Kapittel 40 - The Big Ending

154 9 0
                                    

Emily pov

"Because I'm happy..." Nynna jeg og gikk til sofaen. Louis, som satt på sofaen, smilte og dro meg ned. Han kysset meg raskt på munnen. "Vi er offentlig sammen." Hørte jeg Harry sa som kom ned trappa med Lucy. Jeg smilte. "Gratulerer! Jeg visste det!" Jeg smilte stort.

"Tre gravide kvinner var hos legen for en rutinesjekk. Den første kvinnen, en brunette, sa hun var sikker på at hun kom til å få en jente fordi hun var øverst når hun lå med mannen sin. Den andre kvinnen sa hun garantert ville få en gutt, for hun lå underst. Blondinen klasket seg i pannen og sa: 'Å nei! Valper!' " Sa Harry-

"Harry mobber meg for jeg er blond.." Mumlet Lucy. Jeg lo. "Jeg er også blond." Jeg blunket til Lucy. Lucy smilte stort.

"Skoleferie!" Ropte jeg og satte meg ned vedsiden av Louis. Louis smilte og holdte rundt meg. "Da blir det kos." Sa Louis. Jeg ristet på hode. "Husk, jeg har termin om 2 uker. Det blir ikke så mye kos." Sa jeg. "Stemmer... Stemmer..." Mumlet Louis. Jeg smilte.

Plutselig måtte jeg veldig tisse. Jeg merket ikke det før jeg faktisk tisset på meg. Det va... Jeg holdte meg på magen. "Faen! Vannet gikk!"

--------------

Liten siste kapittel. Jeg sier ifra når bok 2 er ute ;) Skal lage cover og sånt nå, men skal lage kapittel 1 i morgen viss jeg har tid eller til uka en gang ;)

xx H

Btw. Følg min nye twitter;  HellisThePower


My Teacher! IWhere stories live. Discover now