Kapittel 4

560 18 0
                                    

Emily pov

Jeg og Louis fikk en rom vi skulle sove i, for jeg er utrolig full, så isteden for å klø på Louis og prøver å kle av han der, fikk vi være på en rom.

Louis la seg på siden. "En dag, skal jeg fortelle deg det." Sa Louis og kysset meg på kinnet.

"Natta." Mumlet jeg. Jeg la meg opp på Louis og sovnet.

***

"Se så søtt. De er bare så nydelige." Hørte jeg flere si.

Jeg åpnet opp øyne sagte og så jeg lå på Louis naken. Begge var nakne. Jeg så på guttene som fniste og tok bilder.

Heldigvis var dynen over meg. Vent!!

Jeg gjemte meg under dynen og prøvde å gjøre som Louis våknet.

Jeg kilte han. Han lo litt. "Venna dine tar bilder." Sa jeg. "Så? Åh!!" Sa Louis.

"Dere legger ikke det ut noen steder!!" Skrek Louis. "Hvorfor ikke? Dere er så søte." Fniste Niall. "Hva syntes dere om en lærer som er sammen med eleven sin?" Spurte Louis. "Nei, det er ikke lurt." Sa Liam.

"Åh!!" Sa Harry. "Louis er læreren til Emily!" Sa Harry. "Hva?" Spurte de andre. "Og hva skjer med at fans finner ut av det?" Spurte Louis.

Jeg gikk opp fra dyna. "Fans?" Spurte jeg. "Det tar vi senere..." Mumlet Louis. "Vet hun ikke hvem du er?" Spurte Niall.

"Louis Tomlinson." Sa jeg bestemt. "Har du søkt på han på nette?" Spurte Zayn. "Jeg søker ikke opp kjærestene mine på netter..." Jeg himlet med øyne.

"Ingen på skolen vet hvem jeg er!" Sa Louis bestemt. "Jeg fant fram telefonen min fra gulvet og la meg på siden og tok dynen over meg og gikk på Google. Jeg søkte på Louis Tomlinson.

"Louis Tomlinson er en britisk popsanger og medlem av gruppa One Direction. Han var på audition til The X Factor i 2010." Sto der. Mer orket jeg ikke lese nå.

"Band? Øh?" Jeg så på Louis. Louis smilte svakt. "Beklager?" Sa han litt usikkert. "Det tenner meg faktisk litt." Sa jeg og kysset Louis på halsen.

"Hade!" Sa guttene og forsvant ut døren.

***

"La verden få vite det!" Sa jeg og satte meg ned i gulvet foran Louis. "Verden vet det vennen." Sa Louis og holdte rundt meg.

"Jeg mener skolen! Vi henger opp plakat! Det gjør vi!" Fniste jeg. "Hva skal jeg si da? Jeg vil være sammen med deg offentlig!!" Sa Louis oppgitt. "Da gjør vi det." Sa jeg og tok på låret til Louis.

"Nei, det kan vi ikke." Sa Louis. "Hvorfor ikke?" Spurte jeg. "For jeg er læreren din." Sa Louis og kysset meg på halsen.

"Hva er så farlig at du får sparken?" Spurte Liam. "For jeg vil jobbe." Sa Louis. "Men vi skal snart på turné..." Sa Harry.

"Turne? Tuller han?" Spurte jeg og så på Louis. Plis si at han tuller... Plis... "Nei. Det er ikke tull.." Louis kysset meg på hode. "Men..." Mumlet jeg.

"Du kan ikke være med viss vi ikke gifter oss før jeg drar på turne." Sa Louis.
Jeg snudde meg og satte meg på knærne. "Hei! Hvorfor kan vi ikke det?" Spurte jeg.

"Hva?" Fniste Louis. Jeg så på han.

Ja, jeg er kanskje for ung til å gifte meg, men jeg vil... Være sammen med han resten av livet.. Sprøtt? Øh?

"Åh. Du mener det." Sa Louis. Jeg nikket. "Vi har ikke vært sammen så lenge..." Sa Louis og flettet hånden sin i min.

"Men jeg elsker deg og jeg..." Åh.. Jeg lukket igjen munnen min så fort som mulig. Jeg sa akkurat E ordet. "Jeg elsker deg å..." Louis smilte. Jeg smilte stort og kysset Louis på munnen.

"Kan vi ikke.. Jeg vil... I dag?" Spurte jeg og så i øyne til Louis. "Du vet det ser dumt ut at en elev er gift med en lærer? Ikke sant?" Spurte Louis.

Det gjør kanskje det...

Jeg så på Louis med valpefjes. "Viss du blir lykkelig av det og ja... Jeg elsker deg så utrolig høyt." Sa Louis. "Såå?" Spurte jeg og smilte. "Emily Leeds, vil du gifte deg med meg i dag?" Spurte han.

"Dere er gærne!!" Skrek guttene. "Ja." Jeg kysset Louis på munnen.

"Dra hjem til deg, hent kjole, vi drar på skolen og henter Chris og Lucy og vi gjør det... Hos... Hjemme hos meg! Guttene ordner alt mens vi ordner oss. Zayn kjøper ring. SUPERT!!! RUN!!" Sa Louis. Louis hjalp meg opp og vi løp ut.

Jeg løp hjemover mens Louis løp til han.

Jeg løp opp til rommet og fant en svart kjole uten stropper, Støvell over knærne og en kul veske. (Bilde)

Jeg tok de på meg og fant en fin enkel kjole og la den i posen. Jeg løp ut der var allerede Louis med en dress. Jeg låste døren og vi satte oss ned i bilen hans og vi kjørte av gårde til skolen.

Jeg gikk ut av bilen og ventet på Louis. Han fletter hånden sin i min og vi løp inn. Det var utrolig mange som så på oss.

Vi baket på klasserommet vi skulle være. Vikaren for Louis åpnet opp døren. "Mr. Tomlinson er du tilbake? Miss Leeds, skal du bli med resten av dagen?" Spurte hun.

"Mrs..." Mumlet jeg. "Du er ikke gift." Sa Peter. "Ikke enda nei!" Jeg dro Louis inn og dro opp Nick mens Louis dro på Lucy. "Hva er det som skjer?" Spurte Lucy.

Jeg så meg rundt i klasserommet og fant en rund greie. Jeg gikk til den og tok den på gifteringen.

Jeg gikk tilbake til de andre og flettet hånden min i Louis din og hviste gifteringen.

"Faen? Kødder du?" Spurte Nick. "Nei! Kom igjen da!" Sa Louis ivrig. "Faen!! Jeg visste at Louis og Emily var sammen!" Sa Peter.

"Hvorfor skal vi være med?" Spurte Lucy. "Vi skal hjem til Louis så jeg kan bli Mrs. Tomlinson." Sa jeg ivrig og dro Lucy og gikk ut med alle sammen. Nick fulgte selvfølgelig med.

Vi gikk inn i stua og dem hadde ordnet bord med pynt, duk og alt sånt. Det var en enkel bord der også med mat. Sikkert Harry som laget maten.

"Det er nydelig." Sa jeg og smilte. "Gå å skift." Louis kysset meg på kinnet. Jeg løp opp og skiftet til hvite kjolen og gikk ned. Når jeg var nede var allerede Louis plasert der vi skal stå og de andre satt ved spise borde og det var en prest her allerede.

"Hvordan klarte dere få en prest så hastverk?" Fniste jeg og gikk til Louis. "Det vil du ikke vite..." Sa Harry.

"Kanskje ikke." Fniste jeg. "Du ser faktisk ut som en jente." Sa Louis og kysset meg på kinnet. "Det var den verste kommentaren ever." Fniste jeg.

"Er dere sikre på at dere vil gjøre dette?" Spurte presten. Begge nikket. "Dere er gærne!" Sa presten. Alle Mumlet i enighet. Jeg fniste.

*Hopper over bla bla bla bla...*

"Vil du, Louis William Tomlinson... *bla bla bla*?" Spurte Presten. "Selvfølgelig!" Sa Louis. "Vil du, Emily Leeds..." Jeg avbrøt presten. "JA!!" Skrek jeg. "Ringene." Sa presten. Harry og Liam kom til oss. Jeg tok av den randome greia på fingeren og tok på den nydelige gull ringen på. Jeg snudde meg mot Louis som har allerede gjort det.

Louis flettet hånden sin i min. "Da kan du kysse bruden din." Sa Presten.

Louis lente seg inntil meg og kysset meg på munnen hardt.

Jeg er kanskje ung og dum, men jeg elsker han... Kan ikke klage...

Louis, vi skal være sammen for alltid...❤️

My Teacher! IWhere stories live. Discover now