Eighty-three- Madison Smith

5.5K 193 33
                                    

''Scott'' zeg ik zachtjes, Jorik beweegt zachtjes met zijn armen en hij kalmeert me helemaal. ''Wie is Scott?'' zegt hij dan. ''M'n vriendje, maar ik weet niet voor hoelang nog'' zeg ik en Jorik geeft mij zachtjes een kusje op mijn wang, waarom voelt dat zo goed. ''Het komt goed, wil je het vertellen?'' zegt hij. ''Het is echt een lang verhaal'' zeg ik en ik kijk op mijn telefoon, ik denk dat de school straks heel boos op me gaat worden. ''Ik heb de tijd'' zegt Jorik en hij gaat zitten op een stoepje, ik ga naast hem zitten en hij steekt een sigaret op. ''Wil je er een?'' zegt hij tegen mij. 
''Nee dankje, ik rook niet'' mompel ik en hij doet het pakje terug in zijn zak. ''Ik vertrouw je he Jorik, ik weet dat ik het niet moet doen maarja'' zeg ik, allemaal in het Nederlands. Het verbaasd me dat ik het nog zo goed kan. ''Hey, tuurlijk kan je me vertrouwen'' zegt hij en hij kijkt me aan, hij lijkt het echt te menen, maar toch, hij blijft een wildvreemde jongen. ''Okay Scott's zusje April werd op een gegeven moment heel erg ziek, ik en Scott hadden toen net een relatie'' zeg ik en Jorik blijft naar me kijken. ''En Scott is echt zo'n jongen die met alles neukt wat los en vast zit'' zeg ik en Jorik lacht even, ergens denk ik dat hij ook zo'n type is. 
''Maar jullie hebben wel een relatie?'' zegt hij. ''Ja, het ging best even goed tot Alicia vandaag bij ons ik de klas kwam, het enige wat hij doet is achter haar aanlopen en op haar geilen, ik ben opeens niet belangrijk meer'' zucht ik in een lange zin en Jorik slaat voorzichtig zijn arm om mij heen, ik weet dat ik nu echt geen gevoelens voor hem moet gaan krijgen. 
''Waarom zou die Scott jou laten gaan voor een ander meisje, die vat ik echt niet'' zegt hij. ''Die vat ik echt niet?'' zeg ik en hij lacht omdat ik zijn Nederlands niet snap. ''I really don't get that'' zegt hij en hij glimlacht, awh hoe schattig.
''Welke van de drie was Scott'' zegt hij. ''Heb je ze alledrie gezien?'' zeg ik lachend. ''Ja ik heb opgelet'' zegt hij met een schuine grijns en ik glimlach. ''Er was een blonde, dat is Jesse, en dan twee met bruin haar, dat zijn Augustus en Scott'' zeg ik en hij knikt. ''Met of zonder beugel'' zegt Jorik. ''Met'' zeg ik en Jorik kijkt me verbaasd aan. ''Niet'' zegt hij dan. ''Jawel'' zeg ik met een lachje. ''Je vriendje heeft nog een beugel?'' zegt hij dan nog een keer lachend. ''Jorik stop, ja, en het is echt zielig, daar kan hij niks aan doen'' zeg ik en ik geef hem lachend een tik tegen zijn borst aan. 
''Dan neem je toch geen beugel meer, mijn tanden staan ook scheef, maar ik ben nu 20, doe normaal'' zegt hij lachend en hij laat zijn tanden aan mij zien. ''Jou tanden staan amper scheef doe normaal'' zeg ik lachend, en dat is ook gewoon zo. ''Stop daarover'' zeg ik en Jorik glimlacht. ''Sorry het spijt me, ik zal er niks meer over zeggen'' zegt hij met een glimlachje en ik moet lachen om hem. 
''Ik denk dat ik maar terug naar ons hotel ga, anders mag ik morgenavond niet eens naar dat feest''zeg ik en ik sta op. Jorik neemt een hijs van zijn sigaret en staat ook op. ''Okay ik app je ja, waar is je hotel?'' zegt hij lief. ''Ja geen idee eigenlijk'' zeg ik en hij lacht. ''Hoe wil je terug komen dan'' zegt hij. ''Ja weet eigenlijk niet, want ik heb ook geen internet'' zeg ik en Jorik pakt zijn iPhone 6 uit zijn zak. Waarom lijken Jorik en Scott zo op elkaar. ''Hoe heet je hotel'' zegt hij en ik zeg de naam van ons hotel. Jorik typt het in op zijn telefoon en zoekt de routebeschrijving. ''Hoezo heb jij trouwens internet hier'' zeg ik en hij glimlacht weer even. ''Heb jij ook'' zegt hij dan en ik kijk hem aan. ''Ja maar dat kost zo veel geld'' zeg ik en Jorik haalt zijn schouders op. ''Maakt niet uit toch'' zegt hij en hij laat de routebeschrijving aan mij zien, het is ongeveer tien minuutjes lopen. ''Okay ik ga maar dan'' zeg ik en ik wil hem een knuffel geven. ''Mad, denk je serieus dat ik jou dat alleen laat lopen'' zegt hij en ik glimlach. ''Ja?'' zeg ik en hij lacht. ''Tuurlijk niet, kom'' zegt hij en hij slaat zijn arm om me heen.
We lopen samen naar mijn hotel en hij geeft me een knuffel als we er zijn. ''Ik zie je morgen'' zegt hij en hij geeft me zachtjes een kusje op mijn wang. ''Jorik'' zeg ik en hij kijkt op terwijl hij met zijn hand door zijn haar gaat. ''Dankje voor het terugbrengen'' zeg ik en hij glimlacht even voordat hij zich omdraait. 

Als ik het hotel in loop besef ik me opeens dat ik helemaal niet verder heb verteld over de dood van April enzo, maarja ik spreek hem vast nog wel vaker en hij hoefde het ook niet echt te weten. ''Madison'' hoor ik opeens een gil en ik schrik er van omdat ik helemaal in gedachte was. Ik voel twee armen om me heen die me knuffelen. ''Schat waar was je'' zegt Katie helemaal in de stress. ''Rustig schatje het gaat goed, ik kwam Jorik tegen en we hadden even gepraat, alles moest er even uit'' zeg ik. ''Hebben jullie gezoend'' zegt ze meteen en ik schud mijn hoofd. ''Oke gelukkig'' zegt ze. Dat is trouwens wel goed, Jorik heeft me niet eens geprobeerd te zoenen, dus dan doet hij het niet om alleen te zoenen, anders had die dat toch al lang gedaan. Want hij wist dat ik gebroken was en er dan waarschijnlijk op in was gegaan. 
''Ik zou niet naar onze kamer gaan, Scott is daar'' zegt Katie en ik barst weer elk moment in huilen uit. ''Ik ben er nieteens, en jij ook niet, de enige voor wie hij dan nog naar onze kamer zou gaan is Alicia'' zucht ik en we lopen samen de kamer van Scott en Jesse in, maarja die zijn er toch niet. Daniel kijkt op als we binnen komen en ik groet hem even. ''Ik ben zo moe'' zucht ik en ik ga op het bed van Scott liggen, wat ik uiteindelijk echt niet had moeten doen, want ik val binnen een paar seconde in slaap. 


Okay nog een stukje omdat ik deze gun aan jullie, lief toch :) x Niamh

The Different SideWhere stories live. Discover now