Ninety-nine- Madison Smith

6.9K 185 40
                                    

"Ik heb zo geen zin om naar school te gaan" zucht ik en ik kijk Scott aan. Ik lig nog steeds op zijn borst en we zijn allebei naakt. "We zijn nu toch al te laat" zegt hij en ik glimlach, het boeit hem echt niet dat we niet naar school gaan. "Ik app Brad even dat die me ziek moet melden" zeg ik tegen Scott en ik stap uit bed om mijn telefoon te pakken. "Neeee" zegt Scott lachend en hij trekt mij terug tegen zich aan. "Sukkeltje van me" zeg ik lachend en Scott pakt mijn lippen om er een duckface van te maken. "Nouu Scott ik mag ook nooit aan jou wangen komen" zeg ik lachend en Scott geeft me een kusje. "Als mijn beugel er ooit uit mag mag jij dat ook okay" zegt Scott met een glimlachje. "Joh dat is veel te lang" zeg ik met een pruillipje. "Helaas wel ja" zegt Scott en hij bijt even op zijn lip. Ik maak een foto van hem terwijl hij naar het plafond kijkt en sla die snel op, je ziet niks buiten zijn hoofd en schouders.
"Weet je hoe graag ik je nu wil zoenen" zegt Scott en hij knijpt weer even zachtjes in mijn wang. "Sco-hot" zucht ik lachend en hij glimlacht. "Maar je wil altijd dingen als je ze niet mag of kan" zeg ik lachend en Scott pakt me weer vast. "Stomme kaak van mij ook" zegt hij en ik kijk weer even naar zijn tanden, die elastiekjes zijn echt heel schattig. "Waar denk je aan" zegt Scott en ik kijk naar zijn mooie blauwe ogen met super lange donkere wimpers. "Dat die elastiekjes cute zijn" zeg ik en Scott zucht. "Waag het me tegen te spreken" zeg ik en hij knikt met een schuine glimlach.
"Ik moet echt weer meer gaan trainen" zegt Scott en ik ga met mijn hand over zijn sixpack. "Hoezo" zeg ik tegen hem. "M'n lichaam is beter geweest dan dit" zegt hij en ik kijk naar zijn buik en borst. "Nou er is niks mis mee hoor" zeg ik lachend en ik geef hem een kusje op zijn borst. "Zullen we gaan eten" zegt Scott tegen mij en ik knik. Scott stapt uit bed en doet een onderbroek aan. Ik stap ook uit bed en doe een string en een shirt van Scott aan, daarna lopen we samen naar beneden, er is toch niemand thuis. "Wat wil je eten schatje?" zegt Scott en hij gaat aan de keuken staan. Dan bedenkt hij dat ze nog stokbrood hebben en snijdt een stuk voor mij af. "Ik maak iets lekkers voor je" zegt hij en ik ga op een van de krukken zitten en kijk naar hoe hij mijn eten maakt. Hij snijd het broodje open en legt er sla, tomaten, komkommer en allerlei lekkere dingen op. "Speciaal eten voor mijn schatje" zegt Scott als hij klaar is en ik glimlach.
Zelf pakt hij twee potjes babyvoeding en doet dat in een bakje. Scott zet het neer en komt dan naast mij aan de bar zitten. ''Ik heb nog steeds hoofdpijn'' zucht ik en hij glimlacht. "Ik heb je nog nooit zo zat gezien" zegt hij lachend. "Tja t was niet echt slim maar oke" zeg ik lachend en ik neem een hap van mijn broodje. "Hij is echt lekker" zeg ik met m'n mond vol en Scott lacht. "Sukkel van me" zegt hij dan en hij trekt me in een knuffel. "Help ik val bijna" gil ik lachend maar Scott houd me met een hand tegen. "Geen zorgen, ik laat je echt niet vallen" zegt hij en hij kijkt me even aan.
"Zullen we iets leuks gaan doen vandaag?" zegt Scott als we klaar zijn met eten. "Vertel" zeg ik lachend. "Eerst shoppen en dan uiteten, als een soort van date?" zegt Scott en ik glimlach, hoe schattig.
"Tuurlijk lieffie" zeg ik en Scott lacht terwijl hij me in een knuffel trekt. "Ik ga me maar eens aankleden dan" zeg ik lachend tegen hem en hij prikt even in mijn zij. "Nou" zeg ik lachend en hij wil me vastpakken maar ik loop snel weg, als reactie van hem dat hij achter me aan rent. "Je krijgt me toch niet" zeg ik lachend, ik heb wel een oke conditie van het dansen en Scott van de hockey, maar hij is toch veel sneller. "Godver" zeg ik lachend als hij mij over zijn schouder gooit en mee de trap op tilt. Scott geeft me een kusje op mijn billen aangezien die echt recht naast zijn gezicht zijn en ik alleen een string en een shirt aan heb.
Als we boven zijn legt hij mij op bed en loopt naar zijn kast. Hij pakt een zwarte Armani broek en een lichtblauw kenzo shirt, waar zijn ogen echt heel mooi bij uitkomen. "Is het koud buiten" zeg ik tegen hem en hij knikt. "Ja best wel, het is niet echt warm" zegt hij en ik ga ook naar kleren zoeken om aan te trekken.

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu