Hundred-Eight- Madison Smith

5.1K 206 51
                                    

"Ik weet het niet meer Scott" zeg ik en ik kijk naar zijn schoenen. Ik hoor het liedje sorry van Justin Bieber en Scott begint zachtjes mee te zingen. "Is it to late to say sorry now" zingt hij zachtjes en ik voel kippenvel opkomen. Scott zingt zachtjes verder en pakt voorzichtig mijn kin zodat ik omhoog kijk. "Ik hou van je Madison" zegt hij als er even geen tekst meer is bij het liedje. "Ik ook van jou, dat weet je" zeg ik en hij glimlacht. "Ik zal nooit meer zo doen" zegt hij en hij geeft me een zacht kusje op mijn lippen. Ik knuffel hem en voel dat hij een kusje op mijn haren geeft. "'Morgen kerstavond he" zegt Scott en ik knik. "Ga je iets doen?" zeg ik tegen hem. "Nee denk het niet. Papa en mama komen overmorgen pas thuis" zegt hij. "Je mag wel bij ons eten?" zeg ik met een glimlachje.
"Heel graag schatje, maar Mai moet niet alleen thuis zijn" zegt hij en ik knik. "Ja ik snap t" zeg ik tegen hem en hij tilt me op. "Ik hou echt van je Mad" zegt hij en ik glimlach. Hij geeft me een kusje en begint me heel langzaam te zoenen. Ik ga op zijn kus in en zoen hem terug. Hij zet me neer op het aanrecht en gaat met zijn handen door mijn haar. Ik glimlach, hij stopt de zoen en kijkt me aan. Zijn gezicht verrekt heel even maar hij glimlacht dan. "Gaat het, je had het niet hoeven doen" zeg ik en hij knikt. "Het gaat best oke" zegt hij en ik glimlach weer. "Ik ga naar huis oke" zeg ik en hij knikt. "Welterusten schat" zegt hij lief en hij geeft me een laatste kusje.


Het is kerstavond en ik ga naar Scott. Mai en Noah zijn er ook, omdat hun ouders er nog niet zijn hadden we afgesproken om met z'n vieren naar Scott en Mai te gaan. Ik heb een zwart jurkje aan met gouden details, mijn make-up en haren mooi gedaan. En zwarte pumps die er mooi onder passen. Mama brengt me, zodat ik alles niet verpest. "Veel plezier schat" zegt ze en ze geeft me een kusje op mijn wang. Ik stap uit voor het grote huis van Scott en loop naar de achterdeur.
"Hey schatjes" zeg ik als ik binnenstap en Mai en Scott kijken me beide aan. "Wow" zegt Scott zachtjes en Mai heeft een grote glimlach op haar gezicht. Ik loop naar Scott en hij geeft me een kusje op mijn lippen waardoor die meteen lippenstift op zijn eigen lippen heeft. "Lekker" zeg ik lachend en ik haal het weg terwijl hij kreunt en zijn hoofd wegdraait. "Sukkel" zegt ik lachend en ik geef Mai een knuffel. "Je ziet er prachig uit schat" zeg ik tegen haar. Ze heeft een simpel zwart jurkje aan met een gouden ketting, maar het is wel echt super mooi. Haar haren zijn gekrult en haar haar is heel vol. "Dankje, jij ook" zegt ze lief en ze loopt naar de kerstboom om de lichtjes aan te doen. "Kijk hoe mooi" zegt ze trots en Scott lacht naar zijn zusje. Scott zelf heeft een zwarte broek aan met een witte blouse. "Madison vind jij ook dat Scott een strikje om moet" zegt Mai lachend. "Ja omg Scott" zeg ik lachend. Mai geeft de strik aan mij en ik doe het om bij Scott. "Dat is zo netjes" zegt Scott lachend. "Nee echt mooi" zeg ik, hij ziet er echt uit als een model. "Hey" hoor ik de stem van Noah en ik kijk op. "Hey" zegt Mai en Noah loopt naar haar toe. "Vrolijk kerstfeest" zegt hij lief tegen haar en geeft haar een kusje op haar wang. Noah heeft een zwarte broek aan en een zwarte blouse, wat heel mooi staat bij zijn donkere haren en ogen.
Noah en Mai raken in gesprek en Scott pakt me om mijn middel. "Je bent zo mooi" fluistert hij zachtjes in mijn oor. "Nee jij, model" zeg ik met een glimlachje. "Pff" zegt hij en hij geeft me een kusje op mijn wang. "We moeten wel foto's maken van jullie samen" zegt Mai die naar ons kijkt. Noah kijkt ook en glimlacht. "Jaa" zeg ik enthousiast en ik trek Scott naar de kerstboom. Mai pakt haar telefoon en gaat voor ons staan. "Dit is zo schattig, ook mooi bij die kerstboom" zegt Mai en Scott lacht naar mij. Ik kijk naar Scott en moet ook lachen door hem.
Scott pakt om mijn middel en kijkt naar mij terwijl ik in de camera lach. Nu kijk ik lachend naar Scott en kijkt hij in de camera. "Beide kijken" zegt Mai en we kijken beide naar haar. "Omg schattig" roept ze enthousiast en Scott lacht om haar. "Ik wil ze zien" zeg ik lachend en ze laat de foto's aan mij zien. Twee foto's zijn echt super mooi. Eentje waarbij Scott recht in de camera kijkt als een model, ik heb mijn hand op zijn borst en hij die van hem om mijn middel. Ik lach naar hem en heb mijn voet net een stukje omhoog. Bij die andere glimlach ik in de camera en lacht Scott met zijn tanden bloot naar mij, echt een fucking mooie foto.
Mai stuurt ze naar mij en Scott en Scott kijkt met mij mee als ik ze nog n keer kijk. Ik zeg tegen hem welke ik t mooiste vind en hij knikt. "Die eerste is wel oke, alleen ik kijk heel serieus" zegt hij lachend. "Maar die tweede lach ik te veel" zegt hij met een glimlachje. "Die tweede zet ik op insta, loveyou" zeg ik lachend en hij slaat lachend zachtjes op mijn kont. "Omdat jij het bent" zegt hij dan lief en hij geeft me een kusje in mijn nek.

Eindelijk een stukje! En ze zijn samen, hoe Cuteee zijn Scott en Madison (Noah en Mai ook). Maar ik krijg bijna geen reacties meer 😁😞 xNiamh

The Different SideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu