Kapittel 8

351 12 0
                                    

Det er ikke @EmTheRockStar på twitter, men @EmTheRockStar1 . Jeg så ned NÅ at det var en tall bak. Søk og følg den på twitter! Følg også @habroxme :)

—————————————————

Louis pov

Jeg la meg til siden og pustet tungt ut. "Du stønner høyt." Fniste jeg.

Jeg bare... Elsker Emily. Hun er den søteste og beste personen ever. Den dagen jeg snakket med Emily på festen, visste jeg at hun var spesiell. Den dagen ville jeg så jævla ligge med henne.

Jeg så henne på skolen. Eleven min. Jeg visste at det var skjebnen. Jeg ba henne komme hjem til meg og jeg spurte henne om å bli sammen, etter på knullet jeg henne.

Jeg er gift med henne. Gift! Det eneste som mangler nå er...

At vi får barn sammen og hun flytter hit.

Vent! Der sa jeg noe...

"Em?" Jeg så på Em. "Hmm?" Hun så på meg. "Jeg burde kanskje ikke spørre rett etter vi har hatt sex..." Mumlet jeg.

"Jo d." Sa Emily og kysset meg på munnviken. Jeg la meg på siden og smilte. "Jeg tenkte siden du bor jo nesten her, ville du ha flyttet hit? Vil du bo sammen med meg?" Spurte jeg nervøst.

Emily smilte stort. "Klart." Sa hun og kysset meg på munnen. "Da mangler det bare barn.." Mumlet jeg. "Hva?" Fniste Emily. "Åh, jeg snakket bare til meg selv." Sa jeg. "Okay..." Sa Emily og satte seg opp i sengen og tok på seg g-strengen og bh-en.

***

Jeg holdte hånden til Emily og ventet på legen skulle komme tilbake.

Like etterpå kom legen tilbake. "Emily Leeds Tomlinson." Sa han. Emily så på legen.

"Du ville vite når du kunne gå på benet igjen?" Spurte legen. "Ja? Jeg håper det er før neste uke, siden jeg og Louis skal endelig på ferie sammen i 2 uker." Sa Emily håpefullt.

"Du kan få en apperat hjem som du kan øve og gå. Du er faktisk ganske heldig. Benet ditt blir bedre enn som er mulig. Vet du om du er enten gravid eller har en sånn spesiell sykdom som gjør det?" Spurte legen. (Ikke real...)

"Hva er gravid å gjøre med dette?" Spurte jeg. "For magen vokser og da blir det lettere å gå på benet." Sa legen. "Jeg har ingen av dela.. Jeg er ikke gravid eller har ikke noe sykdom i det hele tatt." Bekreftet Emily.

"Da må vi undersøke litt... For dette er ikke vanlig. Kom tilbake på lørdag siden dere drar... Når drar dere?" Spurte legen.

"Mandag. Og lørdag er morgen, du vet det?" Spurte Emily. "Ja. Kom i morgen så får vi se hva vi gjør." Sa legen.

***

Det er utrolig mange som følger etter oss og tar bilder. Jeg er bare redd for at Emily ikke klarer å takle presset.

"Er du bare gift med Louis for han er rik og berømt?" Spurte noen. "Er han rik?" Spurte Emily. Jeg fniste litt. "Nei serr, Er du rik?" Spurte Emily. "Hvorfor har jeg så fancy hus?" Spurte jeg. "Det forklarer alt!" Fniste Emily. Jeg ristet på hode og fniste.

"Er du gravid?" Spurte noen. Emily stoppet opp og samme gjorde jeg. Hvem vet hvorfor?

"Hvorfor tror du det?!?" Spurte Emily oppgitt til hun som spurte. "For du er gift som 18 åring." Sa damen. "Jeg er gift bare pga. kjærlighet! JEG ER IKKE GRAVID!!!" Skrek Emily. Wow...

Jeg bærte Emily opp og holdte krykkene hennes samtidig og gikk før Emily løp på dem. "Ro ned." Sa jeg og kysset hun på kinnet. "Jeg er ikke gravid!" Freste Emily. "Jeg vet det. De får tro hva de vil." Sa jeg.

My Teacher! IWhere stories live. Discover now