Thirty-Six- Madison Smith

7.3K 243 2
                                    

Ik pak het jurkje van de vrouw over en ik kijk Scott aan. Hij komt naar me toe gelopen en pakt zachtjes mijn hand vast. ''Doe hem nou maar aan en maak je niet druk, hij staat je waarschijnlijk geweldig'' zegt Scott en hij geeft me een kusje op mijn wang. ''Je bent te lief'' zeg ik en ik loop het pashokje in. Daarna doe ik het gordijn dicht en begin mijn jurkje uit te doen, als ik hem uit heb doe ik heel voorzichtig het andere jurkje aan en bekijk mezelf in de spiegel. Wauw het jurkje is echt geweldig, hij zit echt heel mooi.
Ik doe het gordijn open en stap naar buiten. ''Hij staat je echt prachtig'' zegt de vrouw meteen tegen mij en ik glimlach naar haar. ''Hij staat je inderdaad geweldig'' zegt Scott zachtjes en hij kijkt naar me. ''Het witte boven zit mooi strak en het rokje loopt een beetje losser'' zegt de vrouw en ze doet het een beetje goed.
''Vind je hem mooi Mad?'' zegt Scott tegen mij. ''Hij is prachtig'' zeg ik tegen hem. De vrouw was weggelopen om iets voor een andere klant te doen dus ik ben alleen met Scott. ''Cadeautje van mij'' zegt Scott tegen mij. ''Scott nee, echt niet doen'' zeg ik tegen hem. ''Mad, accepteer het alsjeblieft, geld is voor ons gewoon geen probleem en ik maak jou graag blij'' zegt Scott lief tegen mij. ''Weet je het heel zeker'' zeg ik tegen hem. ''Maddie, ik heb genoeg geld, niet stom bedoeld maar ik maak jou er graag blij mee'' zegt Scott. ''Okay dan'' zeg ik en hij krijgt een glimlach op zijn gezicht. ''Ik hou van je Maddie'' zegt Scott en ik voel me helemaal warm worden, dit is serieus de eerste keer dat hij dit zegt.
Ik ga het pashokje weer in en doe het jurkje uit en mijn eigen jurkje weer aan. ''Is het gelukt?'' zegt de vrouw die ondertussen terug is gekomen. ''Ja hoor'' zeg ik als ik het hokje uit kom en ik geef het jurkje aan de mevrouw. ''Ga maar vast inpakken, Jackson'' zegt Scott een beetje arrogant tegen de vrouw en ze loopt naar beneden. ''Scott ik weet echt niet hoevaak ik dankjewel moet zeggen'' zeg ik tegen hem en ik geef hem een knuffel. ''Niet meer, wen er maar aan'' zegt Scott en hij geeft mij glimlachend een kusje op mijn wang. ''Wat hebben ze mooie kleren hier'' zeg ik tegen hem. ''Ja?'' zegt hij. ''Die tas is prachtig'' zeg ik lachend tegen hem. ''En nee je gaat m niet voor me kopen, kom we gaan naar beneden'' zeg ik lachend tegen Scott en ik trek hem mee naar beneden terwijl hij naar de tas kijkt.
De vrouw heeft het jurkje ingepakt en Scott pakt de tas van haar over. "Mad ga je mee?" zegt Scott tegen mij en de portier doet de deur weer voor ons open. Scott typt snel een paar dingen op zijn telefoon en kijkt mij dan aan met een glimlachje. "Wat is er?" zeg ik lachend tegen hem. "Niks" zegt hij lachend terug. "Zullen we terug gaan ik heb geen zin meer en dan kunnen we bij mij een film kijken?" zegt Scott tegen mij. "Jaa is goed hoor" zeg ik tegen hem. Scott houd een van de taxi's aan en wij gaan er inzitten en rijden terug naar Scott zijn huis.
Eenmaal bij hem thuis aangekomen lopen we naar binnen en ik zet mijn tassen in de woonkamer. "Hi dad" zegt Scott tegen zijn vader die in de woonkamer op zijn laptop zit. "Hey" zegt hij terug tegen ons. "Wil je iets drinken Mad?" zegt hij tegen mij. "Water is goed" zeg ik en Scott knikt voordat hij naar de keuken loopt.
Niet veel later komt Scott terug gelopen en geeft het glas water aan mij en gaat naast mij op de bank zitten. "Scott" zeg zijn vader tegen hem, echt een mooi accent, ik weet eigenlijk niet waar t vandaan komt. Dan zegt zijn vader iets wat ik echt niet kan verstaan. Scott mompelt iets terug wat ik ook niet versta, daarna staat zijn vader op en loopt weg. "Was dat Brits?" zeg ik vragend tegen hem. "Iers" zegt Scott lachend. "Omg hoezo kan jij Iers" zeg ik lachend. "Papa is een Ier, ik een halve dus" zegt hij glimlachend. "Nooit" zeg ik tegen hem. "Jawel" zegt hij lachend met een Iers accent. "Wow echt heel vet, je hoort dat bijna niet aan jou" zeg ik tegen hem. "Omdat je er niet echt op let, als je t weet hoor je t wel, alleen m'n zusjes praten gewoon echt helemaal Brits" zegt hij, nu hoor ik inderdaad ergens wel een licht Iers accentje. "Awh" zeg ik en hij lacht.
"Hoelaat moet je naar huis?" zegt hij dan tegen mij. "Maakt niet echt uit, hoelaat jij mij naar huis wil brengen" zeg ik. Niamh begint ondertussen te huilen in zijn box en Scott zucht. "Mag ik hem pakken?" zeg ik tegen hem. "Ja tuurlijk, als je dat wil" zegt Scott met een glimlachje en ik loop naar Niamh zijn box en pak hem eruit. "Hi kleintje" zeg ik zachtjes tegen hem en hij lacht naar me, hij is echt heel schattig. Ik hou hem tegen me aan en ga weer op de bank zitten naast Scott.
"Ni" zegt Scott vrolijk en de kleine baby lacht weer. Niamh strekt zijn kleine armpjes en pakt Scott zijn vinger, meer dan een vinger kan die niet pakken omdat zijn handjes nog zo klein zijn. Scott glimlacht naar hem en geeft hem een kusje waardoor Niamh een geluidje maakt.

~~~~~

Als ik de volgende dag de klas in kom is Scott er niet, Jesse is er wel. "Waar is Scott?" zeg ik tegen hem. "Ortho volgensmij" zegt Jesse tegen mij. "Maddie" roept Katie die de klas in komt lopen en ze gaat lachend naast mij zitten. De mentor heeft de plattegrond alweer opgeheven omdat het toch niet werkte. "Hey lekkerding" zeg ik lachend. "Waar is Scott" zegt zij ook, waarschijnlijk omdat ze ziet dat Jesse alleen zit. "Ortho" zeg ik. "Ohjaa, een beugel he" zegt ze lachend. "Awh das toch zielig" zeg ik lachend terug.
Als we net bezig zijn met het tweede uur komt Scott binnen gelopen. "En waar komt meneer Jackson vandaan" zegt de leraar tegen Scott. "Ortho" zegt hij moeilijk. "Okay" zegt de leraar en Scott gaat naast Jesse zitten.

The Different SideWhere stories live. Discover now