 drinken maar Scott is 17 en mag van zijn ouders gewoon bier drinken waar ze bij zijn.
Niet veel later komt de jongen terug en geeft ons het drinken. "Hebben jullie er zin in?" zegt Greg. "Jazeker" zeg ik vrolijk. "Oh Madison je slaapt bij Scott en Mai op de kamer, ik hoop dat je dat niet erg vind" zegt Olivia. "Oh nee hoor, geen probleem" zeg ik en ik kijk naar Scott die geconcentreerd zit te drinken van zijn bier.
"Shotgun ik heb het eenpersoonsbed" roept Mai hard als we onze kamer binnenkomen. "Dat betekend dat jullie samen in het tweepersoonsbed moeten" zegt ze tegen ons en ze steekt lachend haar tong uit. "Geen probleem" zegt Scott met een glimlachje

does anyone like it?

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu