Ninety-two-Madison Smith

5.9K 223 38
                                    

Het is een paar dagen later en we zijn weer thuis, het kamp was uiteindelijk nog wel echt vet geworden. Buiten dat van Scott dan. Vanmiddag mag Scott weer voor de eerste keer hockeyen en Jesse heeft me gesmeekt om alsjeblieft te komen kijken. Ik zucht en ga naast Brooklyn op de bank zitten. ''Waarom is Scott hier eigenlijk nog niet geweest, heb lang niks meer van hem gehoord'' zegt papa en ik slik terwijl ik Brook aankijk, zij weet alles, de rest van de familie niet. ''Er zijn wat probleempjes tussen ons'' mompel ik en papa kijkt me verbaasd aan. ''Echtwaar?'' zegt hij dan. ''Ja maar het komt allemaal goed'' zegt Brooklyn snel. ''Hoe is het met hem'' zegt papa tegen mij. ''Nou ook niet zo super, er zit een scheurtje in zijn kaak'' zeg ik tegen papa.
''Hebben ze het vast gemaakt?'' zegt hij en ik knik. ''Vier schroefjes en een plaatje'' zeg ik. ''En nu is het vast met elastiekjes?'' zegt papa vragend. ''Niet dat ik weet'' zeg ik en papa kijkt verbaasd. ''Hij heeft gelukkig morgen een afspraak, nu snap ik waarom die extra is gemaakt'' zegt papa en ik knik, ik snap niet wat hij bedoeld maar het zal wel. 

Pov Mai <----
Ik zit op de bank als Scott terugkomt van de ortho voor zijn kaak. Hij zegt niks en gaat op de bank liggen. ''Gaat het?'' zeg ik en hij kijkt me heel even aan. ''Ik kan niet meer Mai'' zegt Scott en ik ga naast hem zitten. Ik vind het verschrikkelijk om mijn grote broer zo gebroken te zien. ''Vertel'' zeg ik en Scott kijkt me bang aan. ''Ik zal niet boos worden'' zeg ik, ik weet wat dit betekend. ''Ik was stoned, dronken en ben vreemd gegaan'' zegt Scott en mijn hart staat even stil. ''Niet'' zeg ik en hij kijkt me aan. ''Ik weet het Mai, ik ben een sukkel, ik weet echt niet meer wat ik moet doen, ik ben toch nergens goed voor'' zegt Scott moeilijk, zijn stem klinkt weer verschrikkelijk. 
''Doe normaal Scott, tuurlijk ben je ergens goed voor, je bent verdomme mijn grote broer'' zeg ik en ik zie dat Scott weer bijna moet huilen. Ergens ben ik blij dat ik zijn gevoelens zie, voordat April stierf had ik nog nooit andere gevoelens bij hem gezien dan dat de liefde die hij voor zijn familie heeft. ''Hoeveel hou je van Madison'' zeg ik tegen hem en hij probeert te slikken, wat hem niet helemaal lukt. ''Met heel mn hart'' zegt Scott en er loopt een traan over zijn wang. Hij staat op en veegt snel de traan van zijn wang af. ''Kom eens'' zeg ik en ik sla mijn armen om zijn middel heel. Als ik opkijk kijk ik recht in Scott zijn gezicht, zijn wang is nog dik en zijn ogen zijn waterig. ''Ik hou van je Mai'' zegt hij en het valt me nu pas op dat hij elastiekjes heeft. ''Waarom heb je elastiekjes, mag je beugel er bijna uit'' zeg ik verbaasd. ''Mocht ik willen, nee m'n kaak is uit de kom geweest en daardoor mag ik mijn mond niet te ver open doen'' zegt Scott en ik knik.
''Hoe komt het eigenlijk'' zeg ik tegen hem. ''Ik stond met een ander meisje te zoenen, dus een andere jongen zoende Madison, dat eindigde in een gevecht, hij heeft nu zijn pols en vingers gebroken'' zegt Scott zachtjes en ik knik, hij is ook echt een sukkel. 
''Heb je wel zin om te hockeyen?'' zeg ik en hij knikt. Eigenlijk mag hij nu nog steeds niet hockeyen door zijn kaak, maar hij gaat gewoon, wat ik ergens wel snap. Met zijn knie gaat het beter dus met een brace mag hij ook gewoon spelen. ''Je gaat kijken toch?'' zegt Scott tegen mij en ik knik, ik hoop eigenlijk ook dat Madison er is, kan ik even met haar praten.

