Part 18

9.2K 868 60
                                    

~ Το θεμα ειναι να εισαι επιθυμια καποιου οχι υποχρεωση. ~

"Θελω να σου πω"

"Θαλεια πρεπει να φυγω"

"Τοσο επειγον ειναι?" μου ειχε καρφωθει η ιδεα οτι πηγαινε στην Σοφια.

"Πολυ." ειπε με ενα χαμογελο. Τον χτυπας τωρα ή δεν τον χτυπας? Βλακα.

Δεν ειπα τιποτα αλλο και εφυγα για το δωματιο μου χτυπωντας την πορτα πισω μου. Εγω φταιω που νοιαζομαι. Ειμαι πολυ χαζη. Ξαπλωσα στο κρεβατι μου και ειδα στην τηλεοραση μια ταινια που επαιζε.

Η ωρα ηταν περιπου 12:30 οταν τελειωσε η ταινια και ο Πετρος δεν ειχε γυρισει ακομα. Ωραια τωρα κοιταω και τι ωρα θα ερθει. Θαλεια, συνελθε. Αντε ωρα για υπνο.

****

Οταν ξυπνησα απο τον συνηθισμενο μου εφιαλτη ηταν ξημερωματα, περιπου 5:30. Ευτυχως που δεν ξυπνησα πιο νωρις να τρεχω στο δωματιο του Πετρου.

Σηκωθηκα απο το κρεβατι και αποφασισα αφου εχω χρονο μεχρι να παω στο σχολειο να κανω ενα μπανιο και να φτιαξω τα μαλλια μου μπουκλες. Τουλαχιστον ετσι θα περασει η ωρα.

Αφου τελειωσα με τα μαλλια και το λιγοστο βαψιμο μου επρεπε να βρω τι θα φορεσω. Διαλεξα μια ασπρη μπλουζα με ενα τζιν κολαν. Η ωρα ηταν 7:20 και ημουν ετοιμη. Κατεβηκα στην κουζινα και βρηκα τηνκυρ. Σοφια να ετοιμαζει το πρωινο. Την βοηθησα λιγο και περιμενα και την υπολοιπη οικογενεια να κατεβει.

****

Σε ολη την διαδρομη για το σχολειο δεν ειχαμε ανταλλαξει κουβεντα με τον Πετρο. Δεν εμαθα που ηταν χθες ουτε με ποια και ηθελα να παραμεινει ετσι για το δικο μου καλο. Αμα ηξερα να οδηγαω δεν θα τα περνουσα ολα αυτα . Ισως θα πρεπει να μιλησω με τον Σωτηρη γι'αυτο .

Η μερα σημερα περναει βασανιστικα αργα. Ευτυχως πυ εχω και την Ειρηνη . Η γνωμη της για το χθεσινο επεισοδιο ειναι οτι ο Πετρος μαλωσε με το παιδι για μενα, αλλα αυτα ειναι απλα θεωριες της Ειρηνης. Εγω πιστευω οτι του εθιξε τον ανδρισμο του οταν τον αποκαλεσε "γατακι", γι' αυτο και τον χτυπησε.

Την τελευταια ωρα ο διευθυντης μας ανακοινωσε οτι μπορουμε να φυγουμε πιο νωρις γιατι η καθηγητρια μας ειναι αρρωστη. Ενημερωσα τον Πετρο με ενα απλο μηνυμα να μην με περιμενει και πηγαμε για καφε με την Ειρηνη και καποια αλλα παιδια της ταξης μου, τον Νικο, την Κατερινα και τον Γρηγορη.

Ο κλέφτης της καρδιάς μου. [✔ ]Where stories live. Discover now