Part 31

6.9K 716 122
                                    

~ Αφού δεν μπορώ να σου αλλάξω τα μυαλά λέω να στα τινάξω. ~

Το βραδυ που ξυπνησα ο Πετρος δεν ηταν δίπλα μου. Που μπορεί να πήγε? Έψαξα στο δωματιο αλλα δεν βρισκοταν μεσα και αποφασισα να κατεβω στο σαλονι. Μπορει να εχει αϋπνία και να μην μπορεί να κοιμηθει. Δυστυχως δε τον βρηκα. Μα που ειναι?

Κατεβηκα στο γκαραζ να δω αν λειπει καποιο από τα αυτοκινητα. Και οπως το ειχα προβλέψει. Η μηχανη του Πετρου λειπει.Μπορει να πηγε μια βολτα να ξεσκασει. Αλλα τετοια ωρα γτ δεν πηγε πιο νωρις?

Μηπως μετανιωσε που μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι? Θεε μου, μακαρι να μην ειναι αυτο και να βγηκε για μια απαλη βολτα.

Τον πηρα τηλέφωνο αλλα δεν το σήκωσε. Παράξενο! Το κινητο του το σηκωνει παντα. Ισως δεν το ακουσε. Του εστειλα μήνυμα μετα απο περίπου μια ωρα γιατί τα τηλεφωνηματα μου δεν τα άκουγε "Που εισαι,πετρο? Εισαι καλα? Σε παρακαλω παρε με τηλεφωνο, αρχίζω να ανησυχώ ."

Η ωρα ειχε παει δυο και δεν ειχα ακομα μιλήσει με τον Πετρο. Τωρα αρχιζω και ανησυχω πιο πολύ! Αχ, ρε Πετρο! Μηπως πρεπει να ξυπνησω τον Σωτηρη ή την Ελιζα? Οχι μωρε! Εχει παει μια απλη βολτα. Δεν ειναι αναγκη να τους ανησυχησω βραδιάτικα. Θα γυρίσει. Αλλά γιατι δεν σηκωνει το τηλεφωνο του?

Μηπως εχει νευριασει μαζι μου που δεν προχωρησαμε σημερα? Οχι δεν μπορεί! Ο Πέτρος δεν ειναι τετοιος χαρακτήρας. Δεν θα μου το εκανε ποτε αυτο.

Θα παρω τον Σταυρο! Φυσικά! Πως δεν το σκεφτηκα πιο νωρις? Πληκτρολογησα το κινητο του Σταυρου αλλα δεν ειχα καμια τυχη ουτε με αυτον. Μα που ειναι ολοι?

Το κινητο μου αρχισε να δονιζεται. Στην οθονη εμφανίστηκε ο αριθμος της Ειρήνης.

" Ουτε εσύ κοιμασαι?" Της ειπα

" Οχι, δεν μπορω, ανησυχω! Ειναι εκει ο Σταυρος?"

" Οχι! Τι δουλεια εχει εδω ο Σταύρος?"

" Μου ειπε οτι θα περασουν εκει το βραδυ τους."

" Οχι, ο Σταυρος δεν ηρθε καθολου απ'εδώ."

"Παραξενο!"

" Ειρήνη, ο Πετρος δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο.Νομιζω οτι κατι σκαρωνουν αυτοί οι δυο."

" Και ειμαι σιγουρη και τι ακριβως κάνουν."

" Τι εννοείς? "

"Προσεξε πως θα αντιδρασεις, σε παρακαλω."

" Ειρηνη άστα αυτα και μπες στο ψητό. "

Ο κλέφτης της καρδιάς μου. [✔ ]Where stories live. Discover now