Part 6

9.1K 938 42
                                    

~ Οταν λεμε "να προσεχεις" σε καποιον δεν ειναι γιατι ειναι απροσεχτος αλλα γιατι μας ειναι πολυ πολυ σημαντικος!~

Εχει αισθηματα για μενα ή ηταν απλα μια στιγμη αδυμανιας? Δεν μπορει να εχει αισθηματα για μενα τοσες κοπελες τον κυνηγανε, σιγα μην κοιταξει εμενα. Προσπαθησα να βγαλω απο το μυαλο μου τον Πετρο αλλα ηταν σχεδον αδυνατον. Κατεβηκα στην κουζινα να φαω κατι. Παντα οταν ειμαι αναστατωμενη καταληγω να τρωω ή να φτιαχνω οτιδηποτε εχει σχεση με φαγητο. Πηρα ενα σαντουιτς στα χερια μου και κατευθυνθηκα σε ενα παγκακι. Τι θα κανω εγω τωρα , με τι θα ασχοληθω να περασει η ωρα ?

Κοιτουσα τα παιδια που επαιζαν και στο μυαλο μου ηρθε η Κατερινουλα.Ετρεξα αμεσως να βρω την Κυρ. Μαρια να μαθω τι εγινε.Τη βρηκα να στρωνει το τραπεζι για το μεσημερι.

"Κυρ. Μαρια τι εγινε με την Κατερινουλα μας τελικα?Θα την υιοθετησουν?"

"Δεν ξερω παιδι μου, παντως μου ειπαν οτι την συμπαθησαν και θα ξαναρθουν την επομενη Κυριακη."

"Μαλιστα , σου ειπε ο Πετρος τιποτα πριν φυγει?"

"Μου ειπε να σε προσεχω" Αυτο το παιδι δεν θα αλλαξει, λες και δεν μπορω να προσεχω τον εαυτο μου

"Μηπως ανεφερε ποτε θα ερθει?"

"Οχι, ασε τωρα την κουβεντα και ελα να με βοηθησεις"

Αφου ετοιμασαμε το μεσημεριανο, τα παιδια καθισαν να φανε. Εγω δεν πεινουσα και ανεβηκα στο δωματιο μου. Ξαπλωσα στο κρεβατι και με πηρε ο υπνος. Οταν σηκωθηκα η ωρα ηταν εξι το απογευμα. Κατεβηκα κατω στο σαλονι και εκατσα να χαζεψω λιγο τηλεοραση.

Η μερα μου ηταν τοσο βαρετη χωρις τον Πετρο, και ειμαι σιγουρη οτι ολες οι μερες μου θα κυλησουν ετσι αν δεν βρω κατι να ασχοληθω.

******

Εχουν περασει τεσσερις μερες απο τοτε που εφυγε ο Πετρος . Δεν με εχει επισκεφτει ακομα. Τελικα ο φοβος θα γινει πραγματικοτητα.

"Θαλεια, Θαλεια τρεχα ο Πετρος στην τηλεοραση" ακουστηκε μια φωνη που με διεκοψε απο τις σκεψεις μου.

"Τι?" ειπα και αρχισα να τρεχω.

"Σημερα το πρωι, το συνεργειο του καναλιου μας εντοπισε την γνωστη οικογενεια Νικολαου σε ενα πολυτελες εστιατοριο με τον μονακριβο γιο τους. Καλα ακουσατε αγαπητοι μου τηλεθεατες. Μετα απο 17 χρονια ξαναβρηκαν τον γιο τους , Πετρο, που θεωρουσαν νεκρο. Συντομα κοντα σας μετα τα διαφημιστικα μηνυματα. Μεινετε συντονισμενοι για περισσοτερες ειδησεις." οση ωρα ελεγε αυτα η παρουσιαστρια της εκπομπης δειχνανε ενα βιντεακι με τον Πετρο και την οικογενεια του.

"Δεν ηταν κουκλος ο Πετρος μας ?" ειπε η Κυρ. Μαρια μαλλον απευθυνομενη σε ολους και οχι σε καποιον συγκεκριμενο.

Μετα τις διαφημισεις στην εκπομπη μιλουσε ενας δημοσιογραφος ακομη και για τι φαγητο φαγανε. Καλα δεν εχουν να ασχοληθουν με κατι πιο ενδιαφερον απο το τι τρωει ο Πετρος?

"Να πουμε επισης στους φιλους μας τους τηλεθεατες οτι ο Πετρος δεν ηταν μονος του."

" Τι?' ειπα μολις ακουσα τον δημοσιογραφο.

"Συνοδευοταν απο μια υπεροχη νεαρη" Μη χασει σκεφτηκα ειρωνικα. Να μαντεψω? Μηπως ειναι κανενα μοντελο?

"Παμε να δουμε το σχετικο βιντεο, παρακαλω , και θα σχολιασουμε μετα."

Αρχισε να δειχνει οσα ειχε αναφερει προηγουμενως ο δημοσιογραφος μεχρι που εφτασε στο σημειο που με εκαιγε πιο πολυ. Με ποια κοπελα ηταν μαζι ,την οποια γνωρισε και στους γονεις του.

Ο Πετρος να ειναι διπλα με την Ελενα και να μπαινουν σε ενα πανακριβο αμαξι και να φευγουν μαζι. Αυτο που βλεπω ξεπερνα καθε φαντασια. Πως μπορει να μου το κανει αυτο? Ακομα θυμαμαι πως εκανε οταν του ειπα οτι εκεινη φταιει που πιστεψα οτι θα με ξεχασει. Και τωρα ειναι και ζευγαρι.

Ηθελα να τα σπασω ολα, αντι αυτου πηγα στο δωματιο μου και εβαλα τα κλαματα. Ισως να μην εκλαιγα επειδη τους ειδα μαζι αλλα γιατι ηταν με καποια αλλη ενω φιλησε εμενα.

Μετα απο αρκετο κλαμα τα ματια μου εκλεισαν και βυθιστηκα σε εναν γλυκο υπνο.

************

Γεια σας!!

πως σας φανηκε το κεφαλαιο??ελπιζω να σας αρεσε!! Λοιπον τι λετε οτι θα γινει στην συνεχεια, πως θα εξελιχθει η ιστορια?? εκφραστειτε ελευθερα, ολες οι γνωμες ειναι αποδεκτες........Mallou<3

Υ\Γ: ευχαριστω οσους ψηφιζουν και σχολιαζουν την ιστορια μου και ιδιαιτερα αυτο το κοριτσι (Anna-lovepiece) που σχολιαζει και ψηφιζει τις ιστοριες μου. Αμα θελετε ριξτε μια ματια στις ιστοριες της , ειναι πολυ ωραιες.

Ο κλέφτης της καρδιάς μου. [✔ ]Where stories live. Discover now