Kapittel 20

218 11 1
                                    

4. Mai 2015

Emily pov

"Hva skjer med at det er du som redder Nico hele tiden?!?" Skrek Louis da vi var i stua. Perrie, moren til Louis og 1D gutta var der.

"For jeg er modig nok til å død for han! Vent, det er Eleanor som ville at jeg skulle død to ganger!!!" Skrek jeg og slapp ned Nico. "Stopp.. Please.." Nico holdte benet mitt.

"Jeg beklager..." Jeg rufset håret til Nico. "Vet du hva? Jeg klarer ikke mer!!" Skrek jeg og gikk mot kjøkkene. "Å nei du. Du går ikke på kjøkkene." Louis løp etter meg og holdte armen min.

"Jeg skal ikke prøve å kutte meg eller drepe meg selv!! Jeg er sulten!!" Skrek jeg. Louis slapp tak i hånden min. "Liam." Sa Louis når jeg gikk inn på kjøkkene. Jeg fant en liten kniv og kuttet meg på hånden. Jeg slapp kniven og gikk til hjørnet og satte meg ned.

"FRØKEN!! HVA SYNTES VI OM KUTTING?!?" Skrek Liam og tok opp kniven og kastet den i vask. "Jeg... Jeg krangler bare med Louis... Han er så sur på meg... Tenk at han vil skille seg? Jeg kan IKKE la det skje... Jeg elsker han... Jeg gjør det virkelig..." Snufset jeg mens tårene rant ned over kinnet mitt.

Louis pov

Jeg hørte at Emily kuttet seg igjen. Jeg gikk mot kjøkkene, men stoppet rett utenfor for jeg hørte Emily sa noe.

"Jeg... Jeg krangler bare med Louis... Han er så sur på meg... Tenk at han vil skille seg? Jeg kan IKKE la det skje... Jeg elsker han... Jeg gjør det virkelig..." Sa Emily. Aww...

"Hvorfor tror du det?" Spurte Liam. "Han er så sur på meg... Vi har kranglet i de siste dagene... Jeg tror han ikke elsker meg lenger... Jeg gjør livet hans vanskeligere... Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne gjøre noe sånt. Bli hodestupt forelsket i læreren min. Jeg trodde han bare var en random dude på en fest, men han er læreren min og han jeg elsker. Kommer til å få en C-er på prøven, kanskje en D-er..." Sa Emily.

Emily pov

"Faktisk så fikk du en B+. Rettet på skolen i dag." Sa Louis og gikk inn. Han så mot blodige kniven så på meg. Han gikk til meg og bærte meg opp over skulderen og gikk til stuen.

"Jeg begynner å hate at du bærer meg..." Mumlet jeg. "Lev med det!!" Svarte Louis irritert. Jeg himlet med øyne..

Louis gikk opp trappen og inn til rommet. Louis låste døren og slang meg ned i sengen. Han la seg opp på meg. "Jeg elsker seg." Sa han og kysset meg på leppene flere ganger.

"Jeg elsker deg." Sa Louis flere ganger. "Jeg elsker deg så fuckings mye. Only you." Sa Louis og kysset meg flere ganger på halsen.

"Hvorfor krangler vi hele tiden?" Spurte jeg. "Jeg vet ikke. Jeg tror det er sånn det er når man er gift, men jeg vil ikke gjøre det mer." Sa Louis og dro av toppen min.

"Håper ikke det." Sa jeg og kysset Louis hardt på leppene. "Så hva sier du med litt party?" Spurte Louis da han kneppet opp BH-en min og kastet den på gulvet. "Høres koselig ut." Sa jeg og dro av t-skjorten til Louis.

***

"Du har... Aldri... Vært... Så... Aktiv... Før..." Prøvde jeg å si mens jeg fikk tilbake pusten. "Jeg bare elsker deg." Sa Louis og kysset meg på leppene.

Jeg smilte og la armen min rundt nakken til Louis. "Ber du om en runde til?" Flirte Louis. "Omg! Nei! Jeg er for sliten! Gå av meg nå, så jeg kan be Harry lage mat." Fniste jeg og kysset Louis.

Louis reiste seg opp og tok på seg bokseren.

(Hopper over til de har kledd på seg)

Jeg hoppet på ryggen til Louis og kysset han hardt på kinnet så han datt ned på gulvet da vi gikk ut av rommet.

"Trodde du var sliten." Fniste Louis. "Jeg må få lov til å tulle også." Sa jeg. Louis krabbet mot trappen mens jeg satt på ryggen hans. "Jeg elsker deg." Sa Louis. "JEG ELSKER EMILY!!!!" Skrek Louis. "Louis'!" Sa jeg oppgitt.

Jeg reiste meg opp Og samme meg øverst i trappa. Louis satt bak meg og dyttet oss ned. "Wiii!!!" Ropte Louis mens han holdte godt rundt meg. Vi landet på rompa på gulvet.

"Jeg er sliten..." Sytret jeg og reiste meg opp. "Blitt venner igjen ja?" Spurte Harry. "Vi har aldri vært venner." Sa jeg og gikk til sofaen. Louis ropte: "MEN BESTEVENNER!!!"

My Teacher! IWhere stories live. Discover now