Part 14

8.4K 863 38
                                    

~ Εμοιαζε με Παραδεισο η στιγμη μας μα ειχε μια γευση κολασης. ~

"Το ξερεις οτι μπορουμε να κοιμηθουμε οτι ωρα θελουμε και να κανουμε οτι θελουμε." μου ειπε ο Πετρος ψιθυριστα στο αυτι .Ειναι τοσο σεξυ οταν το κανει αυτο. Θαλεια συγκεντρωσου.

"Και τι εχεις στο μυαλο σου?"

"Θα μαθεις σε λιγο." μου εκλεισε το ματι πονηρα και εφυγε .Μπορουμε να βαλουμε αλλο ενα συν στην αποφαση μου να ερθω εδω.

Πηγα και εγω με την σειρα μου στο δωματιο μου. Φορεσα κατι κοντες πιτζαμες που βρηκα στην ντουλαπα μου και ξαπλωσα στο κρεβατι να δω τηλεοραση.Δεν βρηκα κατι ενδιαφερον και αποφασισα να εξερευνησω λιγο παρα πανω το δωματιο μου. Μπηκα στο μπανιο και αρχισα να ψαχνω τα ντουλαπια. Πετσετες, πετσετακια, σαμπουαν, χτενες. Ωωω ενα αρωμα ." Chanel No 5 " . Αλατα για το μπανιο, ελαια , οτι θελει μια κοπελα. Βγηκα απο το μπανιο και μπηκα στην ντουλαπα μου.Πηγα να ανοιξω ενα συρταρι και ακουσα τη φωνη του Πετρου.

"Θαλεια."

"Στην ντουλαπα ειμαι." ειπα και κοιταξα το συρταρι με τα εσωρουχα μου. Ωραια ειναι σκεφτηκα. Το εκλεισα και ανοιξα ενα αλλο. Καλτσες και καλσον.

Την εμφανιση του εκανε ο Πετρος. Στεκοταν ακουμπισμενος στην πορτα φορωντας μονο το μαγιο του.Πρεπει να συνηθισω σε αυτες τις εμφανισεις του. Κοιτα αλλου, Θαλεια, κοιτα στα ματια του.

"Γιατι φορας το μαγιο σου?"

"Κι εσυ θα το βαλεις."

"Τωρα." μαλλον το "θα μαθεις σε λιγο" μολις εφτασε.

"Ναι."

"Οκ"

"Θα περιμενω στο κρεβατι σου μεχρι να αλλαξεις." ειπε και εφυγε.

Ωρα να ενφανιστεις μπροστα στον Πετρο μονο με το μαγιο σου. Ενταξει εχω λιγο αγχος. Ποτε μου δεν εχω εμφανιστει μπροστα του με μαγιο. Υπαρχει η πρωτη φορα για ολα ,ετσι?

Εψαξα στο συρταρι μηπως βρω κανενα...Βρηκα ενα μπικινι ασπρο. το πανω μερος ηταν στραπλες μια πεταλουδα στο κεντρο, ενω το κατω μερος ηταν στιλ μπραζιλ. Αυτο ειναι τελειο!

Εκλεισα την πορτα του δωματιου και φορεσα το μπικινι μου. Κοιταχτηκα στον καθρεφτη να δω αν μου παει. Ενταξει ειναι λιγο τολμηρο για την περισταση αλλα δεν πειραζει. Μηπως να του πω οτι το μαγιο ειναι λιγο τολμηρο και να το ακυρωσουμε? Δειχνει και το στηθος μου λιγο υπερβολικο.

Ο κλέφτης της καρδιάς μου. [✔ ]Where stories live. Discover now