Prolog

15.6K 990 58
                                    

Decembrie, 2015

Îşi trecu mâna prin părul ei, simţind moliciuna acestuia precum mătasea.

Când o agăţase la bar, tipa nu prezentase nicio urmă de împotrivire. Flirtase chiar fără neruşinare. Ochii ei erau adânci şi albaştrii precum valurile misterioase ale mării. Nu era genul de tip care să bea până o făcea lată, dar în seara asta alesese să bea, pentru succesul său.
Şi de ce nu şi pentru o seară de sex cu o necunoscută... Dar dăduse pe gât pahar după pahar, lângă femeia căreia tocmai îi deschidea uşa camerei de hotel, până ce simnţise acea nevoie primară de a face sex, de a se afunda în trupul cald al unei femei.

Şi necunoscuta răspunsese cu teamă la început în faţa avansurilor lui. Dar se destinsese pe parcurs. Şi el simnţise dorinţa nebunească de a o avea pe ea.

— Eşti singură? o intrebase în cele din urmă.

Fata, femeia - pe Dumnezeu, formele ei arătau cât de femeie era! - stătuse un singur moment pe gânduri. Apoi răspunsese afirmativ. Şi el o invitase în camerele de sus ale hotelului. Nu părea o târfă. Era bine imbrăcată, cu blugi stramţi şi negri, o bluză de aceeaşi culoare întunecată şi cizme cu tocuri. Nu mirosea a parfumuri ieftine cu care obişnuiesc să se dea femeile mai puţin respectabile. Parfumul ei era suav, aproape inexistent. Trupul ei deborda de un parfum unic, feminin.

O simnţise tresărind când îi aşezase o mână pe talia subţire, dar probabil că femeia avea emoţii. Însă alcool-ul îi ajunsese demult la creier, îi inţeţoşase gândirea şi acum judeca alături de un alt creier, instinctul fiind mai mult decât animalic.

Închise uşa în urma lui şi întunericul înveşmântă încăperea. Ieri sosise în New York şi urma să se indrepte spre Londra în două zile. Noul restaurant pe care dorea să îl deschidă în Europa îl făcea să îşi dorească să pună lucrurile cap la cap înainte de a se îndrepta spre Connecticut, la domeniul familiei lui, pentru o minunată şi aşteptată vacanţă. Probabil că, îşi va lua această binemeritată vacanţă undeva prin iulie. Dar, momentan, voia să facă sex. Şi nu cu oricine. Îşi dorea să facă sex cu necunoscuta din faţa lui.

Se indreptă spre ea şi îşi aşeză o mână pe părul ei castaniu. Îl roti uşor şi o simţi cum tresare când îl aşază, toată acea podoabă capilară, pe un umăr, pentru a lăsa spre deliciul propriei vederi spatele uşor dezgolit de bluză.

Îşi lăsă capul în jos şi o sărută pe ceafă. O simţi tresărind şi femeia se întoarse cu faţa spre el. Avea o pereche de buze aşa de bine conturate... pline, mari şi extrem de apetisante. Îşi lăsă capul în jos şi se intrebă, în drumul lui spre gura ei, dacă va tresări din nou. Dar femeia nu o făcu. Îi cuprinse umerii, se ridică uşor pe vârfuri şi îşi deschise gura sub a lui. Şi îi simnţi gustul....

Era posibil ca o femeie să aibă aşa un gust divin? Nu îşi amintea să mai fi gustat aşa buze delicioase. Îi mângâie cerul gurii cu propria limbă şi o auzi gemând. Sunetul îi făcu corpul să pompeze şi mai mult sânge în vintre, simţi cum dorinţa devine insuportabilă şi extrem de vizibilă. Voia și trebuia să o posede aici şi acum!

Îi muşcă bărbia, iar femeia îşi lăsă capul pe spate, oferindu-i întru întâmpinare un gât ca de lebădă. Îi cuprinse picioarele pe după o mână şi trunchiul pe altă mână şi, fără a se opri un moment din a-i dezmierda mandibula, se îndreptă cu ea spre patul mare, patul din camera cea mai importantă a hotelului. O muşcă de obraz înainte de a o trânti pe pat.

Multe femei erau prea delicate pentru a-ţi permite să le bruschezi puţin în pat. Dar simnţea că această femeie nu e. Chiar dacă frica străluci în ochii ei pentru o fracţiune de secundă, dinţii ei albi muşcară buza de jos. Şi îi făcu stomacul să se strângă convulsiv. Desfăcu fermoarul cizmelor cu tocuri şi le lăsă să cadă pe podea, descoperind o pedichiură vopsită roz. Îşi trecu o mână peste gamba ei stângă şi urcă mai sus. Prin materialul pantalonilor, coapsele ei erau reci, emanând totuși o căldură promițătoare, astfel încât el işi dorea să le simtă interiorul.

Gustul dragostei- „Moştenirea"  Volumul |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum