Kapittel 5

563 14 0
                                    

Emily pov

Jeg tenkte på går. Alle hadde gitt oss gave sammen, og det var to uker i Kreta. Jeg gleder meg å være alene sammen med mannen min. Vi reiser om to ukers tid. Håper alt går bra.

"Hallo!" Louis vifter hånden sin foran meg. Jeg rister på hode. "Fortsett." Jeg smilte. Louis himlet med øyne og gikk til kateteret. "Så blar vi til side 17." Sa Louis.

Det banket på døren. "Kom inn!!" Ropte Louis.

Det var en dame som åpnet opp døren. Det var ei dame med brunt hår som sto der. Hun jobber ikke her?

"Eh... Hva gjør du her nå? Jeg sa 15:00." Sa Louis og gikk til damen. "Men det ble nå. Han ville se deg." Sa hun. "Han eller du?" Spurte Louis.

Det var en gutt unge som kom inn på rommet og løp rundt. "Louis..." Sa jeg. "Ikke nå Em." Sa Louis.

"Han!" Skrek damen. "Kjære?" Spurte jeg. "Ikke nå sa jeg!" Sa Louis. "Han skulle ikke vært hjemme nå!" Skrek Louis.

Jeg ga opp og reiste meg opp og gikk til Louis. Jeg tok hånden der ringen er på skulderen til Louis.

"LOU!!!" Skrek jeg. Han så på meg med hode. "Er du gift? Trodde du bare er 18. Full før skolen ungedame!" Sa Damen.

"Er det bra at læreren er gift med eleven?!? Tror ikke det! Foresten... Det er en to åring som løpet rundt, og da mener jeg ikke Niall.." Sa jeg og kysset han på kinnet.

"Vent. Er dere gift?" Spurte damen.

Louis snudde seg mot klassen og så gutten og gikk ned på huk. "Hei Nicolai!" Sa Louis. "Pappa!!!" Skrek gutten og løp til Louis.

Louis bærte han opp i armene og ga han en kjempe kos.

"Pappa?" Spurte jeg. "Åh. Stemmer..." Mumlet Louis. "Jeg har savnet deg så mye!" Sa Louis og kysset gutten på hode. "Deg også. Jeg elsker deg pappa!" Sa gutten.

"Elsker deg også gutten min." Sa Louis. "Si hade til mamma." Sa Louis. Hade mamma." Sa Nicolai og vinket til damen. "Hade gutten min. Vi ses om en ukers tid." Sa damen og vinket til gutten. "Louis! Du kan ikke leke i sengen mens sønnen din er hos deg." Sa damen alvorlig. "Nei da Eleanor..." Han himlet med øyne.

Damen gikk ut og lukket igjen døren. "Er det Eleanor?" Spurte jeg. Louis nikket.

"Har jeg fått en ny mor?" Spurte Nicolai. "Det tar vi hjemme..." Mumlet Louis.

***

"Hvorfor har du ikke sagt noe?" Jeg gikk inn i stua med høyhelte skoa mine. "For... Jeg visste ikke hva du skulle si..." Sa Louis.

Nicolai løp foran meg og så opp på meg. Jeg gikk ned på huk. "Hei." Sa jeg og klappet Nicolai på hode. "Er du min nye mamma?" Spurte han.

"Jeg kommer aldri til å være din nye mamma." Sa jeg. "Hvem er du da?" Spurte han. "Jeg er ste moren din." Sa jeg. Han smilte stort.

Harry kom ned trappen. "Ser ut som du har møtt lille Nicolai." Fniste Harry. "Harry!!!" Han løp til Harry og de ha hverandre kos.

Jeg reiste meg opp og gikk til Louis og holde hånden hans.

"Jeg beklager for jeg ikke sa noe..." Sa Louis. "Jeg skal bli bedre mann." Sa han. "Det går bra." Sa jeg og kysset Louis på munnen.

"Jeg elsker deg såå utrolig mye..." Sa Louis og kysset meg hardt på leppene. "Æsj!" Hørte jeg to stykker si. "Hvem var det?" Freste jeg mens jeg så i øynene til Louis. "Nicolai og Niall." Sa Harry. Jeg så mot dem og der satt dem i sofaen og så nøye på oss.

My Teacher! IWhere stories live. Discover now