Kapittel 30-Gratulerer med dagen folkens! 17. Mai ❤️

227 10 6
                                    

Emily pov

"GRATULERER MED DAGEN!!" Jeg åpnet opp øynene og så folk i budnad på rommet. "Har jeg bursdag?" Spurte jeg. "Det er 17. Mai." Sa Jack som holdte hånden til Lola.

Jeg kom akkurat på at vi ikke har funnet Nico enda. Øya mine ble store. "VI KAN IKKE FEIRE!!" Skrek jeg så Louis våknet.

Han så på meg med tårer i øynene. Jeg tørket de vekk og kysset han på pannen.

"Hvorfor?" Spurte Nick. Harry og Lucy kom inn på rommet. "Nate er her." Sa Harry da Nate kom inn og så på oss redd.

Jeg dro på en t-skjorte og løp til Nate. "Ja?" Spurte jeg redd. "Aner ikke hvor han er..." Nate ristet på hode. "Det var en lapp på rommet. Det står: Ikke lett etter gutten, da blir det ille ute for Han." Sa Harry.

"Vi leter ikke etter han!" Louis reiste seg opp fra sengen. "Vi må det." Jeg gikk til Louis. "Han kan død viss vi leter etter han." Sa Louis redd. "Det er bare noe personen sier..." Sa jeg.

"Hva skjer?" Spurte mamma. "Nico ropte på Louis i går kveld. Vi gikk dit og da var han ikke der og vinduet var knust." Snufset jeg.

***

Louis og jeg gikk rundt omkring ute og prøvde å lete etter Nico. Det var mange som var ute som hadde pyntet seg.

Nate og ei politidame kom mot oss. Folk så rart på oss, og fans tok bilde.

"Dette er Amamda." Sa Natw og pekte på damen. Hun nikket.

"Vi tror hvor han er." Sa Amanda. "Hvor?" Spurte Louis. Amanda og Nate så på hverandre. Jeg tok tak i hånden til Nate. "Hver så snill å fortell oss det." Sa jeg og klemte hånden hans.

Nate dro meg inn i en klem og ga meg kos. "Det er en gammel venn av Zayn." Hvisket Nate. Jeg trakk meg unna Nate og så på han dumt. "Hvem?" Spurte jeg.

"Naughty Boy." Sa han. "Blæ!" Sa Louis. "Han fyren Lou krangler med?" Spurte jeg. Nate nikket. "Å herregud! Vi må dit med en gang! Han skal få en på trynet!" Skrek Louis.

"Dere burde være hjemme." Sa Amanda. "Nei. Vi blir med." Sa Louis. Amanda ristet på hode. "Nate. Hjelp oss her." Jeg så på Nate. "Jeg beklager." Sa Nate.

"DET VAR SOM SVARTE DA!! DET ER SØNNEN MIN DERE SNAKKER OM HER!!! OGSÅ FÅR JEG IKKE LOV TIL Å VÆRE MED Å HENTE HAN FRA KIDNAPPEREN!!!" Skrek Louis med fulthals. Folk stirrer på oss mer.

"Greit, men ikke gjør noe." Sa Amanda. Vi ble med Amanda og Nate til politibilen og vi satte oss inn.

Jeg satte meg ned i midten og tok på belte. Jeg holdte hånden til Louis. Nate begynte å kjøre.

"Vi kommer aldri til å få en normal liv." Sa Louis. "Er ikke dette normalt?" Fniste jeg. Louis himlet med øynene. "Vi finner han." Sa jeg og kysset Louis på kinnet.

Louis så på meg og kysset meg på munnen. Leppa våres gikk i takt, mens tunga våres lekte med hverandre.

Vi trakk hverandre sakte fra hverandre og tok pannene våres på hverandre, så vi var panne til panne.

"Jeg håper det." Louis plasserte hånden sin på låret mitt og strøk tommelen.

"Vi er framme." Sa Nate. Jeg tok av belte og vi gikk ut.

Vi var utenfor en låve. "Er du sikker?" Spurte Louis. "Nei." Sa Nate og fant fram pistolen. Det kom mange politifolk som var rundt hele låven.

Amanda fant fram pistolen sin også. De gikk foran oss. Vi gikk etter. "Sikker på at dere skal være med?" Spurte Nate da vi var utenfor døren. "Ja." Sa jeg og Louis i kor.

Nate sparket opp døren. "POLITIET!!" Ropte Nate og Nate og Amanda løp inn. Vi gikk etter. "HJELP!!!" Hørte noen rope. Jeg så meg rundt.

"Der." Louis pekte oppe. Jeg så opp og så Nico ble holdt rundt av Naughty Boy. Amanda og Nate så dit. "Slipp guttungen!" Ropte Amanda mens de gikk mot der.

"Hvorfor gjør du dette?" Spurte Louis da vi gikk sakte opp. "Hvorfor? Det var godt spørsmål." Sa Naughty Boy.

"Pappa!" Skrek Nico med tårer i øynene. "Hvorfor spurte han." Sa Nate. "Jeg hater Louis. Når Zayn ikke var med i One Direction, når han sluttet, så var han med meg hele tiden. Vi var bestevenner. Jeg kranglet mye med Louis og gjorde som Louis og Zayn ble uvenner, det elsket jeg. Når Zayn begynte igjen, var han ikke med meg lenger." Sa Naughty Boy. "Når sluttet Zayn?" Hvisket jeg.

"Sommerferien." Hvisket Louis. "Og begynte igjen den dagen jeg møtte deg på festen, derfor jeg var der." Hvisket Louis.

"Slipp guttungen!!" Skrek Nate. "Hva skjer viss jeg ikke gjør det?" Spurte Naughty Boy. "Det vil du ikke vite." Sa Amanda.

Naughty Boy slapp Nico så han datt ned på bakken.

Nico løp til Louis. Louis bærte han opp. "Du er arrestert for kidnapping."

My Teacher! IWhere stories live. Discover now