Als Scott niet veel later omgekleed is rijdt hij naar de hockeyvelden, ik achterop bij hem op zijn scooter. Ik sla mijn armen om zijn middel en ik zie dat hij langzaam een klein glimlachje op zijn gezicht krijgt, het is best lang geleden dat ik hem echt heb zien lachen. Madison was een van de weinige mensen die nog een lach op Scott zijn gezicht kon krijgen, en ik en Niamh. Maar sinds hij Madison kwijt is heb ik hem niet een keer meer zien lachen, hij voelt zich er echt kut door. 
Als we er zijn parkeert hij zijn scooter en ik stap af. ''Ik hou van je Mai'' zegt Scott en hij geeft mij heel zachtjes een kusje op mijn wang. ''Ik ook van jou'' zeg ik met een glimlachje en ik geef hem een kusje terug. Als ik naar het veld loop in mijn eentje omdat Scott naar de kleedkamer is komt Madison aangereden. Madison is en blijft echt zo'n mooi meisje. ''Hey Mai''zegt ze vrolijk en ze parkeert haar scooter. ''Hey Mad'' zeg ik en ze trekt me in een knuffel. Ik had echt verwacht dat ze heel stom tegen me zou doen. ''Ben je niet boos op mij?'' zeg ik zachtjes tegen haar en ze schud haar hoofd. ''Tuurlijk ben ik niet boos op jou, waarom zou ik'' zegt ze lachend.

''Ik weet niet, door Scott misschien'' zeg ik en ik zie meteen de pijn in haar ogen. We gaan op een van de tafels zitten die naast het veld staan en ik kijk Madison aan. ''Hij heeft er echt spijt van Mad, jullie zijn allebei gebroken, jullie horen bij elkaar'' zeg ik tegen Madison en ze krijgt bijna tranen. ''We zullen het zien he'' zegt ze zachtjes en Katie komt aangelopen die Madison een knuffel geeft. ''Hey Mai'' zegt ze vrolijk tegen mij. ''Hey'' zeg ik terug en ze komt bij ons zitten. 
De jongens komen niet veel later het veld op en ik kijk naar Scott, hij lacht niet zoals hij normaal doet. Jesse probeert hem wel een beetje vrolijk te maken maar Scott blijft zich concentreren. Als hij langsloopt om zijn vest in de dug-out te leggen kijkt hij even onze kant op, volgens mij had hij even oogcontact met Madison want hij kijkt meteen weg. Hij legt zijn vest neer en komt voor mij bij het hek staan om even snel zijn benen te rekken. ''Je kan het'' zeg ik tegen hem en ik sla mijn armen om zijn nek, het is voor hem ook nog kijken hoe alles gaat met zijn knie. 
''Thanks schatje'' zegt hij en hij geeft me een kusje voordat hij zijn stick pakt en richting de middenstip loopt. Hij heeft even serieus echt een dikke kont in dit broekje, en ja, dat zeg ik over mijn eigen broer. ''Mai'' zegt Madison en ik kijk op. ''Heeft hij echt spijt?'' zegt ze voorzichtig. ''Zoveel spijt heeft hij nog nooit gehad'' zeg ik terug en ik zie hoe Madison naar Scott kijkt die klaar staat om te spelen. 


We staan weer in de top, ookal is dit zo saai geworden omg ik hou van jullie x Niamh


The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu