Kapittel 12

324 9 0
                                    

1. Mai 2015

Louis pov

Jeg er så fuckings betatt av Emily. Hun er den søteste, hotteste, snilleste, kuleste jenta jeg noen gang har sett pluss pluss! Hun skulle bare ha visst hvor høyt jeg elsker henne!

Emily og jeg gikk ute i gaten sammen. Denne gangen brukte Emily krykker. Det er utrolig mange som tar bilder av oss.

"Hva tenker du på?" Spurte Emily. "Deg." Sa jeg og kysset Emily på kinnet. "Aww..." Sa Emily.

Telefonen min ringte. Jeg tok opp telefonen min. Simon Cowell sto det. Jeg svarte og tok telefonen inntil øre.

"Tomlinson."

"Det er Simon. Lenge siden sist."

"Det har vært en stund siden sist ja."

"Skulle ha ringt når jeg så alt på TV som har skjedd i det siste. Er det sant at du er gift og venter en barn? Og hun reddet Nicolai og har brekt benet?"

"Du har fått med deg mye ja. Ja, det stemmer. Hun går med krykker." Sa jeg. Emily så rart på meg.

"Turneern har blitt flyttet til uka."

"TIL UKA?!?!"

"Ja, er det ett problem?"

"Jeg er bare... I utlandet... Med Emily..."

"Dere må ta flyet hjem i kveld. Jeg kommer til dere senere i dag når dere har kommet hjem."

"Men jeg... Jeg er på reise med kona mi. Jeg har ikke fått vært alene med kona mi i en uke en gang." Sa jeg oppgitt.

"Jeg beklager. Jeg kan spandere en tur til dere etter turneern."

"Har vell ikke noe annet valg? Hade." Sa jeg og la på. "Hva skjer?" Spurte Emily som stoppet. Jeg stoppet opp og så trist på Emily. "Em, vi må dra hjem i dag. Fort som mulig..." Sa jeg.

"Why?" Spurte Emily. "Turneern begynner til uka isteden for om noen få uker..." Sa jeg oppgitt. "Og Simon kommer i kveld..." Mumlet jeg. "Simon...?" Spurte Emily.

"Managen vår." Mumlet jeg. "Åh..."

*Når de er uten for huset til Louis*

Ingen vet at vi kommer hjem i dag så får se hva de sier.

Vi gikk inn og tok av oss skoa. Emily lot krykkene være her og vi gikk til stua.

Guttene var her, Nico, Nick og Lucy. Aldri sett alle samlet?

Alle så mot oss. "PAPPA!! MAMMA!!" Ropte Nico og løp til oss. Jeg bærte han opp og ga han kos. "Hei gutten min." Sa jeg og kysset han på pannen.

Nico strakk armen sin til Emily. "Åssen går det?" Spurte Nico. "Helt fint." Fniste Emily og koste Nico på kinnet.

Jeg tok ned Nico igjen og de andre kom til oss og ga oss kos. "Hva gjør dere her så tidlig?" Spurte Liam. "Simo..." Mer fikk ikke jeg sakt før det ringte på.

Nico løp til døren. Inn kom Nico og Simon. "Simon skulle komme i dag." Fniste jeg.

"Hvem er dama?" Spurte Simon og ga en sånn guttehilsen med meg.

Emily pov

"Hun med bandasje." Fniste Louis. Simon rakte fram hånden. "Simon Cowell. Managen til 1D." Sa han. Jeg tok hånden til Simon. "Emily Leeds  Tomlinson. Kona og samboren til Louis." Sa jeg og shaket hånden til Simon og vi slapp den.

"Samboren?" Sa de andre. "Em skal flytte hit." Sa Louis. Jeg smilte for meg selv. "Ja, skal vi bare stå her eller hva?" Spurte Zayn. "Godt poeng." Sa Harry.

"Skal du flytte fra oss?" Sa Nick og tok på skulderen min. Jeg snudde meg mot Nick og tok han på kinnene. "Jeg elsker deg altså, virkelig, men ja." Sa jeg og kysset Nick på nesen.

"Jeg flyttet jo akkurat til dere jo..." Mumlet Lucy. Jeg lo.

Nico tok fingrene mine og holdte de. "Hei Nico." Sa jeg og rufset han i håret. Louis kom nærmere meg. "Kan du ta Nico, broren din og Lucy opp til rommet?" Hvisket Louis. Jeg nikket. "Men først må vi snakke med Nico." Sa Louis. Igjen nikket jeg.

