Kapittel 34

232 15 5
                                    

Emily pov

Vi satt og spiste. Louis klarte ikke å la være å smile. Jeg var veldig lei av smilet hans. "Du kan stoppe å smile nå kjære." Jeg tok på benet til Louis. Louis så på meg, smilte stort og kysset meg på kinnet.

"Jeg er enig. Dere har giftet dere nå." Sa Jack som satt ganske nærme. Louis begynte å stirre på meg og smile samtidig. Folk begynte å se på oss. "Louis. Spis. Ikke stirr..." Mumlet jeg. Louis smilte større. Jeg så stygt på Louis.

"Et." Sa jeg alvorlig. "Jeg elsker deg." Louis kysset meg raskt på munnen og begynte å spise igjen. "Jeg vet det..." Sa jeg. Louis tokk kniven sin og klinket den inntil glasset sitt og tygget ferdig.

Alle ble stille og så på Louis som reiste seg opp.

"Emily. Jeg elsker deg. Jeg trodde vi ikke kom fra møte i en fest til gift. Jeg er læreren din, jeg skal ikke gifte meg med eleven min, men se, nå sitter vi her, gift." Sa Louis.

"Vi har nådd langt. Vi møttes på en fest. Det var der det hele startet. Neste dag så jeg deg i klasserommet mitt. Jeg trodde... Jeg VET det var skjebnen. Du ble med meg hjem og du ble straks kjæresten min. Vi holdte det hemmelig en stund. Vi giftet oss pga. turne. Vi fikk vite at vi ikke bli gift, så senere fridde jeg til deg." Louis smilte. 'Å nei...' Tenkte jeg.

"Jeg fikk vite at du var gravid. Det var lykkeligste dagen i livet mitt! Vi mistet ungen og prøvde igjen, og endelig ble du gravid. Trodde vi. Men nå, etter en stund..." Louis tok pause.

Faen...

"Skjedde det. Jeg tror faktisk dette er den beste dagen i livet mitt. Jeg overrasket deg med bryllup. Vi begynte å danse og jeg fikk høre de tre orda og fire stavelser jeg ville høre så lenge. Du sa nemmelig til meg; 'Jeg er gravid'. Bare for noen minutter siden." Louis smilte digert. Folk så overrasket på meg. Jeg tok på magen min.

"Jeg kunne ha holdt tale for deg hele natten og fortelle hvor fantastisk du er, men for å gjøre den kort, jeg har hatt det veldig spesielt etter du kom i bildet. Du aner ikke hvor høyt jeg elsker deg! Jeg vil bare sette håndjern på oss, så vi aldri drar fra hverandre. Jeg elsker deg no vannvittig høyt, Emily. Det var det jeg ville si for nå." Sa Louis. Jeg smilte.

Alle klappet da Louis satte seg ned. "Det var nydelig Lou. Jeg elsker deg." Sa jeg og kysset Louis på munnen. Louis sneik hendene sine på hendene mine som var på magen min. "Jeg har alltid elsket deg." Sa Louis og kysset meg en gang til på munnen.

Vell... Min tur å holde tale snart da... Wish me good Luck..

My Teacher! IWhere stories live. Discover now