Kapittel 31

209 14 0
                                    

Emily pov

Jeg er hos legen og legen sjekket om alt var bra med babyen. Louis ville være hjemme med Nico, så jeg dro hit alene.

"Jeg har noen gode nyheter og noen dårlige." Sa han. "Javell?" Jeg så rart på han. "Hvem vil du høre først?" Spurte han. "Helst det gode.." Sa jeg. "Åh... Når jeg tenker meg om er det bare dårlige nyheter." Han tok venn rullegreia fra magen min.

Jeg satte meg opp. Han så på meg skuffet. "Du har ønsket barn så utrolig mye, så kroppen din tror at du er gravid."

***

Jeg følte meg skikkelig nedenfor. Jeg klarte ikke å gå hjem enda, så jeg satt på en bar og drakk til jeg ble full.

Folk tok bilde av meg hele tiden. Louis hadde ringt meg mange ganger. Samme med Jack, Lola, Harry, Nate, mamma, kjæresten til mamma, Lucy og alle andre, men jeg svarte ikke.

Jeg gikk ut av baren i fullgange og gikk ned over gaten. Fansa tok bilde av meg hele tiden, men jeg brydde meg ikke særlig. Telefonen dyret i lommen, men jeg ignorerte den.

Jeg gikk mot døren til huset og åpnet den opp og gikk inn. Louis kom stormende mot meg. "Hvorfor i Helvette har du druknet?" Spurte Louis og hviste meg en bilde av meg som var på baren og drakk mye.

Jeg slang av meg skoen og gikk i fullgange til stuen. Alle sammen var her. Jeg rapet og lo etterpå.

Jeg snudde meg mot Louis. "Hvor er Nico?" Spurte jeg. "Sover.." Mumlet Louis. "Emilie da? Jeg må gå tur med henne." Sa jeg. "Hun sover med Nico." Sa Louis og gikk mot meg.

Han holdte hånden min. "Hvorfor?" Spurte Louis. Jeg så rart på han. "Du kan ikke drikke. Det er ikke bra for ungen." Sa Louis.

"Godt spørsmål. Nei, jeg forklarer det da jeg er edru." Sa jeg og ga Louis kos og sovnet.

***

Jeg kjente noen strøk meg på kinnet. Jeg åpnet opp øynene og så i øynene til Louis. Jeg smilte svakt. "Hva skjer?" Spurte han.

Louis tok på magen min og strøk den. Jeg slang vekk hånden til Louis og snudde meg.

For å være ærlig? Jeg skammer meg...

"Går det bra?" Louis la seg tett innpå meg og holdte rundt meg. Jeg snudde meg mot Louis. "Jeg må fortelle deg noe. Det er en dårlig og en bra nyhet." Sa jeg.

"Fortell." Sa Louis. "Det braet er at det ikke er noe bra nyhet.. Det dårlige er.." Jeg pustet tungt ut. Noen tårer rant ned over kinnet mitt. Louis så dypt inn i øyene mine og tørket vekk tårene.

"Kroppen min fantaserte at jeg var gravid. Jeg venter ikke en barn.." Snufset jeg. "Så jeg tipper på at du vil prøve igjen?" Stønnet Louis oppgitt.

Jeg ristet på hode. "Jeg tror jeg tar meg en drink." Sa jeg og reiste meg opp. Jeg slang på en t-skjorte og gikk ut av rommet.

Jeg kjente tårer rant ned over kinnet mitt. Jeg sto helt stille og bare så i luften. Jeg lukket igjen døren og satte meg ned foran døren.

Jeg tok hode mitt i henda mine og snufset og gråt.

Døren åpnet seg og jeg kjente noen hender på skulderen min. Louis.

"Vi skal ikke anstrenge oss okay? Først tar vi orden på bryllupet, så får vi unge etterpå." Sa Louis. Jeg nikket og reiste meg opp.

Louis snudde meg rundt mot meg. Han tørket vekk tårnene under øye mltt. Louis kysset meg på pannen.

Jeg smilte svakt. "Hør her. Du drar ikke på skolen i dag. Du blir hjemme og slapper av, så når jeg kommer hjem, koser vi oss med film eller noe, alene." Louis smilte. Jeg nikket.

Louis kysset meg på munnen før vi gikk ned mens vi holdte hender. "Og ikke noe drikking." Hvisket Louis.

Johannah satt i sofaen. "Hei. Går det bedre med deg nå?" Spurte Johannah. Jeg nølte. "Du vet at det ikke er bra for barn.." Mer hørte jeg ikke før Louis tok henda sine foran øret mitt så jeg fikk ikke høre mer.

"Det går bra." Freste jeg. Louis tok vekk henda sine. "Hva skjer?" Spurte Harry som kom inn med Emilie.

"Nei, ikke noe Spess. Bare at..." Louis stoppet opp og begynte å se på meg. Han plasserte hendene sine foran ørene mine igjen og sa ett eller annet.

Jeg så Johannah og Harry så rart på Louis. Louis tok vekk hendene sine.

"Det er ikke pent å baksnakke andre." Jeg så på Louis og gjepet. Louis fniste. Han snudde hele kroppen mot han og dro meg inntil kroppen hans. Han plasserte henda sine på ryggen min og jeg slang armen rundt nakken til Louis.

"Vi er norminert til Billboard i morgen. Vi drar til vegas i kveld." Sa Harry. "Det var da synd." Sa Louis og kysset meg hardt på leppene.

My Teacher! IWhere stories live. Discover now