"Vi kommer snart." Sa Louis og gikk til kjøkkene. Jeg haltet til kjøkkene mens Nico holdte meg. "Gjør det vondt?" Spurte Nico. "Ja, litt." Sa jeg. "Det er bare min feil..." Sa Nico. "Nei, det er dumme mamma din sin feil." Sa jeg da vi gikk inn på kjøkkene.

Jeg lukket igjen døren og satte meg ned. Jeg bærte Nico på fanget. Louis satt allerede andre siden av borde.

"Emily og jeg må fortelle deg noe, Nico." Sa Louis og holdte hånden min over bordet. Nico så spendt på oss.

"Vi vet at du ikke vil ha en bror eller søster..." Begynte jeg. "Men du skal få en bror eller ei søster. Emily skal få barn." Fortsettet Louis.

Nico så på meg sjokkerende. "Du skal bli en storebror." Sa jeg og smilte. Nico bare så på meg. En liten smil vokste på leppene til Nico. "Du får en lille bror eller lille søster." Sa jeg etterpå.

Nico smilte kjempe stort og ga meg kos og klemte meg. "YES!!" Sa Nico.

Nico hoppet av fanget mitt og løp til døren. Han åpnet opp døren og løp ut. "JEG SKAL BLI STORE BROR!!!!" Skrek Nico. Jeg fniste og hoppet til Louis og satte meg på fanget hans.

"Han ble glad." Fniste Louis. "Sier du det." Sa jeg og kysset Louis på munnen.

Louis sklei tungen sin i munnen min og begynte å leke med den. "AU!!" Ropte jeg og trakk meg unna. "Piercingen gjorde vondt..." Mumlet jeg. Louis fniste.

"Få se på den." Sa Louis. Jeg tok ut tungen og Louis studerte piercingen. "Du blør." Sa Louis.

Jeg fikk helt panikk. Jeg så meg rundt.

Louis ristet på hode og reiste seg opp og hadde meg i armene sine og han gikk ut av kjøkkene.

"Det er ikke farlig. Jeg har aldri hatt det, men vi må rense det." Fniste Louis. "Kommer snart igjen.... Emily får panikk pga. en ny piercing." Fniste Louis. "Det er ikke morsomt!" Freste jeg.

"Elsker deg." Sa Louis og kysset meg på nesen. "Ja, ja..." Mumlet jeg. Louis ristet på hode og gikk opp trappen og inn på bade.

Etter 10 minutters tid på bade med rensing og klining, gikk vi ned igjen.

Louis slapp meg og gikk til gangen og kom tilbake med krykkene mine. Jeg tok tak i krykkene og lente meg på den. "Lucy, Nick kom. Hvor er Nico?" Spurte jeg. "Han løp opp til rommet hans mens han skrek av glede." Fniste Harry.

Jeg himlet med øyne og hoppet opp trappen. "Du bruker hundre år." Fniste Nick og kom under benet mitt. Jeg havna på skulderen til Nick. Jeg mistet krykkene og holdte godt rundt Nick.

"Jeg hater deg bruttern!" Skrek jeg. Nick lo. Nick gikk til rommet til Louis og slang med ned i sengen. Lucy kom inn med krykkene.

"Vi skulle ha ringt, men du hadde vel klikker for du er i utlandet, det er dyrt og bla, bla..." Sa Nick og satte seg ned vedsiden av meg. "Ja, ehm.... Ja..." Mumlet jeg.

"Vi hørte av gutta at du er gravid." Sa Lucy og satte seg ned vedsiden av meg. Jeg smilte.

Den følelsen av å vite at jeg skal bli mamma, det er ubeskrivelig! Virkelig!

"Vil dere se ungen?" Spurte jeg ivrig. Nick og Lucy nikket. "Vent her." Fniste jeg og hinket til trappen. "Kjære?" Spurte jeg.

Jeg så mot sofaen der Louis så opp på trappen der jeg sto. "Kan du hente bilde?" Spurte jeg. Louis smilte stort og løp til gangen.

Liten stund etter på gikk han opp trappen og ga meg bilde av babyen.

"Det kommer til å bli verdens søteste baby." Sa Louis og kysset meg på munnen. Jeg fniste.

"Gå tilbake til møte ditt da." Fniste jeg og kysset Louis på nesen. "Etterpå, du, meg, seng." Sa Louis litt lavt. "Ventet på den." Jeg blunket til Louis og hoppet til rommet. Jeg satte meg ned i sengen og hviste bilde.

"Se så søt baby." Sa Lucy med baby stemme. "Ja! Ikke sant!"

My Teacher! IWhere stories live. Discover now