Hundred-one- Madison Smith

5.2K 178 113
                                    

We hebben heerlijk gegeten en ik kijk glimlachend naar Scott, hij is echt een schatje. ''Lekker gegeten?'' vraagt hij en ik knik. ''Gelukkig'' zegt hij en hij geeft me een klein kusje op mijn wang terwijl de portier van het restaurant de deur voor ons open houdt. Scott draagt de tassen met kleren en we lopen samen terug door de drukke dure straat naar de auto. Hij unlocked de auto en een aantal mensen kijken hem aan. ''Wil jij je tas achterin?'' zegt hij tegen mij. Ik geef hem de tassen van de winkels maar hou mijn eigen tas bij me. Scott legt alle tassen achterin en mensen blijven maar naar ons kijken. Maarja wie verwacht er dan ook dat als je 18 bent in zo'n Porsche rijdt.
''Jezus zo raar is het niet'' zegt Scott als hij de deur achter zich dichttrekt en zijn sleutel in de auto stopt. ''Best wel opzich'' zeg ik lachend.
We rijden richting huis als we opeens zwaailichten achter ons zien. "Godver" mompelt Scott en de politie seint dat we naar de kant van de weg moeten. "Scott" zeg ik in paniek en hij kijkt me aan. "Wacht even schat" zegt hij en hij zet de auto geconcentreerd aan de kant. Ik raak helemaal in paniek, waarom is die politie achter ons, wat heeft Scott gedaan. Scott stopt de auto en de politie parkeert achter ons, de jongen naast mij stapt uit en de politie komt op hem af. Ze praten even en ik stap uit, what the fuck. "Lieverd er is niks, auto controle, is me al vaker gebeurd" zegt Scott tegen mij en de politieman kijkt me aan. "Waarom is het dan?" zeg ik verbaasd. "Kleine kindjes in een grote auto" zegt Scott terwijl hij zijn papieren pakt en de politieman lacht. "We moeten controleren op gestolen auto's en meestal hebben zulke jonge mannen niet genoeg geld om zo'n auto te betalen" zegt de man. "Oh, ik schrok echt" zeg ik en Scott kijkt me even aan.
"Is het je eigen auto" zegt de politie tegen Scott en hij knikt terwijl hij al de papieren aan Scott geeft. De politieman knikt en geeft dan zijn papieren terug. "Oke goedzo, jullie kunnen verder, sorry voor de overlast" zegt de politieman en Scott duwt alle papieren terug in de auto. "Okay thanks" zegt hij en hij stapt weer in, ik stap ook in en Scott glimlacht. "Alles is oke schatje" zegt hij lachend en hij legt zijn hand op mijn hand. "Hoezo blijf je zo rustig" zeg ik tegen hem. "Ik weet wat er gebeurd als je moeilijk gaat doen" zegt hij en hij start de auto weer om richting mijn huis te rijden, want hij zet me thuis af. Ik kijk naar hem maar hij kijkt niet terug. "Scott serieus" zeg ik half boos. "Nee niks, ik wil er niet over praten" zegt hij en hij blijft naar de weg kijken. "Waarom niet" zeg ik tegen hem en hij kijkt me even snel aan.
"Het was fout" zegt hij en hij kijkt weer terug naar de weg. "Vertel het gewoon?" zeg ik vragend en Scott zucht. "Ik maak me zorgen nu" zeg ik tegen hem en ik leg mijn hand op zijn bovenbeen. "Nee hoeft echt niet, zo erg was het niet, ik heb niemand vermoord of pijn gedaan ofzo" zegt Scott en ik kijk hem heel verbaasd aan. "Godver zeg" zeg ik en het word een beetje stil in de auto.
Na een korte stille autorit komen we aan bij mijn huis en Scott parkeert de auto. We stappen allebei uit en ik loop naar de kofferbak om mijn tasjes te pakken. Scott komt achter me staan en slaat zijn armen om me heen terwijl hij zijn hoofd op mijn schouder legt. "Sorry schatje, ik leg het je nog uit oke" zegt hij zachtjes en hij geeft me een kusje op mijn wang. "Oke, dankje voor de leuke dag" zeg ik en hij glimlacht even. Ik kijk in zijn prachtige ogen en hij geeft me een zacht kusje op mijn lippen. "Geen probleem lieverd" zegt hij en ik geef hem nog een kusje op zijn wang. Daarna loop ik naar de voordeur en Scott weer terug naar de voorkant van zijn auto. Ik doe de deur open en kijk nog even naar hem. Hij geeft me een knipoog waardoor ik glimlach en doe daarna de deur achter me dicht.
"Hey schatje" zegt Brooklyn en ik zet de tassen in de gang. "Wacht ik zet dit even boven voor papa en mama thuiskomen" zeg ik en ik ren snel naar boven en en weer terug.
"Was het leuk? " zegt ze tegen mij. "Jaa was wel leuk, alleen ik ben benieuwd wat die heeft gedaan vroeger?" zeg ik en Brooklyn kijkt me aan. "Ja we werden aangehouden autocontrole ofzo verder niet belangrijk, maar toen ging t over politie en toen kwam het erop dat hij wist hoe die moest omgaan met politie" zeg ik en ze knikt. "En toen vroeg ik waarom maar dat wil die niet zeggen omdat het fout was, maar blijkbaar heeft die dus allemaal shit gedaan" zeg ik tegen haar. "Ik zou het echt niet weten?" zegt Brooklyn verbaasd. Ik ga op de bank zitten en zie dat ik weer een appje van Jorik heb.
Jorik: nee maak je geen zorgen, ik zeg echt niks tegen hem, wanneer heb je tijd? x
Madison: uhm van wanneer tot wanneer ben je er?
Jorik: morgen vroeg kom ik aan, blijf een weekje
Madison: morgen avond?
Jorik: jaa is goed, ik heb zin om je te zien lieverd

Wat denken jullie dat Scott heeft gedaan? En team Jorik of Scott? 🤗 xNiamh

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu