Kapittel 37

145 9 0
                                    

Jeg har kommet frem til at jeg skriver til kapittel 40 før jeg begynner på bok 2. Btw. Blir korte kapitler til Kapittel 40 for I have no idea hva jeg skal skrive :/

------------------------------

*8 1/2 måneder senere*

Louis pov

Jeg åpnet opp øynene og så det var mørt ute. Jeg så på klokka og så den var midt på svarte natta. Jeg begynte å lure på hvorfor jeg er oppe nå, men så kom jeg på at det er 2 år siden jeg og Harry flyttet sammen (Det er Larry greia, men later som det er flyttingen). Det er nå vi pleier å stå opp.

Jeg reiste meg fort opp og gikk ut av rommet og ned i stuen. Louis kom ut av kjøkkene. "Halla." Harry gikk til meg og vi ga sånn guttehilsen. "Halla. Laget noe godt?" Spurte jeg. "For lat til å lage mat. Vi skal bare have fun." Sa Harry. "Hele dag?" Spurte jeg. Harry nikket.

"Det er siste skoledag før sommerferien, jeg må være på skolen i dag." Sa jeg. "Da blir jeg med deg." Sa Harry bestemt. Jeg nikket og smilte. "Funnet øl." Sa Harry og nikket mot stuebordet. Vi gikk ti sofaen og slang oss ned.

Jeg åpnet opp boksen. "Skål for 2 års jubileum." Sa jeg. Harry åpnet opp boksen og skålte med boksen min. "Skål." Sa han. "Dette kommer til å bli fantastisk år." Sa jeg. Harry nikket.

"Jeg tror burde fortelle deg det nå..." Mumlet Harry. "Hva da?" Spurte jeg nusjerig. "Jeg er bifil..." Sa Harry fort, men jeg fikk meg med det.

"Jeg vet." Jeg blunket til Harry. Harry så forskrekket på meg. "Hvordan?" Spurte han. "Du var full og du skulle kysse meg, og jeg spurte hva faen du drev med og du sa at du var en full bifil som ikke har kysset en gutt på 8 år." Sa jeg.

"Damn! Når skjedde dette?" Spurte Harry. "For.. Ja, det var vell for ett år siden da vi feiret." Sa jeg. "Beklager! Beklager!" Gjentok Harry flere ganger. "Don't worry." Smilte jeg. "Du er en virkelig god venn." Sa Harry. "Jeg vet, jeg vet..."


My Teacher! IWhere stories live. Discover now