18. fejezet

2.2K 181 3
                                    

Sziasztok! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy eddig nem hoztam részt, de ma írtam a felvételit és iszonyatosan sok dolgom volt (iskolába menni, előkészítőre, majd külön tanárhoz, plusz még a suliba is tanulni, nem csak a felvételire). Szóval, aki már élte ezt át, az tudhatja, hogy nem túl sok szabadidő van mellette.

De azért remélem kárpótolhatlak titeket a rész tartalmával!

 És kommenteket is szívesen olvasok. :)

Jó olvasást!~Emy

-----------------------------------------------------

Mielőtt még oda értem volna, a lány sebesen távozott.

- Oh, én nem akartam megzavarni semmit!

- Mi? Ó, nem ez nem... csak egy rajongó volt!

- Nem kell magyarázkodnod! Hiszen szabad vagy, nem járunk. De mi lenne, ha indulnánk?

- Igen, induljunk!

Beszálltunk a kocsiba, az út csendesen telt. Olyan volt mintha haragudna rám, amit nem értettem. Bár furcsa volt látni azzal a másik lánnyal, hiszen én azt hittem, hogy mi most randizunk. De úgy tűnik nagyon félreértettem valamit.

- Szóvaaal... Hová is megyünk? – próbáltam oldani a hangulatot.

- Mindjárt megtudod!

- Ne már, Grier! Sose mondod el, hogy hova megyünk! Kérlek, csak most...

- Nem-nem! De türelem, mindjárt megtudod! Ahogy mondtam az előbb.

Hamarosan egy erdő jelent meg előttem, behajtottunk. Nem tudom pontosan hol lehettünk az erdőn belül, de biztos messze volt a kijárat. Nash leállította a kocsit és kiszálltam.

- Szóval ez lenne az a nagy meglepetés?! Az erdő közepén?

- Nem teljesen! Gyere! – húzott maga után.

Átvágtunk pár bokron, és a szemem elé tárult egy tisztás. Gyönyörű volt. A tisztás közepén egy tavacska volt, amibe egy vízesés zúdult. A tó mellett egy pléd volt leterítve - ha jól láttam innen – rajta mindenféle finomságokkal. Mesebeli tájnak tűnt, nehéz volt elhinni, hogy ilyen tényleg létezik. Hiszen többnyire a filmekben szoktak ilyesmi környezetben randizni a főszereplők, és általában azok csak berendezett hátterek.

- Ez, gyönyörű! Hogy találtál rá?

- Egyszer kijöttem az erdőbe, és akkor keveredtem ide. Azóta sokszor kijártam és gondoltam most megmutatom neked.

Leültünk a plédre, én elkezdtem csipegetni az ételekből. Csak beszélgettünk random témákról, viszont még mindig nem tudtam elfelejteni azt a lányt. Furcsa, mert egy kívülálló azt gondolná, hogy egy pár vagyunk, vagy még csak randizunk, de ezt tudva, már nem vagyok ebben annyira biztos. Pár órával ezelőtt elhittem volna, hogy együtt lehetünk, de most kétségek merültek fel bennem.

Lehet, hogy az alkohol miatt,de az az elvetemült ötletem támadt, hogy én fürödni akarok abban a tóban. Elkezdtem levetkőzni, és mivel ittunk pár pohár bort nem zavart, hogy Nash csak fehérneműben fog látni.

- Mit csinálsz?

- Fürödni fogunk! – mondtam szórakozottan és elindultam a víz felé.

Szépen belépkedtem a kellemes hőmérsékletű tóba. Arra számítottam, hogy hidegebb lesz, bár nem tudom miért, hiszen itt az erdőben is nagyon meleg van.

Próbáltam Nash-t is becsalogatni.

- Na, gyere már! Nem hideg a víz! – úgy tűnik hatottak a szavaim, ugyanis szempillantás alatt mellettem termett.

Elég jól szórakoztunk. Sajnos semmi esélyem sem volt ellene, amikor lefröcsköltem vízzel és menekülni kezdtem előle. A lehető leggyorsabban kezdtem el úszni és futni egyben. De elkapott és visszarántott. A mellkasának csapódtam, csak álltunk így. Lassan, óvatosan felnéztem rá, de bár ne tettem volna.

Az ajkai egyre közeledtek, míg végül nem találkozott az enyémekkel. Végülis itt az alkalom, minek várjak Shawnra, ha itt van Nash, aki tett is ezért valamit, és megérdemli az esélyt. Visszacsókoltam. 



Never Leave You [S/N fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now