4. fejezet

3.7K 235 0
                                    


Bementünk a nappaliba, ahol leültettem Shawn-t, míg én elmentem a fürdőbe bevizezni egy törölközőt, majd néhány papírtörlőt is magamhoz vettem. Lemostam a vért, majd a vizes törülközőt ráraktam az orrára, hogy kicsit lehűtsem. Átsétáltam a bárpulthoz, mert szomjas lettem.

- Te kérsz valamit inni? –kérdeztem.

- Igen, az jól esne.

- Háát, sok minden van itt-nyitottam ki a hűtőt- szóval van narancslé, baracklé, jeges tea, limonádé, sok furcsa lötty és persze víz is.

- A narancslé jó lesz.

Elővettem két poharat, majd töltöttem bele narancslevet. Visszamentem a kanapéhoz és átnyújtottam Shawn-nak. Kicsit feljebb ült –mert megkértem, hogy feküdjön le- és elvette az egyik poharat.

- Köszönöm!

- Ugyan nincs mit!

- Mesélsz magadról? –kérdezte hirtelen.

- Oh, hát persze. Mit szeretnél tudni?

- Nem is tudom, amit el szeretnél mondani magadról. Nem szeretnék tolakodó lenni! –mondta mosolyogva.

- Oké. Hát, van két testvérem, egy bátyám, Ben, és egy öcsém, Jamie. 16 éves leszek novemberben. Kanadában lakunk, és oda is járok suliba. Mint mondtam nemrég a családommal jöttem ide a nyárra. 2 hónapot leszünk itt. - kezdtem el neki mesélni, ő csak feküdt ott és hallgatta- Azt hiszem, túlságosan sokat beszélek, úgyhogy átadom a szót neked, persze, csak, ha szeretnél mesélni magadról.

- Én is Kanadában lakok –kezdte el mondani. Nem gondoltam volna, hogy ennyi közös van bennünk... ő is Kanadában él, imád gitározni és énekelni, ahogy én is.

Mivel elmeséltük szinte az egész életünket egymásnak, úgy döntöttünk, hogy megnézünk egy filmet. Átmentünk a szobámba, Shawn keresett valami filmet, míg én vittem nasikat. Beraktam a filmet, majd elhelyezkedtünk az ágyon. Fejemet Shawn mellkasára döntöttem, ő pedig kezét körém kulcsolta. Még csak pár órája ismertük egymást, mégis megbíztam benne.

A film még csak a felénél járhatott, amikor éreztem a szememre nehezedő súlyt, már félálomban voltam, mikor hangokat hallottam kintről. Szemeim azonnal kipattantak. A francba. Haza jöttek apáék.



Never Leave You [S/N fanfiction] [Befejezett]Where stories live. Discover now